|
Herkese merhaba. Soundbar için çok araştırma yaptım. Bütçemi de fazla zorlamayacak uygun fiyatlı bişey düşündüm. Tv samsung olduğu için smart thingsde çıkması için samsung modellerine baktım. En azından 2.1 kanal olsun dedim. En uygun fiyatli c450 modeli vardı. Teknosaya gittim. Teshirde iki model vardı. S800b ve c450. S800b nin fiyatı piyasaya göre uyguna geliyordu. C450ye göre aradaki farka değeceği için s800b aldım. Öncelikle tasarım olarak çok şık bir cihaz. Soundbarı çok ince. Diğer barlar kalas gibi duruyor. Wooferı da yine tasarım olarak küçük ve şık. Ama bu küçüklük yanıltmasın sesi muazzam veriyor. Tabi üst model cihazların sesi daha iyi ancak bunda hiç aratmadı bana. Bu modeli almamda inceliği önemli bir etken oldu. Tvye wifi ve hdmi kablosuyla bağlantı yaptığınızda dolby atmos özelliği aktif oluyor. Samsung Tv ve soundbardan aynı anda ses verme özelliği olan q semphony bu bağlantı türlerinde çalışıyor. Bluetooth ile bağlantıda bu özellikler aktif olmuyor. Netflix dolby atmos bir film açtığınızda dolby atmos yazısı çıkıyor. Yalnız tvde eARC girişine bağlamak gerekiyor. Cihaz yanında hdmi 2.1 kablosu geliyor. Tvye takılan ucu normal Hdmi, soundbara takılan ucu micro hdmi. Wifi ile bağlandığımda saniyelik ses kopmaları oldu bir kaç defa ama hdmi ile olmadı. Belki benim ağdan olabilir. Onu tekrar deneyeceğim. Bunların dışında farklı deneyimlerim olursa paylaşacağım. ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt