Şimdi Ara

Samsung J7 [ANA KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.647
Cevap
24
Favori
99.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajf39

quote:

Orijinalden alıntı: UçanFedai

quote:

Orijinalden alıntı: expressimo

1.si kulaklık uzunlu kısalı. 2.si a5 2017 almayın berbat bir tasarımı var. 3.sü j7 oyunlarda rahat oynatır ama a5 ise s4 miniden bile kötü. Ancak a5 e grace ux gelir ve çözünürlükte 720p modu gelirse o zaman alınır. Dizaynı gerçekten s2 gibi a5 in evet. Ama marshmallow kötü çalışıyor 5.0 a göre bu cihazda. J7 ise herşeyi ok. Ön flaş önemli. Ama tabiki a5 alırsanız daha telefon tadı alırsınız j7 s5 in yanında oyuncak gibi. A5 te s5 e göre harikulade. Ama j7 ile a5 yanyana koyup kullanın o oyuncak hissi yok o durumda ilginç bir şekilde.

J7 almayı düşünüyprum hocam. 1 sene falan götürür herhalde.

Size c5 veya c7 ye bakmanızı öneriyorum

Neden hocam? Fiyat olarak benim bütçemi aşıyor biraz. J7 beni 1-2 sene idare etmez mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Prime değilde c7 olabilir. Tft ve fhd ekran ön flaş olmaması kötü. Ben prime o sevemedim.

C7 de kamera flashı yok diye biliyorum hocam. J7 güzel cihaz değil mi niye ondan ziyade bunu tavsiye ettiniz? J7 1-2 sene kasmadan ve kasası fazla yıpranmadan idare etmez mi? Bir de j7 nin ekranı gorilla glass mı acaba?

• J7 çizilmeye dayanıksız. İdare eder elbet ama ben pek sevmedim ve c7 mükemmel bence.

• quote:

J7 çizilmeye dayanıksız. İdare eder elbet ama ben pek sevmedim ve c7 mükemmel bence.

Daha önce bu cihaz 5 sene götürür demiştiniz hocam yanlış hatırlamıyorsam. Başka biri de demiş olabilir tam emin değilim. C7 nin fiyatı yüksek. Huawei p9 lite var yaklaşık 1300 tlye j7 yi mi onu mu tavsiye edersiniz? Huawei markaya pek güvenmiyorum lg den servis olarak çok çektim huaweide de öyle olur diye çekiniyorum. Samsung j7 ye nougat gelirmi ve zamanla ağırlaşmalar meydana gelir mi kullanımı etkileyecek şekilde sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: hserdark

Merhaba arkadaşlar,

Bu telefonu almayı düşünüyorum ama özellikler konusunda kafam karıştı, kullananlara sormak istedim. NFC bu telefonda var mı? Bazı sitelerde var görünüyor bazılarında yok görünüyor o yüzden anlayamadım. Bir de tek sim ve çift sim modeli var sanırım J7'nin.

Çift simli(DUOS) olan modelde nfc ve radyo var.
  • Pil ve oyun gücü olarak j7. Ama parmak izi okuyucu illa olacaksa prime alın p9 lite yerine. Hatta c7 alın.

• epey.com daki bilgilere göre C7 nin bazı sensörleri eksik ve 3g görüntülü görüşme yok. bunu da göz önünde bulundurun.
  • NFC özelliğini kullanabilen var mı telefonda, bir arkadaş kullanamıyorum demişti önceki sayfalarda. Genel bir problem mi var NFC konusunda, kullanabilen varsa bilgi verirse memnun olurum.
  • quote:

Prime değilde c7 olabilir. Tft ve fhd ekran ön flaş olmaması kötü. Ben prime o sevemedim.

general mobile android 4g kullanıcısıydım.

bu konunun da geçmiş sayfalarında mesajlarım mevcut.
    j7 prime mı c7 mi derken general mobile android 4g yerine GM5 diye bir model çıkardı.

çok fazla dışarıda olduğum için fm radyo olmasını istiyordum. GM5 de fm radyo açıldı. 4g modelinde vardı ama engellenmişti.
    tercihimi gm5 den yana kullandım. Benim için çok büyük yenilik olmadı ama telefondan memnunum. Kutudan direk Android 7 ile geliyor. Android 9 u da alır gibi duruyor.

Gm5 de olan Ortam Işığı Sensörü, jiroskop, Pusula gibi sensörler epey.com sitesine göre j7 serisinde yok.
    ben bilmediğim bir yere gittiğimde pusula sensörü çok işime yarıyor. Haritalarda mavi bir üçgen çıkıyor siz olduğunuz yerde döndükçe üçgen yönünüzü gösteriyor. Bu konuda j7 kullanan arkadaş kendisinde bu mavi üçgenin çıkmadığını söylemişti.

http://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/42731-61287-65624/samsung-galaxy-j7-2016_samsung-galaxy-j7-prime_general-mobile-gm-5-dual/

• Bende bu teli yeni aldim fm radyo olmamasi beni hayal kirikligina ugratti sonradan radyo yukleniyormu acaba

• Ben de dün siparişimi verdim bakalım, Delta garantili çift sim li modelden. Benim için NFC ve radyo önemliydi, inşallah arıza çıkarmaz. LG G3 telefonumdan çok çektim Türkiye garantili olmasına rağmen, bu modelde umarım kronik sorun yoktur.
  • quote:

Ben de dün siparişimi verdim bakalım, Delta garantili çift sim li modelden. Benim için NFC ve radyo önemliydi, inşallah arıza çıkarmaz. LG G3 telefonumdan çok çektim Türkiye garantili olmasına rağmen, bu modelde umarım kronik sorun yoktur.

Bende g3 den j7 prime telefona geçtim :D hiçte pişman değilim, günde 3 kez şarj etmekten kurtuldum hiç olmazsa :D
  • zil sesini artırmak için bir yöndem varmı j7 2016
    kış olunca montta bile zor duyuluyor.
  • meteorhard kullanıcısına yanıt
    ben de aynı dertten muzdaribim.

benim j7 2016 da web sitelerindeki kayıt vb formları dolduramama sorunu var arkadaşlar sizde yaşıyor musunuz böyle bir sorunu ki arkadaşımda note 5 var onda da aynı sorunu yaşadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymirza -- 8 Aralık 2016; 18:39:19 >
  • Arkadaşlar bu telefonda ekran paylaşımı yapılamıyor mu, menülerde göremedim.
  • quote:

Arkadaşlar bu telefonda ekran paylaşımı yapılamıyor mu, menülerde göremedim.

Üst bildirim sekmesinde smart wiev diye yer olması gerek, j7 prime kullanıyorum bunda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

Üst bildirim sekmesinde smart wiev diye yer olması gerek, j7 prime kullanıyorum bunda var.

Yukarıdan aşağı kaydırınca çıkan yeri kastediyorsanız orada yok.
  • Telefondaki tüm resimler aynı klasörde mi toplanıyor? Whatsapp, ekran görüntüsü gibi klasörlere ayrılamıyor mu ? Eğer ayrılıyorsa nasıl yapılıyor?

Teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

Yukarıdan aşağı kaydırınca çıkan yeri kastediyorsanız orada yok.

o zaman o özellik telefonda yok maalesef.
    Tabi custom rom olarak cm13 yada 14 yuklerseniz gelir. oda garanti dışı bırakıyor

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.