Şimdi Ara

SAMSUNG i9250 Galaxy Nexus 949 webe özel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
3.939
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.darty.com.tr/e_commerce/SmartPhone/SAMSUNG/i9250-Galaxy-Nexus-Titan-um-Silver-p-94612-c-12.htm

bence hala alınası bir telefon düşünelebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanistan -- 19 Mart 2013; 11:50:16 >

Orijinalden alıntı: MrKhan

topun sahibi diye oyunda olan çocuktan farkı yok. ilk güncellemeyi alması bu parayı hakettiği anlamına mı geliyor ?

Bu bambaşka bir tartışma konusu. Size göre parasını haketmesi için yumurta filan mı pişirmesi lazım? :)
    Kimisi telefonda yazılıma önem verir, kimisi görünüşüne, kimisi de özelliğine... Kimisi de fiyatına bakar.
    Kampanyalar haricinde 1200-1250 civarına satılan bir telefon 1000 liraya satılıyorsa bu bir sıcak fırsattır.
    Ama sen kalkıp 'yazılıma' önem veren grubu sallamayıp, çöp dersen bu kabalıktır.
    Onu yazan arkadaş için mesela eminim özellik önemlidir. 3 gb ram, 8 çekirdek filan olsa ondan kral telefon olmaz :)

Demek istediğim anlaşılmıştır umarım.
  • bende uzun zamandir kovaliyorum bu telefonu ama ram in 1 gb olmssi canimi skyor cunku bi sure sonra yetmemeye baslyor. 2. bi sebep olarak da yenisi 1300 iken eskisine bu parayi vermek mantikli gelmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • 800- TL ancak sıcak fırsat olur bu telefon için bu saatten sonra. Darılmaca gücenmece olmasın boş yere. Piyasada yüksek fiyattan satılıp burada ucuza satılması fırsattır ama bu sıcak fırsat değildir.

Orijinalden alıntı: Piszenci

ALDIM ARKADAŞIM TEŞEKKÜRLER TAKİP EDİYORDUM UZUN SÜREDİR.

899 - 999 tl den 2012 son 6 ay da çokca satıldı.

gerçekten yazık etmişsiniz !!
  • nexus 4 ü çıkmış, muadilleri 1100 1200 civarına bulunabiliyor. 1000 tl çok buna. ip4 e laf edersiniz para mı verilir diye de, android olunca yok güncelleme alıyor, yok şekli güzel bu para eder dersiniz :) bence olmamış

hani olay güncelleme ise, ip3gs bile ios6 aldı, ama o tü kaka, android olunca yehuuu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 6 Mart 2013; 21:57:33 >

GALATASA|RA|Y
  • 700~750TL civarı olsa hala düşünebileceğim bir telefon ama bu saatten sonra bu tele 999TL vermem açıkçası. Yazılım desteği var diye hala alınabilir olarak görüyorum.
  • Galaxy Nexus forumunu okuyun. Galaxy Nexus'tan sonra Nexus 4 e geçenlerin çoğu memnun değil. Bir şey bilmeden sırf donanıma göre yorum yapan arkadaşlar var... Galaxy Nexus neredeyse kusursuz bir telefon. 4.2.2 sürümü ile resmen uçuyor. Bu fiyatı fazlasıyla hakediyor.

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

nexus 4 ü çıkmış, muadilleri 1100 1200 civarına bulunabiliyor. 1000 tl çok buna. ip4 e laf edersiniz para mı verilir diye de, android olunca yok güncelleme alıyor, yok şekli güzel bu para eder dersiniz :) bence olmamış

hani olay güncelleme ise, ip3gs bile ios6 aldı, ama o tü kaka, android olunca yehuuu

Doğru haklısın. Galaxy Mini ,Android 4 ile ne ise, İP 3GS, IOS 6 ile de o işte..

Buyur burdan yak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEnano -- 6 Mart 2013; 22:11:20 >

• 15-17 mayısta google'ın nexus 5'i tanıtacağı yönündeki söylentiler varken, (çok erken demeyin, xperia Z'nin çıkması sonucu galaxy s4'ün çıkışı 15marta alındı, htc one'ı çıkarmışken google amiral gemisini geride bırakmaz.)
    galaxy nexus almanın ne yazıkki mantıklı bir tarafı yok. Kesinlikle Çöp değil, arkasında googleın saf android desteği varken aslada çöp olmaz. Ancak ne yazıkki bu parayı haketmiyor.

Ekran Kartı Sevenler Ölmesin..!
  • http://www.yakala.co/urun-firsatlari/elektronik/tum-turkiye/10588/darty-den-50-tl-lik-hediye-ceki-5-tl

burada 50 tl lik kupon 5 tl imiş.45 tl daha indirim sağlanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkun_80

gold da şu an 942 lira

http://www.gold.com.tr/U202471/Samsung-Galaxy-Nexus-i9250-Gumus-Cep-Telefonu

ürün yok diyor !
  • Hepsiburada'da 800'e falan satılıyor olsaydı, stok yapardım evde.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.