Şimdi Ara

Samsung HT-H5550 iade etmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugun bu ses sistemini aldım. Kutusunda duruyor. Servisten kurulum için randevu alacağım.

Açıkçası modeli pek araştırmaya fırsatım olmadı. 799 tlye görünce aldım doğrusu. Sizce kullanayım mı yoksa bu modelin şöyle eksileri var, kalitesi kötü falan diyen çıkar mı? Dediğim gibi araştıramadım ve bilenlerin görüşlerine ihtiyacım var dostlar.
    Yorumlarınız için teşekkürler..

Not: hem pc hem tv bağlanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extra34 -- 29 Nisan 2015; 22:16:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimse dönmemişti buna bari ben yazayım belki biri googleda ararken denk gelir işini görür.

İade etmedim iyikide etmemişim. Son derece memnunum. Belki incelemesinide yaparım bi ara detaylıca.

Ses sistemi ARC ile bağlı. Pc ve tivibu diğer hdmi kanallarından bağlı. Pcden 5.1 ses alıyorum hem oyunlarda hem filmlerde ki tadından yenmiyor.
    Tivibu sesinde de sıkıntı yok. Optik giriş hiç kullanmadım. Bluetooth olayı güzel. Direk telefondan müzik açabiliyorsun falan. Radyo RDSli. Wifi ile her türlü işlev mevcut.
    Kısaca çok iyi geldi cihaz. Şimdi sıra tüm bu alet edavat için düzgün bir akıllı kumanda bulmakta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.