Şimdi Ara

SAMSUNG i780 KULLANICI KLUBÜ:::Inceleme,Program,Oyun,Aksesuar::: (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.522
Cevap
19
Favori
436.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alakanız ve bilgiler için teşekkür ederim El Fuego
  • buna android yüklenebiliyormu?, nette 1.5 sürümünü kullandıklarını videoda gördüm yeni sürümler mümkünmü?
  • yok kaldırmaz işlemci'den dolayı çok yavaş olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueeman

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. X

ı780 ıle hotfıle upload ettım blueman arkadasım bu programı ındır telefonuna kur dılı turkce olacak

http://hot file.com/dl/133378565/c28525d/LEng.cab.html

hotfIle

sağolasın kardeş.. o işi hallettık eyvallah.. :) ama bu seferde telefon gitti.. nasıl yapıcam bılmıyorum...

hayrola hocam ne oldu telefona?

• merhaba arkadaşlar
    telefonumdan çok menmunum geçen format attım telefonumun 3G özelliği gitti sağ üste 3G yazısı gitti şimdi E harfi yani Edge var hattım avea 3G açık 3G YAZIP 5555 gönderdiğimde zaten 3g lisiniz diyor aveadan telefon ayarları aldım yinede aynı telefonumda HSPDA ok tıklı ne yapacağımı şaşırdım görüntülü artık konuşamıyorum
    2.sorunum bu 3g ile cep telefonumun usb kablosuyla bilgisayırıma bağlıyordum internete girebiliyordum artık oda yalan oldu aşırı yavaşlıktan edgeden dolayı hat kopuyor.
    nasıl ayarlıyacağız

birde socket 2.10.4.0 key istiyor key bilen varsa paylaşırsa sevinirim bulamadım birtürlü
    saygılar
  • telefonum 12 saat dilimi ile çalışıyor bunu nasıl 24 saat yapabilirim???
  • Ya bu telefonun kasasını, tuş takımını falan bulmak mümkün değil midir ?

Tamam eskidi gariban ama kullanmaya da devam etmek istiyorum, en azından görünüşünü yenilesem diyordum ama parçası yok hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StevenSeagal

Ya bu telefonun kasasını, tuş takımını falan bulmak mümkün değil midir ?

Tamam eskidi gariban ama kullanmaya da devam etmek istiyorum, en azından görünüşünü yenilesem diyordum ama parçası yok hiç.

sadece bir tane var ilan, fiyatı da uygun ancak rengini sever misin bilemem.. gerçi hiç yoktan iyidir ama..

http://www.ebay.com/itm/New-Red-Original-Housing-Cover-Case-fo-Samsung-i780-780-/170668059065?pt=PDA_Accessories&hash=item27bc9be9b9

• msn de görüntülü görüşme yapabilme imkanımız varmıdır bu cihazla arkadaşlar ve mp3 leri zil sesi olarak ayarlama imkanı varmıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luke Cage -- 5 Ocak 2012; 23:14:46 >
  • evet mp3 dosyasının üzerine gelip zil sesi olarak ayarla diyorsun ve oluyor
  • teşekkürler maestro bunu hiç düşünmedim,yeni aldımda cihazı özellikleri falan gayet hoş ama şu ekran biraz fazla içte durmuyormu çok derinde
  • rica ederim cihazı yeni aldığına göre ikinci el olsa gerek.. kaça aldın?

demek istediğini anladım tabi yani biraz içinde gibi görünüyor evet ama çok da derinde değil
  • evet temiz bir cihaza benziyor, versiyonunu da yükseltmiş iyi olmuş. 250 de gayet iyi
  • winpeace hocam konudan bir gittin, gidiş o gidiş.. umarım iyisindir

neden satıyorsun i780'i, sıkıldın mı artık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

winpeace hocam konudan bir gittin, gidiş o gidiş.. umarım iyisindir

Boşta duruyor bari biri kullansın kıyamıyorumda satmaya ama dur bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinPeAcE

quote:

winpeace hocam konudan bir gittin, gidiş o gidiş.. umarım iyisindir

Boşta duruyor bari biri kullansın kıyamıyorumda satmaya ama dur bakalım

hocam tabi senin bileceğin iş ancak hani fiyatı da çok yüksek değil, senin de acil ihtiyacın yoksa elinde tut derim, bu kadar temizini sonra bulman da hemen hemen imkansız olur

ama kıyamadığını da tahmin etmedim değil

bu arada, konudan ayrıldıktan sonra eline i780'le alakalı yeni bilgiler ya da programlar geçti mi bizimle paylaşabileceğin?

• quote:

evet temiz bir cihaza benziyor, versiyonunu da yükseltmiş iyi olmuş. 250 de gayet iyi

Teşekkürler hocam :)
  • Bu cihazla 0.facebook a giremiyorum varmıdır bunun bir yolu :) önceki dandirik telefonlarda bile giriliyor
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.