Bildirim
SAMSUNG KIES ANDROID 2.3.6 GUNCELLEMESİ YAYINLANDI.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Nerde yayınlandı bi link verebilirmisin? -
Kardeşim Cihazı Türkiyeden Garantili Aldıysan Kiess e Bağla,Yeni Yazılım Bulundu Diyecek Ve Yükle. -
BENDE SAMSUNG GALAXY MİNİ VAR VE KİESİN EN SON SÜRÜMÜ YÜKLÜ BEN BİR KEZ GÜNCELLEDİM 2.2.1 DEN 2.3.4E ŞİMDİ DİYORSUNUZKİ 2.3.6 GÜNCELLEMESİ KİESDE VAR AMA ÖYLE BİR ŞEY YOK ŞİMDİ KİES AÇIK -
quote:
Orijinalden alıntı: turk52
KİES ANDROID 2.3.6 GUNCELLEMESİ YAYINLANDI
Bugun telefonu kies üzerinden bağladığımda hem kiesi güncelledi. Hemde telefonu Android 2.3.6 ya yükseltti. Kamera arayüzünde değişim olacağı söyleniyodu ama öle bişe yok... Bilginize...
hangi model telefonlara -
quote:
Orijinalden alıntı: ACE 2012
quote:
Bugun telefonu kies üzerinden bağladığımda hem kiesi güncelledi. Hemde telefonu Android 2.3.6 ya yükseltti. Kamera arayüzünde değişim olacağı söyleniyodu ama öle bişe yok... Bilginize...
hangi model telefonlara
Aynen. Telefon modelinden bahsedersen daha açıklayıcı olurmuş. Yinede bilgilendirme için teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: zetnakah
quote:
quote:
hangi model telefonlara
Aynen. Telefon modelinden bahsedersen daha açıklayıcı olurmuş. Yinede bilgilendirme için teşekkürler
merhaba
bende galaxy gio var kies kullanarak telefon işletim sistemini android 2.3.6 ya yükseltebilir miyim? telefon garanti kapsamı dışına çıkıyor mu güncelleme yapınca?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 5 Temmuz 2012; 20:33:15 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: cemil&mustafa
quote:
Orijinalden alıntı: zetnakah
quote:
quote:
hangi model telefonlara
Aynen. Telefon modelinden bahsedersen daha açıklayıcı olurmuş. Yinede bilgilendirme için teşekkürler
merhaba
bende galaxy gio var kies kullanarak telefon işletim sistemini android 2.3.6 ya yükseltebilir miyim? telefon garanti kapsamı dışına çıkıyor mu güncelleme yapınca?
hayır çıkmıyor arkadaşım
-
canpolat_28,
teşekkürler sağolasın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X