Şimdi Ara

samsung kağıt sıkıştırma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
10.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar samsung clp 315 yazıcım var buna 6 ay kadar önce çip taktırdım aldığımdan bu yana 20000 sayfa üstünde çıktı almışımdır ama son bir aydır üstteki kapağın altına kağıt sıkıştırır oldu önceden tüy gibi kağıtta bile sorun çıkmıyordu şimdi fotokopi kağıtlarında bile sorun çıkıyor sıkıştırıyor. bir yerde kağıt sensörü değişimi ile bu sorunun aşılabildiği belirtilmiş ancak başka bir çözümü ya da önerisi olan varmıdır?

• o zaman ben renkli lazer yazıcı tavsiyesi alayım
  • arkadaşım kagıd sıkışması nasıl oluyor fırına doluyormu yoksa normal bi şekilde kagıda hasar vermedenmi sıkıştırıyor.....o makinelerde ilk dolum tecrübelerim genellikle fırında kagıt sıkıştırma sorunuyla sonuçlandı bunun sebebide dolum işinde önceligimin görüntü kalitesini olması.ama gördümkü bu makineler uygun olmayan tonerlerde görüntü çok iyi olsada makinenin fırınlama olayında sıkıntı yapması.makine toneri fırınlamayınca kagıdı merdaneye doluyordu.ne zamanki uygun toneri buldum sıkıştırma olayı düzeldi.ama senin dedigine göre baya bi çıktı almıssın kagıt sensörüde arıza yapmış veya kirlenmiş olabilir .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: epsiloncopy

arkadaşım kagıd sıkışması nasıl oluyor fırına doluyormu yoksa normal bi şekilde kagıda hasar vermedenmi sıkıştırıyor.....o makinelerde ilk dolum tecrübelerim genellikle fırında kagıt sıkıştırma sorunuyla sonuçlandı bunun sebebide dolum işinde önceligimin görüntü kalitesini olması.ama gördümkü bu makineler uygun olmayan tonerlerde görüntü çok iyi olsada makinenin fırınlama olayında sıkıntı yapması.makine toneri fırınlamayınca kagıdı merdaneye doluyordu.ne zamanki uygun toneri buldum sıkıştırma olayı düzeldi.ama senin dedigine göre baya bi çıktı almıssın kagıt sensörüde arıza yapmış veya kirlenmiş olabilir .....

tam tabirini bilmiyorumama drumda baskısı olduktan sonra alttan aldığı kağıdı üstte çıkarttı yerin son silindirlerinin hemen önünde sıkışıyor. üst kapağı kaldırınca son silindirlerin iç tarafında dışarı çıkamayıp akordeon olmuş gibi sıkışıyor. yani kağıdı alıp baskıyı yaptıktan sonraki son boşlukta kağıt sıkışıyor. sorun çıktığından beri çıktı alamıyorum yazıcı öyle duruyor.

• silikon yağı ile bi kaç damla fırını yağlaman lazım. daha sonra 10 tane kadar beyaz sayfa yazdır. sorunun düzelmesi lazım. en kısa zamanda printpen diye bir marka var. o markadan samsung renkli toz ile toneri değiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egel2458

silikon yağı ile bi kaç damla fırını yağlaman lazım. daha sonra 10 tane kadar beyaz sayfa yazdır. sorunun düzelmesi lazım. en kısa zamanda printpen diye bir marka var. o markadan samsung renkli toz ile toneri değiştir.

o sarı renkli büyük bir silindir var üssten kapağı açtığımda onun kenarlarını mı yağlayayım yoksa kağıdı çıkartan plastik silindirleri mi?

sarı silindir dediğim bu linktekihttp://www.hpyaziciservis.net/tag/clp-315/

bu sarı heat rollerin üzerine papışıp en son silindirlerin orada sıkışıyor anladığım kadarı ile

bu arada yardımların için çok teşekkür ederim

bu silikon yağının alternetifi var mıdır?

http://www.hpyaziciservis.net/samsung-clp-315-fuser/ bu fuserin üst kapağının altında kalıyor kağıtlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey11 -- 7 Haziran 2012; 15:43:20 >

• egerki sorunun tonerdense ne yaparsan yap o sorun düzelmez bunun için tam tespit yapman gerekiyor o kapak açıkken makineden çıktı al ve kagıdın gelişine bak bi yerlere takılıyormu içinde kagıt parçasıda kalmış olabilir....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet geldim şimdi yazıcının çıkan parçalarını söküp gözden geçireceğim yardımlarınız için çok teşekkür ederim
  • komple söktüm makinayı sensör tarafı tozlanmış sildim bir iki sayfa çıktı aldım sorun yok gibi şimdilik

@epsiloncopy yardımların için teşekkür ederim bu sorumda senin gibi bilgisini paylaşmaktan çekinmeyen üyelerin artması lazım tekrar teşekkür edrim
  • dostum kağıt merdane tarafında sıkıyorsa,burclar kırıktır,

ıc taarafta yapıyorsa yazacınn ust kapağını sok,sol tarafta filmi tutan bir dişli var orası kırıksa yazıcıyı çöpe att
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.