Şimdi Ara

Samsung GX-1L ' yi nasıl bilirsiniz? - - - ACİL - - -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Samsung GX-1L ' yi nasıl bilirsiniz? - - - ACİL - - -

• Pentaxın bir modeline eş geliyor pentax topiğine sorarsan daha hızlı yanıt alırsın
  • pentax ist-dl'ye denk geliyor sanırım, biraz eski bir model ama, şikayet edeni duymadım, pentax topic'inde bu makineye sahip bi arkadaş vardı sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutay0

pentax ist-dl'ye denk geliyor sanırım, biraz eski bir model ama, şikayet edeni duymadım, pentax topic'inde bu makineye sahip bi arkadaş vardı sanırım.

Ben kullanıyorum ve satıyorum . DSLR'ye geçiş için birebir. topicte çekilmiş fotolar var.
    Fiyatı 475 YTL olan bir DSLR için bence çok çok iyi bir performansı var.
  • gerçekten fiyat çok ii ama keşke canlı canlı görebilme imkanım olsa şu makineyi, netlemesi falan nasıl canondan nikondan aldığım netleme zevkini bu makinada da alabilir miyim? sony a100de alamadım mesela, çok soğuk bir makina geldi. alacağım makinayı sevmek istiyorum yoksa fiyat gerçekten de dediğiniz gibi çok güzel, almakta istiyorum inanınki ama keşke ankarada bi arkadaş aracılığı ile falan görebilsem şu makinayı :(
  • http://i41.tinypic.com/t9xu84.jpg
    http://i39.tinypic.com/jsfyf9.jpg

bir hafta önce evimin balkonundan çektim. gece çekimi veriyorum ki senin için daha iyi referans olur.

artık karar senin. pazartesi günü GG'de satış açacağım. bir karar verebilirsen oradanda takip edebilirsin.

• Pentax IST DS2 ve Pentax IST DL2 = Samsung GX-1S
    Pentax K10D = Samsung GX 10
    Pentax K20D = Samsung GX 20 (22 bit ADC)
    Adeta birbirlerinin ikiz kopyalarıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei 'yi nasıl bilirsiniz?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.