Şimdi Ara

SAMSUNG JAVA OYUN PROGRAM YÜKLENİŞİ E900/U600/E250/G600/DSERİSİ MODELLER (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
3
Favori
505.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar benım sorunum su tlfnum samsung e250 bluettola oyun yuklemke ısıtoyrum ama java yuklenırken tlf reset atıyor neyapmam gerekıyor acl yardım lutfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: festival28

arkadaslar benım sorunum su tlfnum samsung e250 bluettola oyun yuklemke ısıtoyrum ama java yuklenırken tlf reset atıyor neyapmam gerekıyor acl yardım lutfen

uyguladığın adımları tekrar kontrol et adımları eksiksiz tam sırasıyla yaparsan yükleme başlayacaktır

kerzami
    m 620 için ilk sayfadaki kodları dene e 250 uyabilir
  • tema yok mu yahu bu telefonlar için (d880)
  • Saol paylaşım için
  • quote:

Orjinalden alıntı: tracy

tema yok mu yahu bu telefonlar için (d880)

tema malesef yok samsunglar için

quote:

hardcs Tarih 14 Eylül 2008; 10:26:10
    Saol paylaşım için

rica ederim
  • d820 de olmadı, herseyi eksiksiz yaptım, softick telefona baglandı,comu dogru girdim, kodları girdim,jadları da ekledim ama ppp up - usb deyince telefon resetleniyor. 1 aydır deniyorum,ömrümden ömür gitti. nalet olsun şu samsungun program anlayısına.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Furk@nKaracuha

d820 de olmadı, herseyi eksiksiz yaptım, softick telefona baglandı,comu dogru girdim, kodları girdim,jadları da ekledim ama ppp up - usb deyince telefon resetleniyor. 1 aydır deniyorum,ömrümden ömür gitti. nalet olsun şu samsungun program anlayısına.

Telefona imzamdaki önemli kodlar konusundan format at.ondan sonra tekrar dene ve baska bir oyun yada program dene oyun yuklerkende pc suit tamamen kapali olmasına ve java dünyası ayarlarına küçük harfle internet ve proxy i devre dışı yapmayı unutmuş olabilirsin kontrol et olacaktır
  • Bluetooth'u ve PPP softick i bir türlü telefonla eşleştiremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: -ouzzz-

Bluetooth'u ve PPP softick i bir türlü telefonla eşleştiremedim

eşleştirmeyi görebilmek için samsung pc stüdyoyu kullanmanı öneririm

yanlız oyun yüklerken pc stüdyo tamamen kapalı olacak
  • faruk dostum bana w200i için güçlü ses veren kaliteli ses veren bir akustik linki verebilirmisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: fazlicelik

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

fazlicelik

oyun yklerken pc süiti tmamen exit ile kapat dene
    thecaliph
    sorununuzu biraz daha açarsanız yardımcı olurum

dostum bilgisayar ile bağlantı arasında bi sorun yok bence. zaten bilgisayara bağlıyken pc suite zatan kapalı exit konumunda. benim telefon ayarlarında bi sorun var galiba. ben java ayarlarını dediğin gibi java / ayarlar bölümünden yapmadım. çünkü uygulamalar / java bölümünde öyle ayarlar diye bi seçenek yok. ben ordaki oyundan birine girip sırasıyla seçenekler / şebeke ayarları bölümünden yaptım. ordaki ayarlarda şöyle :APN: Internet, oturum kimliği:boş, şifre:boş, proxy:devre dışı olarak yaptım. çözüm üretebilecekmisin?

ayarlarını doğru yapmışsın şebeke ayarları doğru yani

thecaliph

yüklemeyi ilk sayfada anlattığım şekilde yapacaksın

eee o zaman nasıl olacak. neden yüklenmiyo bu oyunlar??

• fazlicelik

telefona format kodu ile format at ozaman yükleyecektir yada şu ilk sayfada yazan oyun

yüklemeden sonraki kodu yaz sonra teli aç kapat tekrar dene yükleyecektir
  • paylaşım için çok teşekkürler farukk bu kodlar bayağı iyi oldu herkese sevgiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: the pimp

paylaşım için çok teşekkürler farukk bu kodlar bayağı iyi oldu herkese sevgiler

rica ederim
  • kardes paylasımın icin oncelikle saolaın ama ben bu adımları izledim u700 kullanıyorum fakat retrieving den sonraki aşamalar gelmiyor boş sayfa olarak gozukuyor bitpimde bundan sonrası olmazsa veya buraya kadarfki adımları tekrar izlesem programların felan kurulumunu tekrar uygulasam olur mu=?? port numaralarını da dogru giriyuoruım ustelik ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mikailix

kardes paylasımın icin oncelikle saolaın ama ben bu adımları izledim u700 kullanıyorum fakat retrieving den sonraki aşamalar gelmiyor boş sayfa olarak gozukuyor bitpimde bundan sonrası olmazsa veya buraya kadarfki adımları tekrar izlesem programların felan kurulumunu tekrar uygulasam olur mu=?? port numaralarını da dogru giriyuoruım ustelik ??

adımları tekrar uygula
    başka oyunları dene
  • tamam sonunda oyunları attım ve denedim oldu ama sonra tekrar baska oyun atmak icin bağlandım ve master keyi felan girdim databaseleri update ettim bi girdim baktım oyunların bu kez hepsi gitmis tekrar bağlıyorum giriyorum oyunlar duruyor ama eski oyunlar da dahil ama telefonda gostermiyor bunları tekrardan yukleyip calıstırabilmem mumkun mu acaba veya yuklemeden bu hgaliyle ? telefonu fabrika ayarlarına felan tekrarladım ama nafile tlf hafizadaki oyunları gormuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikailix -- 25 Eylül 2008; 23:58:59 >
  • kardeş benim pc'de bluetooth yok naapcam
  • LÜTFEN YARDIM EDİN ÇOK ÖNEMLİİ
  • YA LÜTFEN BLUETOOTH'UM YOK HAFIZA KARTINA NASIL OLUR Bİ YARDIM EDİN LÜTFEN
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.