Şimdi Ara

Samsung i8910 Omnia HD - 8 MP / HD video / 3.7 inç ekran / WI-FI / GPS (1769. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35.979
Cevap
16
Favori
1.870.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17671768176917701771
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: grolof

quote:

Orijinalden alıntı: tb_fb

son kullandığım hxv11 de raute 66 yüklüydü ve telefonu kapayıp açında bir sorun olmuyordu, neden bu sorunu yaşıyorum hala anlamış değilim...
    yükleme videosunu bulumadım linki verebilir misin abi...
    bu sonunun en büyük nedeni hakikaten raute 66 mı acaba, inş değildir çünkü çok kullanışlı ve sevdiğim bir program, programları da dediğin gibi netten indirim yaparım ovi den değil....
    ama şu videoyu merak ettim bulamadım ben, linki bekliyorum üstad...

http://hx-custom-roms.com/category/news
    Burdan hem videoyu hemde fw yi bulabilirsin.
    R66 hakkında çok tecrübeli arkadaşlarımızın hepsinin kanaati budur.5-6 ay evvelki mesajlarımızda bu konu ile ilgili çok yazıştık ve zaman zaman herkeste aynı problem olduğundan hepimiz telefonlarımızdan kaldırdık.Bence diğer navigasyonlar da çok iyidir.Denemekte fayda var
    Ayrıca bu linkide inceliyebilirsin.Burdada paylaşımlar var.
    http://forum.donanimhaber.com/m_33349979/tm.htm
    Kolay gelsin.

teşekkür ederim abi... iyi bir navigasyon hangisi acaba, köy yollarını da gösterecek bir tane... malum iş geregi gidiyoruz...

• Üçünüde yani ndrive garmin ve sygiç i yükliyebilirsin.Hepsinin artıları var.
  • hx v11 i kurmayı beremedimbir türlü. kurulum yapıluyor. complete reboot felan diyor .ama telefon geriye açılmıyor.Tekrar orjinal sürümü yüklüyorum telefon sorunsuz kendisi açılıyor. ama hx v11 de sürekli hata veriyor. daha öncede hata vermişti.bir daha uğraşmamışdım bugün gene deneyeyim dedim. gene olmadı. Telefon da sadece samsung i8910 yazısı beliriyordaha öteye geçemiyor. Sorun ne olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TimeBoy

hx v11 i kurmayı beremedimbir türlü. kurulum yapıluyor. complete reboot felan diyor .ama telefon geriye açılmıyor.Tekrar orjinal sürümü yüklüyorum telefon sorunsuz kendisi açılıyor. ama hx v11 de sürekli hata veriyor. daha öncede hata vermişti.bir daha uğraşmamışdım bugün gene deneyeyim dedim. gene olmadı. Telefon da sadece samsung i8910 yazısı beliriyordaha öteye geçemiyor. Sorun ne olabilir.

hafıza kartını çıkar. Telefonu güzelce bi formatla sonra hx v11 yükle bakalım sonuç ne olacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tb_fb

aranıza yeni katıldım ancak uzun zamandır formu takip ediyorum ve bir çok şeyi sizlerin sayesinde hallettim, herşey için herkese teşekkürler...
    benim i8910 ile bir sorunum var ve halen onu çözmüş değilim... sorunumu anlatayım:

ilk olarak telefonuma hx v8 yükledim, herşeyi talimatlara uygun bir şekilde, bir sorun yaşamadım, sonra bir iki gün geçti telefonumu kapatmak zorunda kaldım ve kapanış o kapanış bi daha açılmadı telefonum... samsung yazısı çıkıyor alttaki mavi şerit gidip geliyor bir müddet sonra duruyordu ve öylece bekiyordu, tekrardan format attım ve yazılımı tekrar yükledim ve hiç kapatmadım tlefonu taki şarzı bitip kendiliğinden kapandıktan sonra bi daha açılmamasına kadar... ve tekrar yükledim yazılımı... bu sorun en az 3-4 kere başıma geldi...

son olarak da hx v11 yükledim ve halen onu kullanmaktayım ancak bugun yine aynı şey başıma geldi, telefonu kapadım bi daha da açılmadı, yukarıda anlattığım samsung mavi şerit donuyor ve açılmıyor.

nette baya bir araştırdım acaba yüklediğim bişeyden mi kaynalanıyor diye neticesini alamadım.
    son yüklediğim hx v11 i yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve bu süre zarfında v11 i yüklerken bazı proğramlar yükledim, test etme için telefonu arada sırada kapayıp açıyordum herhangi bir sorun olmuyordu, ancak bugun o sorunu tekrar yaşadım...Samsungun mavi şeridi gidip geldi ve dondu...
    telefonumla birlikte raute 66 gelmişti o yüklü, birkaç oyun ve ovi storeden indirdiğim bazı programlar.... son 1 aydır da hiç bir program yüklemeden deminde söylediğim gibi test için devamlı teli kapayıp açıyrdum bir sorun yaşamadım... bugun ise teli kapadım bi daha pin sorgu ekranı açılmadı...
    bataryayı çıkardım, hafıza kartını çıkardım, 1 dk bekledim bataryayı taktım ve teli açtığımda yine aynı sorun (bazı forumlarda böyle çözüm yolu sunmuşlar) oldu.

evet arkdaşlar bu kkonuda bana yardımcı olun zira her seferinde onca resim video ve belgelerim uçup gidiyor. bana bir çözüm yolu sunun artık bıktım çünkü...
    teşekkürler...

arkadaşım bu problemlere neden olabilme ihtimali en yüksek olan r66 programıdır.Orjinali olsada bu telefonda sağlıklı çalışmıyor ve kitlenmelere neden oluyor.Hiçbirimiz o programı kullanmıyoruz.Ndrive,sygiç vegarmini rahatlıkla kullanabilirsin.
    Bana sorarsan telefona format at E yi biçimlendir hatta hafıza kartınıda biçimlendirip yeniden hx v11 i yükle.hx in sitesinde ilk kurulum videosu var onu seyret yani yazılım bitip telefon açıldıktan sonra tarih saat ayarlarını yap ve telefonun kendi kendine programları kurması için 3-4 dakika bekle.
    Daha sonra her yüklediğin programdan sonra bak problem çıkmazsaki r66 yı kaldırınca çıkmaz sanırım çıkana kadar tek tek dene.Bazı programlar uyum sağlamıyabilir.Bence ovi storeden değilde bazı sitelerden denenmiş uygulamaları yüklesen daha iyi olur.
    Neticeyide yazarsınız.Kolay gelsin.

Aynı problemi bende yaşadım hatta foruma da birkaç kez yazmıştım ama dönüş alamadım. Sorun Route66 ile alakası yok bende kurulu değildi... Kaç defa format attım hem hafıza hem e ye.... ama tekrar oluyor anlam veremediğim şekilde... ovi store dan olabileceğini düşünmüştüm ama ondan da değil... BU konuda telefonda ilk başta yüklü olan Startbackup programı bir işe yararmı acaba? veya ne biliyim geri yüklemek için ne yapmak gerek??? Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: afatsum_21

quote:

hx v11 i kurmayı beremedimbir türlü. kurulum yapıluyor. complete reboot felan diyor .ama telefon geriye açılmıyor.Tekrar orjinal sürümü yüklüyorum telefon sorunsuz kendisi açılıyor. ama hx v11 de sürekli hata veriyor. daha öncede hata vermişti.bir daha uğraşmamışdım bugün gene deneyeyim dedim. gene olmadı. Telefon da sadece samsung i8910 yazısı beliriyordaha öteye geçemiyor. Sorun ne olabilir.

hafıza kartını çıkar. Telefonu güzelce bi formatla sonra hx v11 yükle bakalım sonuç ne olacak.

Hafıza kartı kullanmıyorum .Format tam olarak nasıl.e yi biçimlendiriyorum.c yide temizliyorum.Ama olmuyor yinede Complete. Please Reboot.yazıyor programda.Telefonda Samsung i8910 HD yazıyor gidip geliyor .açılmıyor telefon.Orjinal sürümü atıyorum sorun çıkarmadan telefon kendisi açılıyor

• quote:

quote:

quote:

Hafıza kartı kullanmıyorum .Format tam olarak nasıl.e yi biçimlendiriyorum.c yide temizliyorum.Ama olmuyor yinede Complete. Please Reboot.yazıyor programda.Telefonda Samsung i8910 HD yazıyor gidip geliyor .açılmıyor telefon.Orjinal sürümü atıyorum sorun çıkarmadan telefon kendisi açılıyor

C ye format atmak için yıldız-kare-7370-kare ye bas ve senden kod isteyecek 8 tane sıfır yaz kapanıp açılsın tamamdır.Dosya yöneticisinden E depo hafızada seçeneklerden biçimlendir dersiniz.
    Madem orjinalde hata olmuyor hx in daha önceki bir yazılımını deneyin. Yada Belki indirdiğiniz dosya bozuktur.Hx in sitesinden yeniden indirip deneyin.

• telefona hx v11 i yükledim ancak şimdi telefon kilit kodunu 8 tane 0 olarak girdiğimde kabul etmiyor ne yapmam gerekiyor formatladım ama hala aynı sorun devam ediyor..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

C ye format atmak için yıldız-kare-7370-kare ye bas ve senden kod isteyecek 8 tane sıfır yaz kapanıp açılsın tamamdır.Dosya yöneticisinden E depo hafızada seçeneklerden biçimlendir dersiniz.
    Madem orjinalde hata olmuyor hx in daha önceki bir yazılımını deneyin. Yada Belki indirdiğiniz dosya bozuktur.Hx in sitesinden yeniden indirip deneyin.

Gerçekten indirdiğim dosya bozukmuş .Çok teşekkür.

• TimeBoy

Halledebildiğine sevindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Airthem

telefona hx v11 i yükledim ancak şimdi telefon kilit kodunu 8 tane 0 olarak girdiğimde kabul etmiyor ne yapmam gerekiyor formatladım ama hala aynı sorun devam ediyor..

Telefonun kapalı iken alttaki üç tuşa basarak açarsınız,format atalımmı diyecek yes deyiniz ve formatlayınız.
    Bu arada aynı sorun derken pek anlıyamadım.Probleminizi açıklarsanız belki yardımcı olabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grolof -- 2 Mart 2011; 8:56:39 >
  • Gürol abi maşaallah tam desteğinizi sunuyorsunuz.
    Daha önceki bölümlerden yapmış olduğum arşiv bilgilerini gerektiğinde buradan yardımcı olmak için bende paylaşacağın.Yaklaşık 15 gün kadar istanbula gidip geldim ve şuan müsait duruma geldim.
  • quote:

quote:

telefona hx v11 i yükledim ancak şimdi telefon kilit kodunu 8 tane 0 olarak girdiğimde kabul etmiyor ne yapmam gerekiyor formatladım ama hala aynı sorun devam ediyor..

Telefonun kapalı iken alttaki üç tuşa basarak açarsınız,format atalımmı diyecek yes deyiniz ve formatlayınız.
    Bu arada aynı sorun derken pek anlıyamadım.Probleminizi açıklarsanız belki yardımcı olabiliriz.

gürol abi hx v11 i yükledim telefon kilit kodunu kabul etmiyor,8 tane 0 yazıyorum olmuyor eski kilit kodumu giriyorum olmuyor,format attım orjinal fwyi yükledim sonra tekrar hx v11 i yükledim ama yok gene kilit kodunu kabul etmiyor..

• quote:

quote:

quote:

gürol abi hx v11 i yükledim telefon kilit kodunu kabul etmiyor,8 tane 0 yazıyorum olmuyor eski kilit kodumu giriyorum olmuyor,format attım orjinal fwyi yükledim sonra tekrar hx v11 i yükledim ama yok gene kilit kodunu kabul etmiyor..

Benim anlıyamadığım,kilit kodunu kabul etmeden nasıl format attın yada nasıl orjinal yazılımı yükledin.Orjinal fw yi yüklediğin zaman sanıyorum kilit koduda orjinal hale geliyor olması lazım yani 8 tane sıfır.
    Hx in fw sini yükledikten sonra kilit kodu niye lazım oluyor.Eğer değiştirmedi isen 8 tane sıfır olması lazım.Yok eğer bir anormallik varsa belki senin yüklediğin fw side bozuk olabilir.3 Tuşla format at,hafıza kartını çıkart ve E yide biçimlendirip indireceğin yeni dosya ile bir daha dene.
    Eğer kilit kodunu yanlışlıkla değiştirip bilmiyorsan imei numarasına göre koreden yani fabrikasından orjinal kilit kodunu öğrenmen lazım.Onun içinde servise müraccat etmelisin.Ama orjinalinde kilit kodu problemin yoksa onuda çözemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Okifi

Gürol abi maşaallah tam desteğinizi sunuyorsunuz.
    Daha önceki bölümlerden yapmış olduğum arşiv bilgilerini gerektiğinde buradan yardımcı olmak için bende paylaşacağın.Yaklaşık 15 gün kadar istanbula gidip geldim ve şuan müsait duruma geldim.

Evet bencede iyi olur.Afatsum zaman zaman buraya gelip yardımcı olsada insanın yanında telefon olmayınca teferruatları tam hatırlıyamıyor.Bende eski bilgilerin birçoğunu unuttum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Benim anlıyamadığım,kilit kodunu kabul etmeden nasıl format attın yada nasıl orjinal yazılımı yükledin.Orjinal fw yi yüklediğin zaman sanıyorum kilit koduda orjinal hale geliyor olması lazım yani 8 tane sıfır.
    Hx in fw sini yükledikten sonra kilit kodu niye lazım oluyor.Eğer değiştirmedi isen 8 tane sıfır olması lazım.Yok eğer bir anormallik varsa belki senin yüklediğin fw side bozuk olabilir.3 Tuşla format at,hafıza kartını çıkart ve E yide biçimlendirip indireceğin yeni dosya ile bir daha dene.
    Eğer kilit kodunu yanlışlıkla değiştirip bilmiyorsan imei numarasına göre koreden yani fabrikasından orjinal kilit kodunu öğrenmen lazım.Onun içinde servise müraccat etmelisin.Ama orjinalinde kilit kodu problemin yoksa onuda çözemedim.

abi telefonumda kilit kodu vardı ben hx v8 ini kullanıyordum sonra v11 i yükledim kilit kodu koymaya çalıştım ama sekiz tane 0 ı kabul etmedi sonra bende orjinal fw yi yükliyeyim belki düzelir dedim yükledim baktım ondada sekiz 0 ı kabul etmiyor sonra hx v8 i yükledim gene kabul etmedi en son v11 e döndüm gene yok gene yok abi sinir oldum bu telefonda yapmadığımız şey yok bir kilit kodu bu kadar uğraştırdı..

• Airthem
    Benimde samsung i8510 telefonumda aynısı olmuştu servis fabrikaya email gönderip orjinal kodu soruyor,10-15 gün sürüyor.O kodu tuşlayıp sonra istediğin koda dönüştürüyorsun.Başka çözümü yok.Her telefonun imei nosuna göre özel bir kodu vardır.Telefonu servise kayıt ettir ve telefon numaranı ver geldiği zaman sana mesajla iletirler.Ben öyle yapmıştım.
  • Bende telime önce v7 yi sonra v8.32 yi tekrar v7 yi yükledim ve benden kod filan istemedi. Bu kilit kodu bana karışık geldi.Gürolof abinin dediği gibi servise bildirilmesi gerekiyor herhalde.Servisten alınacak orjinal kod ile tüm kodları sıfırlamak gerekiyor.
  • selamlar
    sabah samsung amblemi çıkıyordu ancak tel açılmıyordu.hard reset attım.hxv 11 yüklü.formatladım ancak.internete wifiden bağlanmak istediğimde wpa ön paylaşım anahtarı geçersiz uyarısı alıyorum ve bağlanmıyor.yardımlarınız için tşkler
  • Arkadaşlar
    Bir yeri telefonla aradığımızda (arama işlevleri için kilit tuşuna basınız ) diye bir uyarı veriyor yani kilit tuşuna basmadan kulağımızdan ayırdığımızda tuşların faaliyete geçmesi için bir program vardı ama bulamadım.Bu problemi çözen yada hatırlıyan varmı.
  • 
Sayfa: önceki 17671768176917701771
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.