Şimdi Ara

Samsung i780 8 Nisan'da Stoklarda. Almayı düşünen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburada:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepsami780

Genpa:http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MPT1BTTRjVGErZHpNdzRYTXdFRE0yNFhNd1l6TVA=

Fiyat 1050 ytl genpa / 1150 ytl hepsiburada

Şimdiye kadar gördüğüm en şık pda'lardan biri. ve hatta piyasanın en performanslısı nerdeyse. Var mı aranızda almayı düşünen. Garantili fiyatı benim için biraz yüksek ama yurt dışı gibi yollardan ucuz fiyata gelirse HTC Touch'ımı satıp bundan almak istiyorum gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkill -- 3 Nisan 2008; 13:00:38 >

• Benim de almayı düşündüğüm pda'lerden biri.
    Aslında HTC Touch Cruise'u bekleyeyim diyordum ama klavye olmaması hala kafamda bir soru işareti.
    Samsung i780 de ise gördüğüm kadarıyla her türlü özellik var. Pda konusunda çok bilgili sayılmam, bu yüzden;
    Diğer piyasada çok satan (mesela tytn II) ya da yakında gelmesi muhtemel (mesela touch cruise) pda'ler ile Samsung i780'i karşılaştırırsanız ne söyleyebilirsiniz, artı - eksi yönleri itibariyle???
    Benim gördüğüm tek negatif yönü kare ekranı, bu ekran 3rd parti uygulamalarda bir sorun yaratır mı?
  • Ben Htc tytn II kaiser kullanicisim, ve bu urunu ciddi ciddi dusunuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burocks

Benim de almayı düşündüğüm pda'lerden biri.
    Aslında HTC Touch Cruise'u bekleyeyim diyordum ama klavye olmaması hala kafamda bir soru işareti.
    Samsung i780 de ise gördüğüm kadarıyla her türlü özellik var. Pda konusunda çok bilgili sayılmam, bu yüzden;
    Diğer piyasada çok satan (mesela tytn II) ya da yakında gelmesi muhtemel (mesela touch cruise) pda'ler ile Samsung i780'i karşılaştırırsanız ne söyleyebilirsiniz, artı - eksi yönleri itibariyle???
    Benim gördüğüm tek negatif yönü kare ekranı, bu ekran 3rd parti uygulamalarda bir sorun yaratır mı?

TYTN 2'nin işlemcisi bunun yanında çok düşük kalıyor. htc'nin yayımlamadığı veya hiç olamayn video driverları yüzünden tytn 2 ve cruise kullananlar video izleme yönünden ve ekranda scroll yaparken çok şikayetçi oluyorlar. i780 ise dvd kalitesinde divx'leri convert etmeye gerek duymadan oynatabiliyor.

kare ekran negatif bir yön ama realvga diye bi program ile bu sorunun önne geçilebiliyor sanırım. o konuda pek bilgim yok. ama htc touch'ıma kurduğum 3. parti program sayısı sınırlı olduğu için pek takmıyorum o konuyu. cihazımda şu an core player, opera, garmin xt navigasyon programı var. hepsi de i780 ile uyumlu. igo ise uyumsuz ama real vga ile çalışabiliyormuş.

• Valla benim iyice aklıma yatmaya başladı i780, tek kafamı kurcalayan ekranı.
    Şu forumda da arkadaşlar ekranı konusunda eleştirilerde bulunmuşlar;
    http://forum.donanimhaber.com/m_22087297/tm.htm
  • en yakın zamanda bi darty'ye gidip iyice kurcalamak lazım. benim en son düşündüğüm nokta ekranı doğrusu.
  • Dokunmatik olmasa daha iyi olurmuş gibi geliyor bana, seneye fiyatları düşünce anca ediniriz bundan bir tane
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.