gürol abi telefonun hayırlı olsun tekrar foruma tam destek vermeye başlamışsın tekrardan ben efsane kardeşlik forumundayım ip4 ile uzun süredir ama tel hanımda senin sorduğun durum ayarlarda vardı sanırım ama arama esnasında karşı taraf cevapladıktan sonra bazı tuşlar aktif oluyordu diye hatırlıyorum
telefon ile müzik dinlemek için bluetooth kulaklık kullanan varmı. telefonun kendi kulaklığı ile radya yada müzik ayarlaması yapılmıyor.Bunun için uygun bir kablolu yada kablosuz kulaklık varmı.
quote:
Orijinalden alıntı: TimeBoy
telefon ile müzik dinlemek için bluetooth kulaklık kullanan varmı. telefonun kendi kulaklığı ile radya yada müzik ayarlaması yapılmıyor.Bunun için uygun bir kablolu yada kablosuz kulaklık varmı.
Benim hatırladığım kadarıyla kendi kulaklığında sadece sesi açıp kapatabiliyorsunuz.Nokialar gibi kumanda edemiyorsunuz.Bazı bluetooth kulaklıklar ile dinlenebiliyor ama hepsi ile değil.Bendede samsungun orjinal kulaklığı var ama müzik dinliyemiyorum,ama bir arkadaşınki ile dinlemiştim:Markasını hatırlamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ercuozcan
gürol abi telefonun hayırlı olsun tekrar foruma tam destek vermeye başlamışsın tekrardan ben efsane kardeşlik forumundayım ip4 ile uzun süredir ama tel hanımda senin sorduğun durum ayarlarda vardı sanırım ama arama esnasında karşı taraf cevapladıktan sonra bazı tuşlar aktif oluyordu diye hatırlıyorum
Merhaba Karşı taraf açınca aktif oluyor ama o yazı çıktığından kullanamıyorum yada tuş kilidine basmak gerekiyor.Mesela ben höparlörü aktif hale getirmek istiyorum. Bu arada biliyorsun ben paylaşımı seviyorum ama eski bilgilerimi pek hatırlıyamıyorum,nede olsa ihtiyarladık artık.
quote:
Orijinalden alıntı: grolof
Arkadaşlar Bir yeri telefonla aradığımızda (arama işlevleri için kilit tuşuna basınız ) diye bir uyarı veriyor yani kilit tuşuna basmadan kulağımızdan ayırdığımızda tuşların faaliyete geçmesi için bir program vardı ama bulamadım.Bu problemi çözen yada hatırlıyan varmı.
abicim programa gerek yok diye hatırlıyorum.rompatcher a gir orada 4 tane patch olması lazım.Bitanesi bu dediğini yapıyor.c2z değil installserver vardı sanırım oda değil.Değişik bi ismi vardı sanki "p" ile başlıyordu :) o aktif olmasın...Aktif olduğu zaman kulağından uzaklaştırsanda tuş kilidi aktif kalıyor...
quote:
Orijinalden alıntı: TimeBoy
Bunları bi incele derim gözüme çarpanlar...Ama kullanmadım...Uyduruk bluetooth kulaklıklarla bile nokia da müzik dinleniyor. Ama samsung da denedim olmadı...
quote:
quote:
Merhaba Karşı taraf açınca aktif oluyor ama o yazı çıktığından kullanamıyorum yada tuş kilidine basmak gerekiyor.Mesela ben höparlörü aktif hale getirmek istiyorum. Bu arada biliyorsun ben paylaşımı seviyorum ama eski bilgilerimi pek hatırlıyamıyorum,nede olsa ihtiyarladık artık.
Bu yazdığını sonradan gördüm...Kısayol olarak ortadaki tuşa 2 kere seri bas tuş kilidi kalkacaktır diye umuyorum...
quote:
Airthem Benimde samsung i8510 telefonumda aynısı olmuştu servis fabrikaya email gönderip orjinal kodu soruyor,10-15 gün sürüyor.O kodu tuşlayıp sonra istediğin koda dönüştürüyorsun.Başka çözümü yok.Her telefonun imei nosuna göre özel bir kodu vardır.Telefonu servise kayıt ettir ve telefon numaranı ver geldiği zaman sana mesajla iletirler.Ben öyle yapmıştım.
Teşekkürler abi telefonu servise götürmeme gerek yok o zaman arayıp imei numarasınımı vereceğim onlara..
quote:
Orijinalden alıntı: afatsum_21
quote:
Arkadaşlar Bir yeri telefonla aradığımızda (arama işlevleri için kilit tuşuna basınız ) diye bir uyarı veriyor yani kilit tuşuna basmadan kulağımızdan ayırdığımızda tuşların faaliyete geçmesi için bir program vardı ama bulamadım.Bu problemi çözen yada hatırlıyan varmı.
abicim programa gerek yok diye hatırlıyorum.rompatcher a gir orada 4 tane patch olması lazım.Bitanesi bu dediğini yapıyor.c2z değil installserver vardı sanırım oda değil.Değişik bi ismi vardı sanki "p" ile başlıyordu :) o aktif olmasın...Aktif olduğu zaman kulağından uzaklaştırsanda tuş kilidi aktif kalıyor...
Çok sağolasın kardeşim.Bende prox denen o yamanın rompatcherden silinerek düzeltebileceğimi düşünüyordum.Bunu hiç düşünememiştim.
quote:
Orijinalden alıntı: Airthem
quote:
Airthem Benimde samsung i8510 telefonumda aynısı olmuştu servis fabrikaya email gönderip orjinal kodu soruyor,10-15 gün sürüyor.O kodu tuşlayıp sonra istediğin koda dönüştürüyorsun.Başka çözümü yok.Her telefonun imei nosuna göre özel bir kodu vardır.Telefonu servise kayıt ettir ve telefon numaranı ver geldiği zaman sana mesajla iletirler.Ben öyle yapmıştım.
Teşekkürler abi telefonu servise götürmeme gerek yok o zaman arayıp imei numarasınımı vereceğim onlara..
Biliyorsun teknik servisler yaptıkları işe göre para alıyorlar.Gidip forum doldurman gerek ama dediğim gibi yapmalarını teklif edersin.Benim telefonum bir kaç gün kaldıktan sonra bu teklifi yapmıştım ve telefonumu almıştım.Daha sonra kod gelince mesajla bildirmişlerdi.
quote:
quote:
quote:
Çok sağolasın kardeşim.Bende prox denen o yamanın rompatcherden silinerek düzeltebileceğimi düşünüyordum.Bunu hiç düşünememiştim.
Rica ederim...Saygılar...
Afatsum üstad bu bilgi için teşekkürler.Bende hopörleri açmak için orta tuşa bir kere basıyor ve çıkanları sonlandırarak hopörler açma tuşuna ulaşıyordum.2 kere basınca direk tuşlar açılıyor.
quote:
quote:
quote:
Bu yazdığını sonradan gördüm...Kısayol olarak ortadaki tuşa 2 kere seri bas tuş kilidi kalkacaktır diye umuyorum...
Okifi
Valla elimden geldiği kadar foruma uğrayıp yardım etmeye çalışıyorum.Artık telefon olmayınca bu kadar oluyor. Kararımı verdim android işletim sistemli bi cihaz alacağım. Şu aralar arkadaşın eski telini kullanıyorum. Alışmak biraz zor oluyor
ya bizim telefonlar için adam akıllı çalışan ve sorun yaşatmayan bir çağrı engelleme proğramı yok mu arkadaşlar, bana ulaşmak istemediğim kişilerin numaralarını istediğim vakit engelleyeyim sonra istediğim vakit açayım...
quote:
Orijinalden alıntı: tb_fb
ya bizim telefonlar için adam akıllı çalışan ve sorun yaşatmayan bir çağrı engelleme proğramı yok mu arkadaşlar, bana ulaşmak istemediğim kişilerin numaralarını istediğim vakit engelleyeyim sonra istediğim vakit açayım...
Bütün çağrı engelleme programları ,biri sizi aradığı zaman sadece meşgule düşürür ama arıyan biraz bu işten anlıyorsa programdan kaynaklı meşgule düştüğünü anlar.Tüm telefonlarda bu programlar aynıdır.
quote:
Okifi
Valla elimden geldiği kadar foruma uğrayıp yardım etmeye çalışıyorum.Artık telefon olmayınca bu kadar oluyor. Kararımı verdim android işletim sistemli bi cihaz alacağım. Şu aralar arkadaşın eski telini kullanıyorum. Alışmak biraz zor oluyor
Seni kaybetmek bu bölüm için pek iyi olmıyacak,acaba telefonunu almakla kötümü yaptım. Eski sayfalara zaman zaman göz gezdirdiğimde içimi bir hüzün kaplıyor..Çok güzel arkadaşlıklarımız vardı ve çoğu dağıldı.Bir joker kardeşimiz vardı,bakıyorum hiç foruma girmiyor.Irakda hayyatt diye bir arkadaşımız ve daha çok kardeşlerimiz hep dağıldı.
grolof samsung galaxy s 2 de bulusursun eski dostlarla sanirim. :)
quote:
Orijinalden alıntı: yaki83
grolof samsung galaxy s 2 de bulusursun eski dostlarla sanirim. :)
Hele bir gelsin diyeceğim ama samsunga para kazandırmayı pek istemiyorum.Hani bir insan verdiği sözün arkasında durmazsa hangi gözle bakarsak,bu samsungada ürettiği telefonların arkasında durmadığından o gözle bakıyorum.
Birtek samsugmu? Birçok marka ürettiklerinin arkasını hemen kesmek zorundalar,ticari olarak batmamak için üret ve bir süre sonra değişik malı piyasaya sür mantığı. Galaksi S tellerde kısa süre sonra bizim tellerin akıbetine uğrayacak.Şimdi gözlerde olan android ve windows mobile.Bir süre sonra bilmem ne.Hiç biri bakii değil.Para cebimizde ağırlık yapınca görüşürüz.
Arkadaşlar oğluma bi tane cep teli alacağım ama karar veremiyorum.Bu vadafonun tellerini söyledi ama söyle bir baktım,yok 11 tl ama diğer paketlerini en aşağı 18 ay kullanacaksın.Anlayacağınız daha pahalı duruma geliyor.Sizizn değişik fikirleriniz varmı?Özellik olarak android yada w.mobile olabilir,fiyat ise uygun olmalı.