Şimdi Ara

SAMSUNG J700 Kullanan Var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eski bir E250 kullanıcısıyıum. Fakat telefonu ciddi anlamda sadece bir kere yere düşürdüm ve o düşürüğümde de içindeki anakartı kırılmış, KVK dan 130 ytl masraf istediler, zaten telefonun sıfır 170 küsur. O nedenle yeni bir telefon almak istiyorum. Ve bu sefer görüşme seslerini kaydedebileceğim bir telefon istiyorum. Sanırım bu özellik SAMSUN J700 de mevcut. Bu telefonu kullananlar telefon hakkında ne düşünüyorlar? Tavsiye eder misiniz? Radyo ve MP3 player da ses kalitesi nasıl?

• j700 ses olarka çokta iyi değil
  • arkadaşlar j700'de e250'deki gibi kapağı açıp kapatırken ses verme özelliği var mı? varsa nasıl yapabilirim? lütfen yardım...
  • Arkadaşlar daha yarım dun olmadı alalı telefonda kayan kapak sesi yok ses o kadaRKA KÖTÜ DEİL alırsanız METALİC SİLVER rengini alın muhteşem bişey su an telefonu ilk 15 saat lik sarjına taktım e250 kamera haricinde fazla fark göremedim ben alırken M620 ile bunun arasında kaldım bunu kara kıldım sevdim ama kayan kapak ta bir tırnak var sanırım ilk kaldırıken bir sete takılı kalıyo gibi geliyo tam patamadanda o aynı yere takılı sanıyorum ki oraDA TIRNAK VAR (İNŞ. OLEDİR) kafama az takıldı ama unutmaya çalışıyorum
  • J700 ün sesi vasat
    kamerası e250 den biraz daha iyi idare eder tarzda

nedendir bilinmez içimde samsung a karşı bi antipati var
    onn o menüsü hiç bir zmn sevemedim sevemeyecemde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung C450 kullanan varmı?
    16 yıl önce açıldı
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.