Şimdi Ara

samsung i450 için sıcak fırsat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.655
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kvk lı peşin fiyatına taksitli ve yeni bir telefon için iyi bir fiyata 363.44 lira (eğer basım hatası değilse)

http://www.alisveris.com/asp/show_stock.asp?product=I450

mesajın yazıldığı saat itibari ile resmi (hani belki inkar ederlerse alan kişiye)

http://rapidshare.com/files/93550249/ads__305_z.bmp

bu inceleme linki

http://forum.donanimhaber.com/m_19838680/mpage_1/key_/tm.htm

buda fiyat kıyaslama

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-i450--fiyati,012294.html

edit:yıldızlar r apid share olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelmiker -- 21 Şubat 2008; 1:49:45 >

• bence bi hata var düzelticeklerdir.weblebi vakasına dönmesinde olay
  • olay neydi

hem bu fiyata alınca mecburen yollamaları gerekmiyor mu
  • hayır weblebide euro kurundaki bi hatadan dolayı n95 8 gb sanırım 900 ytl falandı bi gecelik alan bi sürü şey aldı ama sonunda yalnış anlaşıldı ve para iadeleri yapıldı
  • o halde denemekten ne kaybedilirki (tabi cihazı düşünen için)
  • tabikide 100 ytl falan ucuz alanlar için yollanırsa güzel bi fırsat
  • oldukça uygun bi ara hediye almıştım bundan.
    ayrıca basım hatası değildir yapıyolar öyle kampanyaları :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence baya bi sıcak fırsat ama site güvenilirmi arkadaşlar sonra ayazda kalmayalım
  • hiç heveslenmeyin az önce sipariş verdim.5 dakka sonra aradılar fiyatta hata varmış ytl yerine euro olması gerekirken yanlışlıkla ytl yazılmış dediler.ben de aaa öylemi ben bilmem telefonumu isterim diyemedim tabiki.
  • 646 Ytl gözüküyor.
  • 348 ytl'ye kredi kartı ile alan oldu mu acaba? alışverişleri iptal edildi mi diye merak ediyorum.
  • ben demiştim ztn
  • arayıp fiyatın yanlış girildiğini belirtikleri için siparişimi iptal ettirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat56 -- 21 Şubat 2008; 14:10:47 >
  • Meraklanmayın zaten yakında düşer malumunuz samsun ericson gibi markaların fiyat politikası.
  • Bu iş oyuncak değil arkadaşlar, ticaret ciddiyet ister. Mesafeli satış yapan sitelerin "fiyatı yanlış girmişiz özür dileriz iptal ediyoruz" gibi savunmaları kesinlikle kabul edilmemelidir.Hem ucuz reklam peşinde olmadıkları ne malum?
    Bilinen olay günü weblebiden 2 telefon 1 navigasyon cihazı aldım.Ertesi gün siparişi iptal ettiler, açıklama benzer şekilde idi.. İşin peşini bırakmadım ve pes etmeyeceğimi ve ürünleri yasal yoldan alacağımı belirttim.Yaklaşık 10 gün sonra ürünlerimi teslim aldım.Benim gibi vazgeçmeyen bir çok arkadaşta ürünlerini çok avantajlı fiyatlardan teslim aldılar.
    Bu tip durumlarda kesinlikle pes etmeyin ve hakkınızı arayın
  • arkadaş pes etmedim diyorsun,neler yaptın anlat da biz de uğraşalım...
  • Arkadaşım HB den bende vx nano yu aldım ama adamlar kampanya yaptık deyip hatalarının arkasında durdular yani; HB de bir hata yaptık dese siparişimi yine iptal ederdim netice itibariyle bu bir hata ise mutlaka cezasını çekecek birileri vardır. Kendimizi bu insanın yerine koyup olayları bide böyle değerlendirelim diyorum. Ucuz reklam işide okadar basit değil arkadaşım weblebi ve HB deki zarar ne kadar sence
  • Ben havale ile verdim dün gece siparişi, iptal etmezlerse yollarım parayı diye. Sabah aradılar yana-yakıla. Ödeme yapmış olsaydım kartla kesin alırdım, izlenimim odur. Özür-mözür, iptal ettik...
  • quote:

Orjinalden alıntı: akruban

arkadaş pes etmedim diyorsun,neler yaptın anlat da biz de uğraşalım...

Sipariş onay mailleri, ekran screenshotları ve siparişi ispatlayan diğer tüm belgeleri toparlayıp bilinen şikayet sitelerine yazdım.Firmaya da kararlı olduğuma dair mail attım.1 hafta içinde netice alamazsam hakem heyeti ve sanayi bakanlığı başvurularımın hazır olduğunu ve başvurmaktan çekinmeyeceğimi belirttim.Kararlı olduğumu anlayan firma beni arayıp müşteri odaklılık prensibi doğrultusunda çalıştıkları için ürünlerinizi göndereceğiz dedi.
    Daha öncede vx nano mouseyi 70 gün sonra almıştım.Bu vakada hakem heyeti başvurumda oldu.Sonuç yine başarılıydı.
    Önemli olan kararlılık gerisi kolay zaten yasal olarak arkanız sağlam çünkü haklı olan sizsiniz.

Burada firmanın zarar edip etmemesi beni ilgilendiren bir konu değil. Son zamanlarda örn. 700 ytlye satılan bir telefonun 1 hafta sonra şok kampanya diye 350 ytlye satıldığını görmekteyiz.700 ytlye bu tlfnu almış olsanız sonrada firmaya bunu bana 350den ver diye itiraz edebilir misiniz? etseniz sonuç ne olur?
    Sonuç : Üzerine bir bardak soğuk su içersiniz
    Bu tip durumlarda hiç bir firma batmaz, çıkmaz.. Belki ders olur daha profesyonel çalışmayı öğrenmiş olurlar.. Ben hiç bir firmanın hata affedicisi değilim, sadece sattıkları ürünü belirttikleri bedelle satın alan bir müşteriyim.

• Ben de gece bu telefonu alanlardanım. Elimde bütün belgeler var. İptal edilmeden sipariş belgem, ayrıca 363 ytl'den satıldığına dair sayfayı da kaydetmiştim.Şimdi de iptal olduğuna dair belge.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazankkaya -- 21 Şubat 2008; 23:29:54 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.