Şimdi Ara

Samsung i9300 Galaxy S III için Sıcak Fırsatlar (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.952
Cevap
67
Favori
478.758
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kliksa da 1699 tl diyor arkadaşlar nasıl 1530 oluyor?
  • ayfon 5 hayalkırıklığı gibi oldu.şimdi millet s3 e saldırırsa fiyatlar şişmesin bir de???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScMoney

kliksa da 1699 tl diyor arkadaşlar nasıl 1530 oluyor?

okursanız forumu biraz veya site yi incelerseniz nasıl oluyor anlarsınız.
    world card varsa %10 puan kazanıyorsunuz.
    1700-170=1530

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

ayfon 5 hayalkırıklığı gibi oldu.şimdi millet s3 e saldırırsa fiyatlar şişmesin bir de???

Sanmam hocam. Ben 1-2 hafta içindee düşeceğini düşünüyorum.

• isteyene kliksa.comdan 1500TL ye alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnDillinger

isteyene kliksa.comdan 1500TL ye alabilirim

nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: JohnDillinger

isteyene kliksa.comdan 1500TL ye alabilirim

Nasıl olacak? Ödemeyi peşin mi yapacaz sana?

Birde bu telefon sirkecide falan ne kadardır?

• iphone 5 fiyaskosundan sonra bu telefon değer kazanır...
  • Beyler acelesi olmayan beklemede kalsın az düşüçek bu telefon vodafone bayilerinde telpe kvk başarı olan cihazlar 1.5 haftada 150 TL kadar değer kaybetti ve inmeyede devam ediyor ben çok sıkı araştırıyorum kvk,genpa,telpa,başarı alıcağım cihazlarda bunlardan bir firma olması lazım ithaalat yoluyla gelen bir cihaz kesinlikle almam param çok değil çöpe atamam bekleyin biraz daha ıphone 5 biliyorsunuz bizim insanımız akıllanmaz gelsin türkiye piyasasına gene millet sıraya girer ama ıphone serisi telefonları karalamak adına değil herkezin elinde cakması orjinali görür oldum ama ortamda s3 varsa :)) ortamın havası değişiyor o yüzden bekleyin s3 alıçaklar güzel bir kampanya yada şubeden güzel bir rakama alabilirsem bilgilendireceğim sizleri arkadaşlar 1500 TL düşer neden düşmesin talep arz meselesi firmak yetkilileri sonuçta görüyor bu yazılanları web tabanlı arge timleri var çünkü ufak bir firmadan bahsetmiyoruz samsung yani o yüzden fiyatlar düşüçek sadece önemli olan beklemede kalalım samsung s4 yolda bakalım o nasıl birşey çıkıçak :) şekil şemal özellik ıphone kullanıcıları gibi bizleride hayal kırıklığı tabirine uğratıçakmı acaba :))

• quote:

Orijinalden alıntı: mimar0640

Beyler acelesi olmayan beklemede kalsın az düşüçek bu telefon vodafone bayilerinde telpe kvk başarı olan cihazlar 1.5 haftada 150 TL kadar değer kaybetti ve inmeyede devam ediyor ben çok sıkı araştırıyorum kvk,genpa,telpa,başarı alıcağım cihazlarda bunlardan bir firma olması lazım ithaalat yoluyla gelen bir cihaz kesinlikle almam param çok değil çöpe atamam bekleyin biraz daha ıphone 5 biliyorsunuz bizim insanımız akıllanmaz gelsin türkiye piyasasına gene millet sıraya girer ama ıphone serisi telefonları karalamak adına değil herkezin elinde cakması orjinali görür oldum ama ortamda s3 varsa :)) ortamın havası değişiyor o yüzden bekleyin s3 alıçaklar güzel bir kampanya yada şubeden güzel bir rakama alabilirsem bilgilendireceğim sizleri arkadaşlar 1500 TL düşer neden düşmesin talep arz meselesi firmak yetkilileri sonuçta görüyor bu yazılanları web tabanlı arge timleri var çünkü ufak bir firmadan bahsetmiyoruz samsung yani o yüzden fiyatlar düşüçek sadece önemli olan beklemede kalalım samsung s4 yolda bakalım o nasıl birşey çıkıçak :) şekil şemal özellik ıphone kullanıcıları gibi bizleride hayal kırıklığı tabirine uğratıçakmı acaba :))

iPhone 5'in Türkiye'ye gelmesi zaten rahat Aralık'ı bulur. Samung S4'ü beklersen ondan sonra S5 çıkacak ve bu böyle devam edecek. Ciddi anlamda 3'e 5'e bakmadan almayı düşünüyorum artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr. Corrado -- 13 Eylül 2012; 11:21:54 >

• fiyat daha düşmez bence, ip5 fiyasko olarak görüldüğü için talepler s3 e kayacak.
  • Kardeşime 11 eylülde sipariş vermiştim, bugün elime ulaştı. Kliksa için oldukça hızlı bir gönderim oldu. Telefon gerçekten çok güzelmiş bu arada. Bir HTC kullanıcısı olarak tav oldum desem yeridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jurishan

quote:

Orijinalden alıntı: mimar0640

Beyler acelesi olmayan beklemede kalsın az düşüçek bu telefon vodafone bayilerinde telpe kvk başarı olan cihazlar 1.5 haftada 150 TL kadar değer kaybetti ve inmeyede devam ediyor ben çok sıkı araştırıyorum kvk,genpa,telpa,başarı alıcağım cihazlarda bunlardan bir firma olması lazım ithaalat yoluyla gelen bir cihaz kesinlikle almam param çok değil çöpe atamam bekleyin biraz daha ıphone 5 biliyorsunuz bizim insanımız akıllanmaz gelsin türkiye piyasasına gene millet sıraya girer ama ıphone serisi telefonları karalamak adına değil herkezin elinde cakması orjinali görür oldum ama ortamda s3 varsa :)) ortamın havası değişiyor o yüzden bekleyin s3 alıçaklar güzel bir kampanya yada şubeden güzel bir rakama alabilirsem bilgilendireceğim sizleri arkadaşlar 1500 TL düşer neden düşmesin talep arz meselesi firmak yetkilileri sonuçta görüyor bu yazılanları web tabanlı arge timleri var çünkü ufak bir firmadan bahsetmiyoruz samsung yani o yüzden fiyatlar düşüçek sadece önemli olan beklemede kalalım samsung s4 yolda bakalım o nasıl birşey çıkıçak :) şekil şemal özellik ıphone kullanıcıları gibi bizleride hayal kırıklığı tabirine uğratıçakmı acaba :))

iPhone 5'in Türkiye'ye gelmesi zaten rahat Aralık'ı bulur. Samung S4'ü beklersen ondan sonra S5 çıkacak ve bu böyle devam edecek. Ciddi anlamda 3'e 5'e bakmadan almayı düşünüyorum artık.

Orası öle tabiki sonu yok ama biraz beklesek bence 1-2 hafta daha güzel olur yani paralel ithaalat ile alıçak olsam çoktan almıştım ama benim elektronik eşyada pek şansım yoktur o yüzden garantisi sağlam olsun arkadaşlar nihayetinde elektronik ürün bu ne olur ne olmaz rakamda ufak bir rakam değil bugun aslında bende niyetlendim alayım 1700 liraya genpa garantili hatta 1650 tl ye kadar indiler ama kararsızım şuan belki öğleden sonra gidip alabilirim...

• colfire ne kullandığını bilmiyorum ama HTC kullanıcısı olarak tav olmak için HTC ONE X kullanıyor olmak gerek sanırım.

Ayfon aslında çok da fiyatsko olmadı. beklendiği gibi işte. IOS hiçbir zaman android gibi çok hızlı işlemci ve ram'e gerek duymadı. şu haliyle bile birçok işlemde S3'den hızlı olabilir. şirketler IOS'a özel program yapıyor sonuçta. o yüzden kasılma vs yok.

Ama S3 ün fiyatı yakında çok rahat 1300-1400 seviyelerine gelir. ABD'de ayfon 5, 4S ile aynı fiyata satılacak. Ama bizim ülkemizde bu kadar çok ayfon fanatiği varken, 2.000 TL den aşağı satılmayacağını hepimiz biliyoruz sanırım. ayfon 5 almayacaklar S3 için 1 ay daha beklesin derim. o zaman makul fiyatlara gelir alet.
  • iphone 5 ciddi bir hayal kırıklığı oldu. s3'ün kamerasının, düşük ışıklı ortamda kötü foto çekmesi kara kara düşündürüyor sadece
  • morhipo da 1499tl
    axess ile alınırsa 100tl hediye çeki veriyor.
    shell karta da 30 tl yüklüyor.
    toplamda 1369tl ye geliyor.
    ama garantisi belirsiz...
  • Arkadaşlar binbirçeşit de cihazlar iki sınıfa bölmüşler paralel ithaalat ve telpa,başarı,brigstar şimdi bana uyan telpa başarı bunun tek çekim fiyatı 1.645 TL taksitli olarakda 12 taksit fiyatı çok fazla değil bi 10 TL gibi komisyonla 1.655 TL geliyor almak isteyen varsa bir baksın o rakamlara site ne derece güvenilir araştırmak lazım canlı destek hattı mevcut...
  • http://www.markapon.com/ sitesini inceleyin. 1500 tl yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

http://www.markapon.com/ sitesini inceleyin. 1500 tl yazıyor.

Ürün, 2 yıl Sanayi Bakanlığı onaylı ithalatçı firma garantilidir.

diyor hemed BEYAZ ı da var.

yok mu arkadas Söz verdik bizim arkadasa dur alma ben sana bulayım 1.5 a fln beyaz satan diye

tek istegi ankara kızılay daki samsung mobile a garantiye verebilmek telefonu :D
  • acaba sirkecide ne kadardır telefonlar
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.