farukk kardeş bitpim i indirmek istedim sitede 1.0.6 versiyon ve 1.0.7 versiyon çıkıyor 1.0.4 ü bulamadım .1.0.6 yı indirdim senin yazdıklarını yaptım.phone type den other cdma seçtim comport tan browse yi seçtim.(bitpim will try to detect port automatically when accssing your phone) yazısı çıkıyor.ok dedim solda file system çıkmıyor.altta ready yazıyor ama bir hareket yok.ne yapmalıyım.
atmaya çalıştığın oyunu değiştir
faruk program telefonu görmüyor .soldaki klasörleri tıklıyorum.hepside boş.bir hareket yok.bu arada telefonum g800.
pc telefonu görmüyor olabilir bunu öğrenmek için samsung pc stüdyoyu kullanabilirsin
farukk problem çözüldü teşekkürler.artık oyun pro vs ne istersem çalıştırabiliyorum.
E200 için PDF açan pragram var mıdır arkadaşlar.
quote:
Orjinalden alıntı: my54
malesef yok olsa dahi e 200 çalıştıramaz
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk
quote:
Orjinalden alıntı: my54
malesef yok olsa dahi e 200 çalıştıramaz
anlayamadığım bişey, Samsung E830 da doküman görüntüleyici var. gerçi bu telefonla birlikte geliyor, E200 içinde Java 2,0 platformuyla ilgili program olabileciğini düşünmüştüm, E830 ile E200 işleim sistemi ve donanım olarak birbirine yakın telefonlar.
telefonun kendi özelliğinde var ise oluyor ama yok ise samsunglarda
java telefonun dosyalarına erişemediği için bu durum mümkün olmuyor
bende e250 war senin dediğin bütün adımları yapıorm ama seri yüklemeye tıklayınca telefon kapanıp açılıo bi yardım ediwer...
quote:
Orjinalden alıntı: hsyn14
bende e250 war senin dediğin bütün adımları yapıorm ama seri yüklemeye tıklayınca telefon kapanıp açılıo bi yardım ediwer...
bluetoth değil usb kablo kullanmanı tavsiye ederim pcnin teli görüp görmediğini anlamak için samsung pc stüdyoyu kullanman gerekiyor ayrıca yüklediğin oyunun uyumlu olup olmaması da önemliwww.getjar.com dan uygun oyunları bulabilirsiniz
quote:
quote:
bluetoth değil usb kablo kullanmanı tavsiye ederim pcnin teli görüp görmediğini anlamak için samsung pc stüdyoyu kullanman gerekiyor ayrıca yüklediğin oyunun uyumlu olup olmaması da önemliwww.getjar.com dan uygun oyunları bulabilirsiniz
samsung pc stüdyo indirdm ama hangi sürümü olcak benm indrdiklerm desteklemio:S 2 tane indirdm biri 3.2.1 biri 3 ama ikisi de desteklemedi:S
quote:
quote:
quote:
samsung pc stüdyo indirdm ama hangi sürümü olcak benm indrdiklerm desteklemio:S 2 tane indirdm biri 3.2.1 biri 3 ama ikisi de desteklemedi:S
www.telpa.com.tr den uygun telefon modeline göre pc süiti indirebilirsin
arkadaşlar slm öncelikle..ben bugün nokia 6500slide telefonu satıp (kredi kartı borcu yüzünden) telefonsuz kalmamak için samsung d520 aldım..bu telefona msn yükleniyormu ayrıca usb driver lazım internetten bulabilir miyim? sonra büyük ekran koruyucu saat arıyorum çok şey istediğimin farkındayım :) yardımcı olursanız sevinirim ..bu telefon bu arada çok hoşuma gitti 50 ytl ye aldım süper valla 6500slide .ı aratmıyor
quote:
Orjinalden alıntı: besyo_bora
arkadaşlar slm öncelikle..ben bugün nokia 6500slide telefonu satıp (kredi kartı borcu yüzünden) telefonsuz kalmamak için samsung d520 aldım..bu telefona msn yükleniyormu ayrıca usb driver lazım internetten bulabilir miyim? sonra büyük ekran koruyucu saat arıyorum çok şey istediğimin farkındayım :) yardımcı olursanız sevinirim ..bu telefon bu arada çok hoşuma gitti 50 ytl ye aldım süper valla 6500slide .ı aratmıyor
imzamda bulunan mig33 msn programı d 520 de çalışıyor gprs ile bu programı telefona yükleyebilirsiniz.gerekli istediğiniz programlarıwww.telpa.com.tr adresinden tel modelini seçip yükleme seçeneğini seçerek istediğiniz drivere ulaşabilirsiniz
ben L700 u denedım ama olmadı :S nedenıni anlamadım oyundamı problem war yoqsa bn mı beceremedim :(
www.getjar.com dan uygun oyunları anlatılanları eksiksiz yaparak uygularsanız yüklenecektir
ok denicem
u900 ün oyun yükleme kodları farklıymış bilen var mı acaba bir yerde buldum ama o da olmuyor yardımcı olursanız sevinirim !!!
o dedigin sitede bnm l700 u destekleyen bişi yoq :S oteki lerini deniyim dedim olmadı :S
quote:
Orjinalden alıntı: guvenkab
u900 ün oyun yükleme kodları farklıymış bilen var mı acaba bir yerde buldum ama o da olmuyor yardımcı olursanız sevinirim !!!
şuanda araştırdım bu görünüyor bunu eksiksiz deneyin bakalım
öncelikle samsunga oyun yüklemek için şunlar gerekli:
1-Oyunumuzun Jar dosyasını internetten indirelim.(Oyun bulamıyorsanız size güzel bir adres :http://www.mobile9.com )
2-Daha sonra "jadmaker" açıp çıkan ekranın üstüne jar dosyasını sürükleyelim ve jad dosyasını oluşturalım. hazır uyumlu oyunlar www,getjar.com danda bulabilirsiniz
3- Şimdi telefonumuzu bilgisayara bağlayalım ve cep telefonu ekranından "Media Oynatıcı" seçeneğini işaretleyelim.
4- Bilgisayarımdan "sgh-u900" e girin. Sonra "Phone" kısmına girin. Daha sonra da Yeni klasör oluşturun. Klasörün adına "Games" adını verin (Tırnaklar dahil değil). Games adını verdiğiniz klasöre girin ve Yeni klasör oluşturup bu klasöre istediğiniz adı verin (Mesela "Fifa 2009"). Fifa 2009 klasörüne girip oyunumuzun jar ve jad dosyalarını bu klasöre atalım.
5- telefonu çıkaralım. Şimdi aşağıdaki işlemleri dikkatle okuyun.
İŞLEMLER: --------------------------------------------------------------------- -Telefonunuzun ana ekranına gelip şunu tuşlayın:
*#6984125*#
-Şimdi Internals' a girin. Şifre bölümüne şunu yazıp onayla diyin:
*#9072641*#
-Çıkan ekranda Storage Settings'e girin ve sırayla:
1- Update media database 2- Update Java DB 7- Update app database 8- Create Ax Dat File
seçeneklerini güncelleyin ve güncellendi yazısı çıkınca konuşma kapama tuşuna bir kez basın ve ana ekrana dönün -----------------------------------------------------------------
Ana menüye döndükten sonra Menüden Dosyalara girin. listenin en sonunda bir "yeni klasör" var. Bu klasörü silin ve tekrar ana ekrana dönüp şu işlemleri tekrar yapın:
--------------------------------------------------------------------- -Telefonunuzun ana ekranına gelip şunu tuşlayın:
*#6984125*#
*#9072641*#
1- Update media database 2- Update Java DB 7- Update app database 8- Create Ax Dat File
seçeneklerini güncelleyin ve güncellendi yazısı çıkınca konuşma kapama tuşuna bir kez basın ve ana ekrana dönün -----------------------------------------------------------------
bunu yaptıktan sonra telefonu kapatıp tekrar açın ve şu işlemleri tekrar yapın:
--------------------------------------------------------------------- -Telefonunuzun ana ekranına gelip şunu tuşlayın:
*#6984125*#
*#9072641*#
şimdi oyunlar ve daha fazlası Klasörüne girin. İşlemleri doğru yaptıysanız oyunuzu orada göreceksiniz. İşlemler uzun gibi gözüküyor ama alışkanlık haline geldiğinde gayet basit bir şekilde yapabilirsiniz. Mesela benim bir oyun veya uygulama yüklemem bu işlemle yaklaşık iki dakikada gerçekleşiyor. Dökümanı bizzat ben hazırladım o yüzden emeğe saygı lütfen.
Saygılar.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
arkadaşlar bende samsung sgh d520 var 2.el aldım usb kablosu var ama birtürlü program yada oyun atamadım.acaba olmuyor mu yoksa ben mi yapamıyorum..samsung pc suite kurulu pcde fakat bulduğum programları telefona attığım zaman dosya görüntülenemiyor diye yazı çıkıyor neden oluyor?
quote:
Orjinalden alıntı: besyo_bora
arkadaşlar bende samsung sgh d520 var 2.el aldım usb kablosu var ama birtürlü program yada oyun atamadım.acaba olmuyor mu yoksa ben mi yapamıyorum..samsung pc suite kurulu pcde fakat bulduğum programları telefona attığım zaman dosya görüntülenemiyor diye yazı çıkıyor neden oluyor?
d 520 oyun yükleme bulunamadı sadece gprs üzerinden yükleme yapabiliyor