Şimdi Ara

Everest 5.1 Z-1000 Ev Sinema Ses Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  Everest 5.1 Z-1000 Ev Sinema Ses Sistemi

201.41 YTL KDV Dahil

-Kanal: Gerçek 5.1 Kanal
    -Güç Çikisi: Subwoofer 75w RMS Uydular: 25Wx5RMS
    -Frekans Araligi: 140HZ~22KHz (uydu) / 30HZ~140Hz (Woofer)
    -Kontrol Panel: Front,Center,Rear,Bass with input select
    -Uz. Kumanda: Var
    -Boyutlari(ExDxY): Woofer:276x375x382mm
    -Satellite:70x90 x1030mm
    -Renk Seçenegi: Siyah-Gümüs
    -Diger Özellikleri: PC, vcd, dvd...kullanilabilir. 2.1 ve 5.1 seçenegi, Magnetik koruma, Ahsap Woofer, Metal ayaklar, Kolay Kurulum,Sik tasarim

Pc de film ve oyunlar için 5.1 ses sistemi almayı düşünüyorum. İnternette böyle bir ürün gözüme çarptı şık bir ürün arka hop ayakları kumanda yüksek çıkış gücü yanında fiyatıda uygun geldi bana. Bu seti kullanan yada hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirlermi?

• Eğer bu sistemde optic giriş var ise ben hemen almaya hazırım açıkcası, çok hoşuma gitti, çok esteteik çünkü...
    intel 133Mhz (turbo tuşuna basınca 150Mhz oluyor.) 16mb ram 4 mb ekran kartı 350 megabayt hard disk 14 inch blackandwhite monitör
    Amiga 1000
  • Evet sistemin fiyat performans Rms değeri + hoparlör ayakları + kumandası ve fiyatı baz alındığında çok ilgi çekici bir ürün. Optik girişi olduğu yazmıyor ama bence bu sistem için sorgulanması gereken ön önemli şey ses kalitesidir. Bu sistemi kullananlar yada bilgi sahibi olanlar varsa detaylı ve açıklayıcı bilgi istiyoruz. Anlaşılan çok bilinen bir ses sistemi değil. Kabin büyüklüğüne bakılırsa set derin baslar verebilir gibi gözüküyor.
  • Bu sistemin aynısının premier olanını bi dükkada almak için denedim ve görüşlerimi yazayım. Normalde sistemi dükkana girerr girmez görmedim. Dükkan iki katlıydı adamların elinede yeni gelmiş elemanın biride beğenmiş yukarıda deneme yapıyolarmış. Bi bas sesi geldiki her yer titriyo. Gök gürültüsü gibi çok yumuşak ve etrafı zangır zangır titreden derinden gelen bi bas sesi vardı. Burdaki everest sistemin aksine yan uyduları kule şeklindeydi ayaklı dedildi. Uyduların sesini hiç beğenmedim açık konuşmak gerekirse. Boğuk ve net olmayan bi ses veriyodu. Ama sub'ı gerçekten çok güzeldi. Subın görünüşü aynı bu sistemle fakat yan uydular değişikti. Everest kullanmadım ama umarım fikir edinmek açısından yardımcı olabilmişimdir.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piramit17 -- 15 Eylül 2008; 23:56:44 >
    ASUS 23" VX238H (Monitör) ZALMAN Z3 PLUS (Kasa) OCZ FATAL1TY SERİSİ 80PLUS 550W MODÜLER (Psu) MSI B85 G43 S1150 (Anakart) İNTEL İ3 4130 3.4 Ghz S1150 (Cpu) GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1866MHZ CL9 1.5V (Ram) Asus R9 270X DirectCU II TOP 2GB GDDR5 256Bit (Vga) SAMSUNG 3.5" 500 Gb Sata 2 (Hdd) 2.5" SEAGATE 500GB Expansion SATA 3 (Hdd) ASUS SATA DWD WRİTER (DWD) Logitech Z 5300 280 Watt Rms

• piramit17 kardeşim bilgilerin için saol. Tahmin ettiğim doğrultuda çıktı yorumun. Basın performansının iyi olacağını düşünüyordum. Tiz hoparlör ise şu an için muamma bence. Bağnalıldığı ses kaynağına önemli bunun için o yüzden bu kısmı tam netleştiremedik. Bu kadar büyük bir forumda bu seti kullanan birisi yokmudur?
    YoungBloodZ®
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @YoungBloodZ®

DD ve DTS destekliyomu ?
    THX serfitikası warmı

Dostum oraları fazla karıştırma istersen yoksa bende sana boss diye bir marka öneririm ona göre :)

Hala bu sistemi kullanan birine rastlamadım. Bunun sebebi nedir?

Orjinalden alıntı: lostjack

@YoungBloodZ®

DD ve DTS destekliyomu ?
    THX serfitikası warmı

Dostum oraları fazla karıştırma istersen yoksa bende sana boss diye bir marka öneririm ona göre :)

Hala bu sistemi kullanan birine rastlamadım. Bunun sebebi nedir?

uyduruk bi sistem olması...
  • kardeş sistemin aynısını bir haftadır kullanıyorum sistem on numara dd ve ac3 destekliyor. optik çıkış olmadığından dts cözemiyor ama pcn de küçük bir programla dts çözdürüp kullanabilirsin ben denedim 10 numara ses aldım hiç te pişman değilim şiddetle tavsiye ederim
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.