Şimdi Ara

SAMSUNG JAVA OYUN PROGRAM YÜKLENİŞİ E900/U600/E250/G600/DSERİSİ MODELLER (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
3
Favori
505.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • farukkk verdiğin bilgiler için teşekkürler,
    Bende l700 mevcut,l serisi olduğu için l760 ı yükleyeyim dedim kodu yazdığım zaman boş ekran geldi ve onayla ibaresi onayladım ancak herhangi bir şey olmadı,farklı bir olayımı var yoksa ben mi yanlış bişeyler yapıyorum ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xceza94

YA LÜTFEN BLUETOOTH'UM YOK HAFIZA KARTINA NASIL OLUR Bİ YARDIM EDİN LÜTFEN

BLUETOOTH yada usb kablosu olması gerekiyor hafıza kartı ile oyun atılmaz

quote:

Barce Tarih 28 Eylül 2008; 14:48:49
    farukkk verdiğin bilgiler için teşekkürler,
    Bende l700 mevcut,l serisi olduğu için l760 ı yükleyeyim dedim kodu yazdığım zaman boş ekran geldi ve onayla ibaresi onayladım ancak herhangi bir şey olmadı,farklı bir olayımı var yoksa ben mi yanlış bişeyler yapıyorum ?

ilk sayfadaki kodları dene yüklemesi diğer modellerden l 760 dan farklıda olabilir bu model için yükleme ben denemedim

• quote:

... D 880 java oyun program yüklenişi

Java uygulaması yüklemek için,o uygulamanın jad ve jar dosyalarını beraber telefona atmanız

ve jad dosyasına tıklayarak programın kurulumunu

onaylamanız gerekiyor bu denileni uygularsanız arkadaşlar java yüklemeyi başaracaksınz ...

Mrb,

Uygulamanın jar dosyasının çevirici programcık ile jad dosyasını üretip her ikisinide telefona gönderip yüklüyorum.
    Başlat dediğimde "JAVA oyun hatası" mesajı veriyor. Tşkler.
  • arkadaslar bnm tel. u600 (baslıkta e900 ysdıına bakmayın bi türlü deiştremedım o yasıyı) nse ben u600 oyun yuklerken jar ve jad dosyasını other filese atıorm insufficient memory diye bir hata veriyo aynı hatayı video ve resim atarkende dio bu yüzden vdeo ve resim de atamıyorum yardımcı olabılırmsınız lütfen?
  • Arkadaşlar onlarca forumu araştırdım bir türlü D520'ye javaların nasıl yükleneceğini çözemedim. Kodların da zaten hiçbirisi çalışmıyor. Eğer yok o telefon da java çalışmaz boşuna uğraşma diyecek birisi varsa vazgeçeceğim. Saatlerdir arıyorum ne yerli ne yabancı hiçbir forumda bir bilgi yok yaw...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SIRLI

Arkadaşlar onlarca forumu araştırdım bir türlü D520'ye javaların nasıl yükleneceğini çözemedim. Kodların da zaten hiçbirisi çalışmıyor. Eğer yok o telefon da java çalışmaz boşuna uğraşma diyecek birisi varsa vazgeçeceğim. Saatlerdir arıyorum ne yerli ne yabancı hiçbir forumda bir bilgi yok yaw...

boşuna uğraşma d 520 ye yükleme çıkmadı

iksx

uygulama ile jada çevirdiğin çoğu dosya telefona atılınca çalışmıyor

• farukkk kardes veya diger arkadaslar bitpimde bana u700 icin +DB2 yazan yerdeki klasör ve alt klasör isimlerini yazıp gönderebilir misiniz? yanlislikla sil(dim)indi de :S(: bu arada faruk kardes ek bilgi DB2 deki butun text dosyalarını sildigimizde tekrardan oyun yukleyebiliryoruz :)(: sonunda buldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: SIRLI

Arkadaşlar onlarca forumu araştırdım bir türlü D520'ye javaların nasıl yükleneceğini çözemedim. Kodların da zaten hiçbirisi çalışmıyor. Eğer yok o telefon da java çalışmaz boşuna uğraşma diyecek birisi varsa vazgeçeceğim. Saatlerdir arıyorum ne yerli ne yabancı hiçbir forumda bir bilgi yok yaw...

boşuna uğraşma d 520 ye yükleme çıkmadı

iksx

uygulama ile jada çevirdiğin çoğu dosya telefona atılınca çalışmıyor

Sağlık olsun napalım.

• hafız her dediğini 3er 5er yaptım tel kabul etmiyo sürekli restart atıyo tel d900i
    ***tamam sorunu hallettim lost un oyununu buludum attım java oyun hatası demekte ne yapayim?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dewil_may_cry -- 5 Ekim 2008; 13:15:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dewil_may_cry

hafız her dediğini 3er 5er yaptım tel kabul etmiyo sürekli restart atıyo tel d900i
    ***tamam sorunu hallettim lost un oyununu buludum attım java oyun hatası demekte ne yapayim?????

eger oyun yüklemeyi başardı isen farklı oyun atmayı dene amsunglar oyun seçebiliyor
  • ellerıne saglık baya ugrasmısın xD
  • "java oyun hatası" diyor sürekli prison break i de yükledim aynı sorun oyun tavsiye edin bare :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dewil_may_cry

"java oyun hatası" diyor sürekli prison break i de yükledim aynı sorun oyun tavsiye edin bare :D

ilk sayfadan basit oyunları deneyebilirsiniz yadawww.getjar.com a bakabilirsiniz
  • f400 için verdiğin hangi kodlar geçerli
  • sgh j 800 hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozer57

f400 için verdiğin hangi kodlar geçerli

quote:

ozer57 Tarih 6 Ekim 2008; 16:16:29
    f400 için verdiğin hangi kodlar geçerli

bazı modellerin kodları bilinmiyor ilk sayfadaki kodları deneyeceksiniz bazı yüklemeler uyabilir
  • e250ye oyun yükleyemioooom
  • quote:

Orjinalden alıntı: XXxxFeneriumxxXX

e250ye oyun yükleyemioooom

usb kablosu ile ilk sayfada anlattığım şekilde eksikiz sırasıyla yaparsanız yüklemeyi başaracaksınız
  • d900 kodları çok işime yaradı.Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Death.

d900 kodları çok işime yaradı.Teşekkürler

rica ederim
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.