Şimdi Ara

Samsung İ5510 Hakkında Görüşler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle. Samsung İ5510 Android sistemli telefonu 2011 Şubat'tan bu yana kullanıyorum. Bugüne kadar elbette ki birçok inceleme yazıldı, çizildi, çeşitli görüşler belirtildi. Telefonu her ne kadar günümüz şartlarında eskiyen bir model olsa da almayı düşünenler olabilir diyerekten ben de bir kullanıcısı olarak dürüstçe görüşlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bana kalırsa bu telefonu yalnızca e-maillerini okuyup bir de msn,twitter ve facebook'u ortalama bir şekilde kullanmak isteyenler almalı. Wİ-Fİ bağlantısı ve 3g yeterli seviyede ancak bildiğiniz gibi android market açılmış olmasına rağmen ve burada birçok uygulama bulunmasına rağmen benim dikkatimi çeken bu uygulamaları istenilen düzeyde kullanamıyor bu telefon. Mesela oyun yükledikten sonra dokunmatik ekranda takılmalar ortaya çıkıyor. Video izledikten sonra şarj durumu sıradan eski bir nokia telefondan farksız olarak gözüküyor. Kısacası Android'i tam performansla kapsayan bir telefon olmaktan uzak olduğunu gün geçtikçe daha iyi anlıyor insan.

Yani yazılan, söylenen birçok görüşte güçlü ve zayıf yönlerini daha iyi anlatanlar var elbette internet forumlarında. Mesela şu dikkatimi çekti yapılan yorumlarda en olumlu özelliğinin dokunmatik ekranının yanında bir de klavyesinin bulunması olduğu söyleniyordu. Klavye'yi internete hızlı bir şekilde wi-fi ile bağlıyken facebook, twitter ve formspring gibi yazılı iletişimin yoğun olduğu sayfalarda rahatlıkla kullanmak istediğimde nedense telefon kilitleniyor ve kullanım tam tersine insanın canını sıkıyor. Bunu bir tek ben mi yaşıyorum bilemediğimden dolayı kötülemekte istemiyorum ama android işletim sisteminin bulunması bu telefonu sadece maillere ulaşmada rahatlıkla kullanabilmeyi sağlayacaksa diğer birçok uygulamada sorunlar yaşatacaksa benim gözümde nokia'nın sürekli eleştirilere hedef olan symbian işletim sistemine kamu oyunda haksızlık ediliyor diyebilirim.

Anlayamadığım nokta neden android marketi tam kapasiteyle kullanabilmek için modeller arasından en pahalı ve üst düzey olanları kullanmamız gerektiği? Firmalar adeta insanı buna zorluyor. Android modellerinin ortalama olanları marketten tam olarak yararlanamayıp, yararlanabiliyormuş gibi gösteriliyor bence. Ama bugün i-phonelara baktığımızda eski modeller bile çeşitli güncellemelerden sanki daha fazla ve daha etkili yararlanıyor bana kalırsa. Android'i maddi nedenler başta olmak üzere i5510 gibi ortalama modellerden edinmek isteyenlere tek söyleyebileceğim şey eğer sadece maillere hızlı ulaşmak sizin için önemliyse tercih edebilirsiniz. Ancak diğer uygulamalar özellikle video ve oyunlar, yardımcı uygulamalar söz konusuysa sizi büyük bir hayal kırıklığı bekliyor diyebilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung P850 hakkında
    15 yıl önce açıldı
    SAMSUNG UE40ES6340 Hakkında Yorum
    12 yıl önce açıldı
    SAMSUNG 40C530 hakkında ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.