Şimdi Ara

Samsung i8910 Omnia HD - 8 MP / HD video / 3.7 inç ekran / WI-FI / GPS (318. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35.979
Cevap
16
Favori
1.868.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar daha önce cvp verildimi bilmiyorum...biraz aradım ama forumda bulamadım...yüklediğimiz uygulamalar kendisi klosör oluşturup içine kaydediyor..biz bunları uygulamalar bölümüne nasıl gönderebiliriz ve ortada kalan boş klasörleri nasıl silebiliriz...yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim?
  • @westblue26

seçenekler ---- düzenle menüsünden ayarlayabilirsin
  • Bana mail geldi : Sizi Türk beta IG4 denemeleri için seçtik kabul ederseniz tıklayıp Selim beyi arayaın şu nodan diyor.
  • bizde istiyoruz. Selim Erbay bizim başımız kelmi =)
  • Sizin mailide vereyim hemen sizide IG5 için betacılar arasına alsınlar
  • IG10için bende katılmak istiyorum benide alsınlar ( IG10)
  • Forumdaki arkadaşlarımızda istiyor dermisin bizde tester olalım
  • Araya tanıdık filan soktum ama olmadı gıcık olmuşlar bikere

Not : Değerli arkadaşlar şakalaşıyoruz öyle bir firmware filan yok bende lütfen pm atmayın.

quote:

Orijinalden alıntı: Seopast

IG10için bende katılmak istiyorum benide alsınlar ( IG10)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 31 Ağustos 2009; 16:36:23 >

• Bakmayın arkadaşlar Vipraya geçende çiçek yolladı herkes yedi tester dedi herkes yine inanıyor şuç inananlarda değilki gerçek gibi söylüyor
  • Selim amca kelek attı bize
  • Uykudan uyanıp foruma bakarsam kendim bile 1-2 sn liğine gerçek zannedebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 31 Ağustos 2009; 16:42:16 >
  • Arada bir pc suitten kontrol eden var değilmi? Ben hemen hiç etmiyorum (Ağırlıkla OS X kullandığımdan)
  • AYNEN BENDE İ8910 UMU SATMAYI DÜŞÜNMEKTEYİM.YERİNEDE KESİN İPHONE ALIRIM.İSTEMEYE ESTEMEYEDE OLSA BU NE YA GÜNCELLEME BEKLEMEKTEN SIKILDIM ARTIK...
    quote:

Orijinalden alıntı: belltolls

quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

Tabiki yapmadım öyle bir şey 3GS ye kılıf alıcağım daha paraya kıyamadım ama aklımdan geçmedi değil .Green peace gibi kapıya zincirliyelim kendimizi çözünce tımarhaneye yatırırlar

Daha önce belirttiğim bir konu vardı : İçerik.

İçerik sağlamak cihaz yapımının dahi önünde.Bu konuda -/+ ları ile örnek verilmesi gereken firma Apple.Beğensekte beğenmesekte adamlar preiyodik olarak 'çatır,çatır' firmware yayınlıyorlar.Dünyanın her yerindeki cihazlar içinde aynı anda her dilde vs çıkmış oluyor.App store ayrı bir dünya iTunes store'a zaten yetişilmiyor.Atı alan üsküdarı geçti.

Diyorsun Ama iPhone Da Update İçin Belli Bi Para Ödeniyor.. O Yüzden Herşey Mükemmel Olmalı Ama Bu Şu Demek Değildir Ki Bizde Para Verelim...

Zaten Tuzlu Bir Para Verdik Ve Yazılımı Sorunlu Bi Cihaz Aldık Update Bizim Hakkımız O Yüzden Samsung'un Bizi Sallaması Lazım Yoksa Eminim Burda i8910 Sahipleri Telefonu Ya İade Yada Satacak Ve N900 Le iPhone 3GS Ten Birini Satın Alacak (3GS Almayı Düşünüyorum.) Umarım Yetkililer Gerçekten Forumu Okuyordur Yoksa Türkiyede i8910 Sahipleri Teker Teker Cihazlarını Elden Çıkaracak...

• Güncelleme çıkacaktır merak etmeyin ama 2 yada 3 ay sonra.Açıkçası daha mantıklı olur çünkü hangi firmware sürümü daha iyi ise onu çıkartacaklardır Türkçe olarak.Onuda bekliyor olabilirler tabi takip ediyorlarsa.
  • Samsung 1280x720p de uygun codec kullansa mesala h264 olsa hem kaliteli hem daha az bitrate ile daha kaliteli çekim hatta 720p de 30 FPS kayıt bile yapar...

HD video kayıt yaparken FPS nin düşmesi de yine saniyede yaklaşık 7500 - 8000 kbps olmasındandır... Yani video kayıt örneğin 4000 kbps de kayıt yapabilecek bir CODEC kullansalar 30 FPS hem de 1280x720 çözünürlükte rahatlıkla oynatır... Örnein piyasa birsürü fotoğraf makinesi var 1280x720p hem de 30 FPS de kayıt yapmaktadır... Bu Fotoğrafmakineleri hangi codec i kullanıyormuş SAMSUNG ordan bir FİKİR alsınlar... Gerçi Samsung kendisi de fotoğraf makinesi üretiyor değil mi ?!...

Birileri eski de olsa mevcut Türkçe firmware i internete sızdırsa da gönül rahatlığı ile en son Hong Kong lu IH1 e geçeceğim.... Yeterki İnglizce olsun ama SORUNSUZ olsun!

Şahsen beni bağlayan Türkçe firmware nin ortalıklarda olmayışıdır... Telefonum zaten hrhangi bir operatör anlaşmasıyla da almadım...

Bence bu telefonun Türkçe firmware nin yenisi çıkmıştır ve Turkcell VODAFONE AVEA kendi HİZMETLERİNİ TELEFONA ENTEGRE ETMEK İÇİN firmware de değişiklikler yapılmaktadır... Kısacası GSM operatörlerinin kendi özelleşitirilmiş Samsung firmware lerini de unutmamak gerekir...

Ayrıca ismini şimdi hatırlayamadığım bir üyede şunları demiş: Türkçeleştirme için birsürü kkodlar vs.. var kısaca zor iştir diyor...

Ben de diyorum ki Türkçeleştirmesi birkere zaten yapıldı! Her yeni güncelleme için adamlar bir daha tercüme edeceklerini PEK MANTIKLI GELMİYOR!... Şimdiki Türçe firmware bir tür şablon olarak kullanırlar yeni birkaç şey eklenmişse veya çıkarılmışsa onlara ait ufak değişikler veya eklemeler yapılacağını düşünüyorum...

Herzaman son firmware YEĞLENİR!... Bence Samsung Türkiye sorumluları firmware güncellemelerine bir el atsınlar... Türkçeleştirme de sorumlu elemanlara da BASKI yapsınlar...

Bu telefon türkiye ye 3 ay geç geldi diye hereşeyi 3 ay geç alacak diye MANTIK yürütülemez! Ben derim ki 1 Ay mantıklıdır... 1 Ayda telefonun tüm dünya dillerine çevirirler... Ya bu dil çeviren TEK KİŞİMİ Mİ Kİ? Bu kişi TÜM DİLLERİ BİLMEYECEĞİNE GÖRE kendi kafamıza göre sebep uydurduğumuz SIRALAMA öncelik hikayesine kanmak doğrumudur?

NE YANİ SAMSUNG TÜRKİYE YE BU TELEFONU 3 AY GEÇ SATMIŞTIR DİYE KENDİMİZİ KANDIRALIM MI? 3 AY BEKLENMESİ MANTIKLI MIDIR?...

Merak ediyorum Türkçeleştirmeden sorumlu Samsung elemanları BAŞKA DİLLERİN ÇEVRİLMESİNDENDE Mİ SORUMLU?!!! Veya bizden önce satış yapılmış ülkeleri dillerinin çıkmasını mı bekliyorlar!!? Bu harbiden saçmalıktır...

Dilleri yerelleştirme işinde SIRAMI var? Olması da bana göre saçma gelmektedir...

Biraz beyin fırtınası yapalımda(birçok bireysel düşüncelerimiz mantıklı gelmemekte) ortak bir düşünce olgunlaşsın...
    Sonrada bu düşünceleri ilgili makamlara da iletiriz...

Sürekli Polyannacılık nereya kadar...

• Dün telpaya mesaj yolladım.cevap bekliyorum...

Arkadaşlar bende satmayı düşünüyorum.vallah ne işe düştük valla yazılımımı bekliycem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biohazard -- 31 Ağustos 2009; 18:38:11 >

• Herkese merhaba arkadaşlar,

Biliyorum belki burası yerimi düşüneceksiniz ama,başka bir şekilde bulamadım.
    Bir arkadaşımın talebi üzerine , başka bir arkaşımda imkb verilerini izlemek için
    matriks adında bir program önermişti.Bu programı bende indirdim ve kurdum.Çokta güzel
    çalışıyor.Benim ricam PC de çalışanı da varmıdır acaba,matriksi öneren arkadaşımın bilgisi varmıdır?
    Ben başka programlar buldum ama ilaçlı değil
    Şimdiden teşekkürler...
  • Evet pc de çalışanı var.benim arkadaşım kullanıyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: pegasus69

Herkese merhaba arkadaşlar,

Biliyorum belki burası yerimi düşüneceksiniz ama,başka bir şekilde bulamadım.
    Bir arkadaşımın talebi üzerine , başka bir arkaşımda imkb verilerini izlemek için
    matriks adında bir program önermişti.Bu programı bende indirdim ve kurdum.Çokta güzel
    çalışıyor.Benim ricam PC de çalışanı da varmıdır acaba,matriksi öneren arkadaşımın bilgisi varmıdır?
    Ben başka programlar buldum ama ilaçlı değil
    Şimdiden teşekkürler...
  • Mesele Türkçeleştirme meselesi değildir. Zaten gerekli dil kodları (İtalyanlar Localization files diyor) telefonun içinde var ve IH1 de dahi yeni ekstra bir menu meydana getirilmediğinden bu dosyalar rahatlıkla kullanılabilir. İtalyanar bunun üzerinde denemeler yapıyorlar. Dil setlerini ayıklayıp en son firmware üzerine atmak üzerine.

Benim okuduklarımdan ve gördüklerimden anladığım ve yorumladığım şudur. Son firmware içi genele çıkması biraz zaman alacak, sanırım Samsung Asyada (Hong Hong), Avrupada (İtalya-Almanya) yı testler için pilot bölge seçmiş ve firmware güncellemelerini o bölgelerde yapıyor. Oradaki betatester ve user ları mutlu ettikten sonra Final Firmware tüm bölgeler için çıkacak. Benimki tamamen varsayımdır tabii ki. Polyannacılığı sevmem realist bir insanımdır.

Birde şunu söylemeden geçemeyeceğim. Öyle bir izlenim yaratılıyorki sanki Nokia her telefonu için aylık firmware update ediyor. Ben 1 seneden fazla N95 kullandım. Toplam bildiğim 3 firmware update i var. 1. si 2007 mayısında idi ki bunu herhalde fabrikada yaptılar zira Türkiye ye gelen telefonlarda 20 li firmware vardı hatırladığım. Aralık 2007 tarihli olması lazım. Sonrasında 21 li firmware çıkmıştı sanırım Mayıs 2008, sonrada 30 lu firmware çıktı Ekim 2008. Öyle aylık firmware yayınlamıyorlar yani. Kaldı ki N95 en çok satış yapan telefonlardan birisidir.

Hatta bazen kurnazlık için firmware update de yaparlar, mesela N95 8GB ı olan bir arkadaşa firmware update yapalım dedik 30 dan 31 e geçmek içindi sanıyorum. Firmware update ile yeni hiçbirşey gelmedi sadece Hacklenmiş telefonun hack lenme yollarını kapattılar. Böylece açık olan Nokia Maps vb uygulamalar kullanılmaz oldu.

Kolay Gelsin

• BEnce 1 ay filan daha bekle... Yazılım güncellemesi çıkmazsa bence sat... Ama özellikle Samsung i8910 HD almayı düşünenler varsa ŞİMDİ KESİNLİKLE almasınlar... Bizler aldık ve kendimizi avutmaktan başka birşey yok...

Samsung un HİZMET anlayışı aslında HEZİMET anlayışıdır... Özellikle i8910 HD ile bu tescillenmiştir... Gerçi Samsung SON teknolojiler ve fikirleriyle Nokia ya bile yön vermiştir... İlk renkli telefon ilk sürgülü telefon ilk kapaklı telefon vs...

Ama Samsung servis ve destek anlayışı çok berbat... Nokia nın biile BetaLAB ı var Samsunga hiç yok...

Samsung HİZMET alanında VASAT! Özellikleri önce ekler sonra kaldırır sonra tekrar eklemeye çalışır... 3D task gibi... Gerçi bu fikirde son anda değişebilir...
  • 
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.