Şimdi Ara

Samsung i8910 Omnia HD - 8 MP / HD video / 3.7 inç ekran / WI-FI / GPS (1521. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35.979
Cevap
16
Favori
1.868.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15191520152115221523
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bizim telefon için .doc yada .pdf formatli e-bookları tam ekran yaparak çalıştıran güzel bir okuma programı varmı?
  • smart dial

bunun symbian için olanını arıyorum

http://www.mobiletopsoft.com/pocket-pc/download-smart-dialer-2-1.html
  • keşke alican burda sıkıntılarını anlatsada konuşup sorunu halletsek
  • Arkadaşlar, yoğun iş nedeniyle bugün fazla giremedim.Faenil'le destek kampansı ile ilgili eft gönderen arkadaşlar bana pm atsınki takibini yapayım.

Joker dostum, online sitene giremedim. Bilgisayarda mı yoksa sitede mi problem vardı bilmiyorum. Neyse evde denerim.
  • Arkadaslar "su fw nin videosu iyiydi, sununki dip sesliydi, su gece iyi cekiyordu"lara son verip ornekleri ortak bir havuzda paylasalim istedim. youtube da bir kanal actim. ortak kullanici ismimiz i8910donanimhaber,

videolar:http://www.youtube.com/user/i8910donanimhaber

username: i8910donanimhaber
    password: forumdonanimhaber

mobil olarak telefondan email ile de gonderebilirsiniz ornek kisa videolarinizi,

email upload: 6pd7om5dsgru@m.youtube.com

sizden ricam yukleme yaparken basliklari bir standart dahilinde yazalim. soyle ki;

"samsung i8910 sample video - faenil fw n2o - lapya.1"

samsung i8910 sample video kismi sabit kalsin derim, ziyaretciler bizi bulsun, teelfonun reklami olsun diye, ortadaki kisim artik scx olur hx olur degisir ama fw icin ilgili kodu yazalim ultima, mirage, speed v4, n2o2 gibi, sonra da forum donanimhaber nickimiz olsun.

evet sizlerden de yuklemeler bekliyorum, umarim karar vermede yardimi dokunur hepimize...

ilk video orneklerim:

kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapya -- 30 Nisan 2010; 18:08:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric2323

quote:

Orijinalden alıntı: grolof

Şimdi arıyacaktım ama rehbere baktım sadece ismini kaydetmişim,numarasını kaydetmemişim.Artık yavaş yavaş bunama emareleri görünmeye başladı.Neyse msn den konuşurum artık.

kaç gündür giremedim foruma joker ustamdan istediğim ve bana vermediği efektleri(bağış istediği efektleri) foruma sunmuş neyse sağlık olsun ellerine sağlık

bide alicanın ustam kırılmış sanırım size chat yüzünden pm atmış bana daha girmicem falan diyo:S

Slm cedric2323, senin bana dediğin efektte menülerde yıldızlar parlıyordu... Bunu paylaşmadım... Ayrıca bağış kapsamında olanları da paylaşmadım... Bu efektleri foruma koyalı çok çok olmuştu... Ayrıca web sitesine de girdiğinde bunlar bedava ve direk indirilebilirdi... Kendine iyi bak..

• quote:

Orijinalden alıntı: MKA1881
    Arkadaşlar, yoğun iş nedeniyle bugün fazla giremedim.Faenil'le destek kampansı ile ilgili eft gönderen arkadaşlar bana pm atsınki takibini yapayım.

Joker dostum, online sitene giremedim. Bilgisayarda mı yoksa sitede mi problem vardı bilmiyorum. Neyse evde denerim.

Hocam Adresi yanlış girmiş olabilir misin? Akşama kadar gözlerim aradı...
    Valla Akşama kadar bir çok arkadaş girdi muhabbet ettik...
    Doğru Adres bu :http://joker2009.freeoda.com/online.html

• Joker öncelikle sana selamlar. Fırsat buldum gireyim dedim forma fırsat buldukça girmeye çalışacağım.
    Herkese merhabalar arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: grolof

quote:

Orijinalden alıntı: youla28

quote:

Orijinalden alıntı: kadir sayılır

quote:

Orijinalden alıntı: youla28

Arkadaslar merhabalar.Forumda caylak uyeyim.
    Samsung i8910 Omnia HD telefon aldim.icerisinde Route 66 Navigation programi var.
    birinci sorum:bu navigasyon programini nasil aktive edebilirim.
    ikincisi:telefonumun kullanim dilini turkceye cevirebilme imkanim varmi.
    Yanlis ve gereksiz yere konu actiysam.
    Simdiden beni bagislayin.
    Tesekkurler.

Arkadaşım öncelikle hoşgeldin,çok büyük bi aleme girdin,burada müthiş paylaşımlar,yardımlar göreceksin,hiç boş yere tasalanma,gereksiz konu falan açmadın
    Sorularına gelince route 66 kullanma bence,garmin var,ndirive,ovi mapps var,onları kullan,ben de aktif edememiştim route 66 yı,bunları kullanıyorum,çok daha kalitelidirler.Ayarlardan yapabilirsin türkçe,firmeware(fw) yükledin mi

Cevabiniza tesekkurler.telefonuma firmeware(fw) programi yuklmemedim.
    nasil yuklenecegi hakkinda da bilgi verebilirseniz memnun olurum.
    Navi tavsiyeniz icin tesekkurler.Navi nasil kurulur umarim siz ustalardan
    bu konuda yardim alabilecegimi umut ediyorum.
    Saygi ve selamlar.

Arkadaşım sana özelden mesaj yazdım,msn ye gel diye ama kaç defa baktıysam seni online göremedim.Ordan yardım etmek daha kolay olur.Müsaitsen gel,yardım etmeğe çalışayım.

Tesekkurler.Aksamlari her zaman 19-24.00 arasi aciyorum ve musait oluyorum.
    takip ediyorum cevaplarinizi.
    gorusmek umidiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadown_2004
    Joker öncelikle sana selamlar. Fırsat buldum gireyim dedim forma fırsat buldukça girmeye çalışacağım.
    Herkese merhabalar arkadaşlar

Hoşgeldin Shadown..
  • Hoşbulduk. Özlemişim formu ya
  • herkese hayirli geceler
  • 20 44 den bu saate kadar kimse yazmamis
  • Evet bu akşam tatilmi acaba :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorp_tek

20 44 den bu saate kadar kimse yazmamis

Hayırlı Geceler;

Bari ben yazayım. :)

Forumu takip ediyorum ama yazamadım. Kardeşimin Samsung i900 Omnia'sı var. Problem çıkartıyormuş bana getirdi. İki gündür onla uğraşıyorum.

DH Forumları derya gerçekten. Aradığım bir çok uygulamayı vede custom firmwareleri bulmam uzun sürmedi. Sağolsun ordaki arkadaşlarda yardım ettiler.

Fakat Omnia ile uğraşınca i8910 HD'nin değerini birkez daha anladım. Kapasitif olmayan ekranda kalemle basarak uğraş dur. WinMo zaten dokunmatikler için uygun bir işletim sistemi değil bence.

Durumu arayüzler kurtarıyor.

Hepinize Sevgiler, Saygılar...
  • Bu arada yazmak istediğim bir konu daha var. "ALİCANİN" arkadaşımız.

Hafızam beni yanıltmıyorsa aramıza katılalı çok olmadı ve sağolsun gayet heyecan ve istekle bir site kurmak adına gönüllü bir site kurdu.

Hatta site adresi konusunda burda bir çok öneride yapıldı ve nihayetinde sitenin ismi sizlerinde bildiği gibi i8910hd . org olarak belirledi. (Bence güzelde oldu.)

Emeği içinde ayrıca çok teşekkür ederim. Fakat daha yeni kurduğu siteyi bukadar çabuk kapatmasını anlayamadım ?

Aramızda bazı arkadaşlara kırılmış olabilir. Peki sitenin suçu ne ?

Burda bir çok arkadaş ve ben emeği için çok teşekkür edip hayırlı olsun dedik. Hemen yer imlerime ekledim.

Eğer bir sıkıntısı olduysa "Berkans" arkadaşımız vede "Scorpiox" arkadaşımızın sitelerini 100 defa kapatmaları gerekirdi.

Sevgili Alicanin arkadaşım eğer "1" olumsuzluk görüyorum diyorsan forumdaşlarımız düşündüğünde "100" olumlu yön görmen gerekir diye düşünüyorum.

Bu konu ile ilgili olarak başka bir yorum yapmayacağım. Çünkü hayat ve forum devam ediyor. :))

Sevgi ve saygılarımla...

• Arkadaşlar hani nokia ovi store normalde yüklenmiyor da custom fw ci arkadaşlar bi numar yapıp tel i nokia olarak gösteriyor ya. Peki n-gage oyunlarını oynayabilirmiyiz ? deneyen varmı ?
  • harbiden ben şehirdışındayım noldu foruma böyle. Primetime da bir ikide olsa birşeyler yazılırdı. Cepten chatede girilmiyor.
  • 1 Türk arkadaş nokia 5800 için custom fw yapmış. Nokia lar da bunun mümkün olmadığını sanıyordum ? Eğer yapılabiliyorsa ben n8 i ciddi ciddi düşünebilirim :)
  • Cep telefonundan chat'e dahil olmak için yapacağınız işlem;

1)XAT.COM 'a üye olun...
    2)Üye olduktan sonra cepten ister opera mobile ister kendi web tayıcısından m.xat.com tıklayın;
    3) KULLANICI ADINIZI ve şifrenizi girin ve altındaki grup ismine i8910 yazın cepten de muhabbete dahil olun...

Sevgiler...
    edit: cepten girdiğinizde de avatarınız bilgisayarda cepten girdiğinizi gösterir nitelikte süper...

Kayıt işlemi vs. siteye anlatımı da eklenecektir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joker2009 -- 1 Mayıs 2010; 2:23:35 >
  • 
Sayfa: önceki 15191520152115221523
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.