Şimdi Ara

SAMSUNG SGH U800 OYUN YÜKLEME YENİ VE KOLAY YÖNTEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
29.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar en önce telefonu medya oynatıcı moduna getiriyoruz daha sonra bilgisayara takıyoruz ve otomatik kullanım kutusu geliyor ordan dosya ve klasörleri aç ı tıklıyoruz ve karşımıza eğer hafıza kartı takılı ise card ve phone die iki klasör açılıyor biz phone nin içine giriyoruz ve buraya Games adı altında yeni bi klasör açıyoruz ve içine oyunun jar ve jad uzantılı dosyalarını atıyoruz isimlerin aynı olmasına dikkat edin aynı oyunun hem jar hem jad uzantısı birlikte atılacak ve oyun isimleri aynı olacak belki etkilemez ama işi garantiye alalım ve ilk defada binlerce oyunu atmayın tek tek atın çünkü bazı jar uzantılı oyunlar atıldığında kendini eşliyor yani jad ını otomatik olarak kendisi olusturuyor biz oyunları attıktan sonra cihazı çıkarıp şu işlemleri sırası ile ve başka yerleri merak edip karıştırmadan yapıyoruz çünkü burası admin ayarlarının olduğu kısım en önce *#6984125*# yazıyoruz burdan ''internals'' kısmına giriyoruz master key istiyor orayada *#9072641*# yazıyoruz ve ''stroge settings'' e giriyoruz ve sadece ama sadece update java DB yazan kısma tıklıyoruz ekranda güncelleniyor.... güncellendi yazıyor ve ardından çıkıyoruz sonra oyunun keyfini sürüyoruz. eğer daha önce oyun yüklemeye uğraştıysanız ve telefonun ayarlarını bozduğunuzu düşünüyorsanız *2767*3855# yazıp format atıyorsunuz ama dikkat edin önce bilgilerinizi resimlerinizi felan alın yoksa hepsini kaybedersiniz kökten format atıyor çünkü. format attıktan sonra üstte anlattığım kısmı yaparsanız olur. herkese iyi oyunlar......................

birde önemli olarak oyunları yükledikten sonra dosyalarıma girdiğinizde 2 tane oyunlar ve daha faslası görünüyor biz buna aldırış etmiyoruz çünkü bizim açığımıız Games dosyası bu şekilde okutuluyor telefonda yani sorun yok ;)

N O T : arkadaşlar eğer böyle bi yükleme yöntemi daha önce anlatıldıysa o anatan arkadaştan burda yazdığım için özür dilerim ama ben görmedim çok aradım hepsinde bitpim qualcomm falan dedi uğraştım olmadı böyle bi yöntem buldum alıntı yazmıyorum çünkü oturup kendim yazdım başka bi yerde yazılı ise emeğne sağlık o arkadaşımızında herkese iyi oyunlar

• hocam teşekkür ediyoruz değerli bilgilerin için... bende hemen yazdıklarını deneyeceğim telefonumda...
  • ne demek hocam görevimiz ben dewamlı yapmaya başladım bazı oyunlarda sorun veriyor sasnırım sertifika hatası birde bu yükleme çeşidinin L700 içinde olduğunu öğrendim yüksek ihtimalle olur çünkü hiç bi fark yok iki telefon arasında
  • bu yontemle problem yasadim :(

bazi oyunlar calismadi ve ben onlari oyunlari calistirdigim yerden direk sildim. dosyalar/oyunlar icinden silmek gerekliymis.

bu sekilde bir tane silinse bile diger tum oyunlari bir daha gostermiyor. ??? oyunlar gene games klasöründe ama eglence-oyunlar ve daha fazlası- bolumu bosaliyor. bunu baska oyunlar atarak ve silerek test ettim.

asil sorunum simdi phone-games klasöründeki oyunlari nasil silecegim. silme isleminden sonra (direk eglence-oyun bolumunden silme) bu dosyalar telefondada artik gozukmuyor. klasörden direk silmek istedigimde korumali dosya diyor
  • hocam bende u900 var acaba bu yöntemi denesem olurmu
  • teşekkürler arkadaşım sayende yükledim
  • Dene dim olmadi update diyorum dosyalar gene ayni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orijinalden alıntı: hmtstc

arkadaşlar en önce telefonu medya oynatıcı moduna getiriyoruz daha sonra bilgisayara takıyoruz ve otomatik kullanım kutusu geliyor.

Arkadaş sen neyi anlatıyorsun.eminmisin u 800'ü anlattığına...dediğinin aynısını yapıyorum.ama bende otomatik kullanım kutusu falan gelmiyor.üstelik senin dediğin otomatik kullanım kutusu yığın bellek seçeneğini seçince geliyor.uygulamadan mı anlatıyorsun,yoksa uyguladın mı.???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FAHRENHEIT -- 30 Aralık 2009; 22:10:45 >
  • uygulayıp da anlattım arkadaşım. sorun yaşayan arkadaşlar formül sıkıntı olmadan çalışıyo. bi defa U800 de şu sorun var : eğer bi oyun çalışmazsa sildiğinde tekrar update etmen gerekiyor. ve bir seferde 2 3 oyun yükleyin ben 20 oyun yükledim telefon çöktü. ayrıca u800 kullanan arkadaşlar telefona sakın format atmayın. beyin okumuyo pc eğer atarsanız. belki 1 seferde bişey olmaz ama 3 4 den sonra pc görmüyo artık telefonu. formülde sorun yaşayan arkadaşlar sorunu açıkca yazarsanız daha net yardımcı olmaya çalışırım...
  • merhaba daha önce sizin yazdığınız şekilde oyun yükledim. ve java update den kurdum. sonra oyunları beğenmeyip telefondaki menüden sildim. şimdi birkaç oyun daha bulup yükledim. ancak update yapamıyorum. yalnış vei hatası alıyorum. format atmak da istemiyorum çünkü şifrematik programı var çok uğraştırıyor. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.
  • arkadaşım senin dikkat etmediğin nokta sanırım jar ve jadlardan geliyo update e bastığında update etmemesini ilk defa duyuyorum. sen o yüklediğin klasör de oynadığın sadece 1 oyun kalacak şekilde ayarla ve daha sonra uğdate dene. eğer yapıyosa bu kez istediğin programı dene. ben 3 4 kez format attm beynini görmyecek die de çok korktum acıkcası ama gördü ve şu an cayır cayır oynuyorum yani hiç sorunsuz.:D
  • Merhaba , daha önce söledigin şekilde oyun attım ve çalıştı saol ama simdi usb kablosunu pc takıorum MEDYA OYNATICI diorum bilgisayara hiçbirşey gelmior yardım edersen sevinirim :)
  • mhtZB aynı sorun bende de oluyor. ben 2 3 kez telefona format attım acaba beynini mi görmüyo dedim değil!! çünkü aradan bi süre sonra gördü... pc ye sürücü tanıtman gerekiyo. eğer biraz beklersen ne yapacağını bilemeyen bi kullanım biçimi geliyo. telefona gelip sağ tıklayıp resimleri al dediğinde kamera kullanılıyo die error veriyo. yani sorun telefonu kamera olarak görüyo. şu an bende arıyorum bunun çözümünü bulduğum an buraya cevap olarak yazarım. samsung un bi çok kötü yanından biri. ben aldıktan sonra pişman oldum bu telefonu aldığıma. benim tavsiyem Samsung pc studio u ve tüm eklentilerini kur. o zaman belki olabilir sanmıyorum ama yine de bi dene. ben de araştırıyorum yine
  • Güzel anlatım olmuş ancak bu konularda dikkatli olmak lazım çünkü benim de başımdan geçti bu Java Samsung'a oyun yükleme derdi. Gameloft vs. oyunları yüklenirse daha garantili olur, tehlike arz eden oyunlar olabilir, tabi ki virüs değil ancak ayarlarda bozulma olabilir, hmtstc hocamın söylediği gibi Admin Menu'de sakın başka yere dokunmayı arkadaşlar, gerçekten sinir edici problemler ortaya çıkabilir. Emeğine sağlık hocam.
  • tşk ederim iyi düşüncelerin için desx. ama benim bu telefon hakkında söyleyeceğim tek şey ASLA AMA ASLA ALMAYIN... telefon ara model gibi geçiyo bi çok alt modelinin vodafone avea gibi telefon hatlarından internete bağlanma ayarlarının hepsi mevcut. ancak U800 modelinin yok. ve çok fazla hata veriyor. MEdia oynatıcı da görmüyo virüs girince iptal oluyo format atıyosun düzen tutmuyo bişey yapmaya korkuyosun yani... bu yüsden bu telefonu almayın. samsung u önermiyorum kimseye. insanımızın NOKIA anlayışını kırmak için bu telefonu almıştım. sonunda bende inandım ki nokia kalitesi gerçekten başka...
  • deneyeceğim
  • Arkadaşlar ben telefonumda şu yazanları yaptım." *#6984125*# yazıyoruz burdan ''internals'' kısmına giriyoruz master key istiyor orayada *#9072641*# yazıyoruz ve ''stroge settings'' e giriyoruz ve sadece ama sadece update java DB yazan kısma tıklıyoruz ekranda güncelleniyor" ancak oyun yüklemedim. Uzun zamandır telefonu PC ye bağlamamıştım. Şimdi kabloyla pc ye bağladığımda ne medya oynatıcı, ne PC studio ne de yığın bellek olarak görünmüyor. Acaba bu işlemi yaptığım için mi böyle oldu. Başka bilgisayarda da denedim. Şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.