Şimdi Ara

Samsung i8910 Omnia HD - 8 MP / HD video / 3.7 inç ekran / WI-FI / GPS (1494. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35.979
Cevap
16
Favori
1.868.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14921493149414951496
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drmuzo

hx sitesinde bunları yazmış.

I will close the localization-page, for people that have donated for their localization, they will get their money back. Just write an e-mail (with your name) to back@hyperx-i8910.com for the others… i will still make the localization, as i promised, but if you can´t accept or understand that i have sometimes other things to do, i have to say, that i´m really thinking about to give up the whole work.
    I´m really sick about this flaming.

sanırım sitesindeki lokazyon bölümü vardı diğer ülkelerdende bağış topluyodu ve kızdırmışlar onlarda hx i herkes parasını geri alacak falan diyor ama anlamadım hani tam olarak neyi kasdettiğini
  • hx sitesinden yedekde bulunsun diye istediğinizi alın sayfayı kapatacak sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

Orijinalden alıntı: marmarislife

scx abim n97 ile aynı işletim sistemini kullanıyoruz n97 nin video kalitesi bizim tel içinde olamazmı hani bu fw olayları yapıyon ya n97 nin video kaydı kalitesi bizim tel için uyarlanamaz mı ? yardım et lutfen istersen benım pc ye uzaktan baglan 2 telefonla çektiğim videolara bak aralarında ki farkı çok iyi anlarsın

o çok zor bir ihtimal .. donanım yeterli değilse yazılımla istediğin kadar takla attır farketmez .. Video netliğinde sıkıntı var .. görüntüler sis perdesinin arkasında gibi ..

n97 nin video kalitesi bizim telde olamaz mı? n97 nin belki ses kalitesi iyidir. yoksa netlik konusunda bu telefonun yanına yaklaşamaz. güldürmeyin adamı.

hocam ben ztn görüntü açısında demedim ses kalitesinden bahsettim.aralarında biraz fark var videodaki ses kalitesi konusunda.görüntü kalitesi yeterli fakat videodaki ses kalitesi bizim telde olsa tadından yenmiycek

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric2323

quote:

I will close the localization-page, for people that have donated for their localization, they will get their money back. Just write an e-mail (with your name) to back@hyperx-i8910.com for the others… i will still make the localization, as i promised, but if you can´t accept or understand that i have sometimes other things to do, i have to say, that i´m really thinking about to give up the whole work.

sanırım sitesindeki lokazyon bölümü vardı diğer ülkelerdende bağış topluyodu ve kızdırmışlar onlarda hx i herkes parasını geri alacak falan diyor ama anlamadım hani tam olarak neyi kasdettiğini

sanırım localization için para verenler isyan etmiş (bizde vermiştik ) o da isteyen mail atsın parasını iade edeyim diyor baya canı sıkılmış ve bu işi bırakabilirim diyor desteğimizi devam ettirelim faelin geldi diye arka plana atmayalım baya yardımı dokundu telefonumuza

• Canowar,
    hyperx'e şöyle güzel bi mail at istersen.
    Bizim desteğimizin süreceğini söyle. Dedikoduların önemli olmadığını ve
    DH ekibi olarak arkasında olduğumuzu falan söyle.
    Uygun mu arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKA1881

Canowar,
    Uygun mu arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: hayyaatt

quote:

Orijinalden alıntı: qwer975

quote:

Bu arada bana suriye haritası lazım .. hangi program olursa olsun .. teşekkürler

kardeş denemedim ama garmin için suriye haritası linki:

http://www.mobilecastle.biz/mobiles/symbian-os9-x-applications/47774-01-10-2008-garmin-syria-lebanon-maps.html

arkadasım guzel paylasım paylasım yapmıssın.ellerine saglık. Yalnız senden bir iki istegim olacak.
    1-Burada (IRAK) rapid sorunlu.bu haritaları baska nereden bulabilirim veya alternatif bir link verebilirmisin?
    2- Bunların kurulumu yada hangi dosyaya atılacagı yada bu haritalar içinde kilit kırma işlemleri yapılacakmı gibi guzel ve acıklayıcı bir anlatım yapabilirmisin?
    3- Bende eger varsa Oncelikle GARMİN ve NDRİVE için butun prolar için IRAK haritasını istiyorum,bulailirmiyiz?
    Emeklerin için teşekkürler

kardeş, teşşekkür ederim...
    bence en sağlam içerikli navigasyon programı garmin mobile xt...

eğer ingilizce demezsen, tüm dünya haritalarını,bluechart deniz kartografi haritalarını,kurulum anlatımlarını ve gerekli-gereksiz tüm dosyaları bulabileceğin link:

http://www.ipmart-forum.com/archive/index.php/t-331257.html

ingilizce istemem dersen, reisin sayfasını öneririm:

http://www.mobil-forum.com/s60-3rd-gps-uygulamalari/21103-garmin-mobile-xt-v5-00-50-reis-i-eagles.html

tabiki reisin sayfasından kurduktan sonra garmini, ingilizce sayfadaki haritaları indirip, kullanada bilirsin..denendi.çalışıyo..

selam ve saygılar..

• quote:

Canowar,
    Uygun mu arkadaşlar

MKA1881 Dostum ben senin yazdıklarının da aynılarını belirten bir mail attım bugün zaten kendisine... Bence de çok iyi oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker2009

quote:

Canowar,
    Uygun mu arkadaşlar

MKA1881 Dostum ben senin yazdıklarının da aynılarını belirten bir mail attım bugün zaten kendisine... Bence de çok iyi oldu...

İyi etmişsin dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andulin266

quote:

Canowar,
    Uygun mu arkadaşlar

kesinlikle uygundur bence...benim favorim de hx..
  • Selamlar arkadaşlar 2 gündur yoktum ozel işlerimden dolayı oku oku bitiremedim forumu ne çok şey olmuş Okudum hx in yzdıklarını tam çevirisini koyarım şimdi, kızdırmışlar baya o da sinirlenip yazmış heralde aslında sozu olan ulkelere devam edicegini soyluyor.. ama ben ona da mail atarım isterseniz.. gerci joker arkadasımız atmıs onun sozu daha bi kıymetlidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canowar88
    Selamlar arkadaşlar 2 gündur yoktum ozel işlerimden dolayı oku oku bitiremedim forumu ne çok şey olmuş Okudum hx in yzdıklarını tam çevirisini koyarım şimdi, kızdırmışlar baya o da sinirlenip yazmış heralde aslında sozu olan ulkelere devam edicegini soyluyor.. ama ben ona da mail atarım isterseniz.. gerci joker arkadasımız atmıs onun sozu daha bi kıymetlidir

:)) Estağfurullah Kanka, Sende yazabilirsin istersen surround etki yaratalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker2009

quote:

Orijinalden alıntı: Canowar88
    Selamlar arkadaşlar 2 gündur yoktum ozel işlerimden dolayı oku oku bitiremedim forumu ne çok şey olmuş Okudum hx in yzdıklarını tam çevirisini koyarım şimdi, kızdırmışlar baya o da sinirlenip yazmış heralde aslında sozu olan ulkelere devam edicegini soyluyor.. ama ben ona da mail atarım isterseniz.. gerci joker arkadasımız atmıs onun sozu daha bi kıymetlidir

:)) Estağfurullah Kanka, Sende yazabilirsin istersen surround etki yaratalım...

yaratalım dört bir yandan daha etkili olsun

• quote:

Aynen ceviri: Lokalizasyon bölümünü kapatacagım, kendi lokalizasyonları icin bagis yapanlar paralarını geri alabilir. Diğer bagis yapanlarında bana isimleriyle birlikte bir e-mail yazıp back@hyperx-i8910.com adresine gondermeleri yeterli.. lokalizasyon yapmaya devam edecegim söz verdigim gibi ancak başka işler de yapmak zorunda oldugumu anlayamıyorsanız yada kabullenemiyorsanız, soylemeliyim ki butun calısmalarımı bırakmayı bile dusunuyorum. Gercekten bu sacma tepkilerden sıkıldım.

• Belki bilmeyen arkadaşlar olabilir diye yazıyorum... Google Maps Programıyla, Dünyanın önde gelen ülkelerinin (maalesef ülkemizde daha yok bu hizmet) caddelerinde gerçek görüntüyle dolaşabilirsiniz... Örneğin Amerikada avrupanın bir çok ülkesinde bir şehirde herhangi bir sokağa basılı tutun (deniz kenralrı favorimdir) çıkan seçeneklerden street view etkinse ona basın ve 360 derece dönecebileceğiniz şekilde sokağın içine gerçek görüntüyle girin (canlı değildir ama daha önceden google street view hizmet araçları tarafından çekilmiştir...)

Mükemmel bir özellik telefonunuzdan hemen deneyin..
  • Samsung » TV-OUT KABLOSU 3.5mm JAKLI TÜM MODELLER İÇİN KARGO DAHİL 20TL

Nokia,sony ericsson vs.. 3.5mm jak çıkışı olan tüm telefonlarla da kullanabilirsiniz..

http://forum.donanimhaber.com/m_37704700/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37704700

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hayyaatt

quote:

quote:

Bu arada bana suriye haritası lazım .. hangi program olursa olsun .. teşekkürler

kardeş denemedim ama garmin için suriye haritası linki:

http://www.mobilecastle.biz/mobiles/symbian-os9-x-applications/47774-01-10-2008-garmin-syria-lebanon-maps.html

arkadasım guzel paylasım paylasım yapmıssın.ellerine saglık. Yalnız senden bir iki istegim olacak.
    1-Burada (IRAK) rapid sorunlu.bu haritaları baska nereden bulabilirim veya alternatif bir link verebilirmisin?
    2- Bunların kurulumu yada hangi dosyaya atılacagı yada bu haritalar içinde kilit kırma işlemleri yapılacakmı gibi guzel ve acıklayıcı bir anlatım yapabilirmisin?
    3- Bende eger varsa Oncelikle GARMİN ve NDRİVE için butun prolar için IRAK haritasını istiyorum,bulailirmiyiz?
    Emeklerin için teşekkürler

kardeş, teşşekkür ederim...
    bence en sağlam içerikli navigasyon programı garmin mobile xt...

eğer ingilizce demezsen, tüm dünya haritalarını,bluechart deniz kartografi haritalarını,kurulum anlatımlarını ve gerekli-gereksiz tüm dosyaları bulabileceğin link:

http://www.ipmart-forum.com/archive/index.php/t-331257.html

ingilizce istemem dersen, reisin sayfasını öneririm:

http://www.mobil-forum.com/s60-3rd-gps-uygulamalari/21103-garmin-mobile-xt-v5-00-50-reis-i-eagles.html

tabiki reisin sayfasından kurduktan sonra garmini, ingilizce sayfadaki haritaları indirip, kullanada bilirsin..denendi.çalışıyo..

selam ve saygılar..

teşekkürler arkadasım.Yabancı siteden bişile yapmak cok zor.tam anlamıyorum.
    Reis in sitesinede bir ara takılmıstım.oradad cok ustun düzeyde bilgi paylasımları yapılıyo.Cok anlamadım olayları.Oradad cok aramıstım ama IRAK icin bir sonuc cıkmamıstı..Yine aklında olsun bulursan haber veriver dost.
    teşekkürler

• bu telefonun dlna özelliğini kullanan oldu mu arkadaşlar.
  • ben sürekli kulanıyorum güzel çalışıyo
  • hyperx yazmış

Ilk i destek ve görüşleri sizin için istediğiniz teşekkür sen, ben sonrası son olduğum için üzgünüm, o niyet benim değildi insanlara herkese eşit. Of course i really appreciate the support,but i also want to give attention about criticism. i Of ders gerçekten destek için teşekkür ederiz ama ben de eleştiri konusunda dikkatli olmayı istiyorum.

So lets concentrate more on V4 ! Yani V4 konsantre daha sağlar! : :

* Cube widget bar will remain Küp widget bar kalacak
    * New kastor effects by joker2009 will remain joker2009 tarafından Yeni Kastor etkileri kalacak
    * Open4all patch will be re-integrated but i will integrate a patch for rompatcher to remove the hack Open4all yama yeniden entegre ama olacak kesmek kaldırmak için ROMPatcher için bir yama entegre olacak
    * sensor speed will be reduced from 400 ms to 200 ms (will be faster) sensörü hızı 400 ms 200 ms (daha hızlı olacaktır) azalacaktır
    * contents-pack will remain, but anyway it´s EXCLUSIVE, if you don´t want it you don´t need to flash it. içindekiler-pack, ama kalacak yine de EXCLUSIVE, sen bunu flaş gerekmez bunu istemiyorsanız.
    * Some bugfixes (wlan-creator, certificate error, etc….) Bazı bugfixes (wlan-yaratıcısı sertifika hatası, vb ....)
    * kinetic-scroll in menu will remain Menüde kinetik-kaydırma kalacak

This will be then the Final-release. Bu sürüm olacak sonra Final. After that, the localizations will be updated too. Bundan sonra, lokalizasyonu da güncellenecektir.
    PS: I hope you like the new style, it´s still decent. PS: Ben yeni bir tarz gibi umut, hala iyi müzik.
    Okay people

• 
Sayfa: önceki 14921493149414951496
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.