Şimdi Ara

Samsung KU7000 Kullanıcılar Klubu (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.806
Cevap
114
Favori
334.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Max Eisenhardt

benim tv 1142 de kaldı.1154 ü sitesinden indiriyorum şimdi 100kb/s ile indiriyor.İndirmeyecem o olcak zaten güncelleyince birşey değişmiyor

Biz farketmiyoruz ama illa ki değişiyodur mutlaka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacko_aj_s

http://www.hepsiburada.com/playvision-hda-51a-digital-sound-decoder-p-EVPLAYVISIONHDA51A

linkteki ürünü deneyebilirsin.olumlu yorumlar var.bende düşünüyorum ama kararsızım.

Ben 1 sene kullandım dts 5+1 olmayan analog 5+1 olan ses sistemlerini direk digital yani dts,dd 5+1,çeviriyor kaldıki ben creative t6300 ile kullandım çok iyi bir üründür ve fiyatını hak eder sonuna kadar şimdi olsam yine kullanırı ama malum hi-fi sisteme geçtim

• Maverick80 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

Orijinalden alıntı: MAG

hangi ayarları denediysem istediğim görüntüyü elde edemedim,
    şu an görüntü kalitesinde bence vasat, ya çok parlak oluyor renkler soluyor,
    ya da renkleri netleştirdikçe parlaklık, canlılık gidiyor.
    tam karşıdan bir nebze idare ediyor ama birazcık yandan baktığınızda soluklaşıyor netlik gidiyor,
    RTINGS.com
    Samsung KU7000 Calibration Settings
    http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/ku7000/settings

bu sitedekileri de harfiyen uyguladım yine de memnun değilim,
    6-7 yıl önce aldığım LG LED TV çok daha net görüntü veriyor hiç bir ayar yapmamış olmama rağmen.

varsa çok net çok canlı görüntü alıyorum diyen bir zahmet ayarlarını ayrıntılı olarak paylaşsın bende deneyim. çok makbule geçer.
    teşekkürler.

Bizdeki 7000 eşittir ABD deki 6300
    RTINGS.com
    Samsung KU6300 Calibration Settings
    http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/ku6300/settings

(Aslında tam olarak 6290 (6300 ün Bluetooth'suz modeli))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamner -- 12 Aralık 2016; 14:9:28 >

• Press_Play_On_Tape kullanıcısına yanıt
    Ayni sorun bende de var o yuzden cikis yapmadan direk canli tv sekmesine geciyorum ben.

Babamlar için bu televizyonu düşünüyoruz; ama emin olamadık. Özellikle internetten film izlerken ve tv yayınları için bu televizyon ne durumda? GG'de kart puanıyla 1859 TL fiyata geliyor. Değer mi sizce? Yoksa Sony 43W805C de 1759 TL'ye geliyor.

Değerli yorumlarınızı bekliyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Tv de flash destegi yok o yuzden her siteden film izleyemiyorsunuz ama Netflix tarzi uygulamalarda sikinti yok. TV yayinlarini cok izlemesemde genel olarak guzel diyebilirim. 4K tv alabiliyorken 1080p tv almaya gerek var mi bilemiyorum. Sonucta gelecege yatirim olarak dusunebilirsiniz.

Orijinalden alıntı: AnakinHendrix

Ayni sorun bende de var o yuzden cikis yapmadan direk canli tv sekmesine geciyorum ben.

Ya evet öyle bir durum var ama çıkış yapmayınca arka planda çalışıyor Tv yi meşgul edip performansını etkiliyordur diye çıkmak zorunda hissediyorum kendimi. Neyse önemli bir sorun değil aslında. Takılmaya değecek birşey değil.

bu arada ses sistemimin uzak kumandası yok,bu durumda sesi naıl kontrol edeceğim,siz nasıl yaptınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacko_aj_s -- 12 Aralık 2016; 21:16:14 >

Orijinalden alıntı: jacko_aj_s

x-540 logıtech için alıp deneyeceğim bende.umarım ku7350 daha keyifli hale gelir.

zaten x540 ile birebir uyumluki x540 evrim geçiriyor denedim çünkü biliyorum
  • Arkadaşlar

Tv içerisinde yer alan yayın sekmesinin alt kısmında uydu lnb ayarları mevcut. sinyal seviyesine baktığımda 18- 27 - 29 civarında gözüküyor. Bir süredir ekrandaki hareketli görüntülerde takılmalar hissediyorum. Automotion ayarını da kişisel olarak değiştirmeme rağmen hareketli görüntüde bunu görüyorum zaman zaman. Bu durum bahsettiğim sinyal seviyesinin düşük olması ile alakalı olabilir mi acaba ? Yoksa herkesin sinyal kalitesi bu seviyelerde mi ? İade etmek için 2-3 günüm kaldı. beğenerek aldım ama işte şu iş biraz can sıkıcı olduğu için kararsız kaldım Konuyla alakalı bilgisi olan ve yardımcı olabilecek arkadaşa şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar Favori listesi değil de genel listede kanalları sıralamak mümkün

1-önce kumandadan kanal listesi tuşuna 3 saniye basılı tutup kanal listesi geliyor.
    2-sonra sağ taraftan "tümü" seçilmeli
    3-yine sağ tarafta "düzenle" seçildikten sonra kanal düzenleme tam ekran olacak
    4-Sol tarafta seçmek istedigim kanala "OK" veya "tik işareti" koyduktan sonra orta alt tarafta "siparişi değiştir" seçenegine gelin tıklayin.
    5-Göreceksiniz ki seçtiginiz kanalı istediginiz sıraya sokmanız mumkun olacaktir.

illa ki favori listesi yapmamıza gerek yokmuş. ben baya kurcalamiştim ama demekki iyi kurcalamamişim. ama buraya da kaç kez sormama ragmen kimse cevaplamamişti.
    ayrıca yukardaki seçeneklere göre genel listeden kanal silebiliyoruz , istersek kilitleyebiliyoruz da

• Pacey57 P kullanıcısına yanıt
    Uydu sinyal seviyesindeki düşmeler ile oluşan takılmalar ile hareketli sahnelerdeki performans kaybı arasında bir ilişki yoktur. Uydu sinyali yetersiz ise mozaiklenme olur yada ekrana görüntü ve ses gelmez. Ha belki o an izlediğiniz tv kanalında sinyal tam sınır seviyededir hafif karlanmaları Tv ye mal ediyor da olabilirsiniz. Ama her kanalda aynı seviyede düşme olmaz. Bazen anten milimetrik kayar 200 tane kanal vardır sadece 1 2 tanesi sorun çıkarır o da antene ince ayar gerektirir vs. vs. Ama motion ile ilgili sıkıntı antenle alakalı değildir zannımca.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • McCarty kullanıcısına yanıt
    sorsan söylerdik :)
    Evet hareketli sahnelerde buğulanma da zaman zaman var. Özellikle bazı kanallardaki takılma Press_Play_On_Tape 'in dediği gibi motion ile ilgili alakalı olmayabilir mantıklı düşününce. Neden a hd kanalında oluyorken, b hd kanalında olmuyor mesela.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.