Şimdi Ara

Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.695
Cevap
29
Favori
111.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar nexus media importer programı ile direk USB sürücüleri görüyor. Üstelik dosya sistemi NTFS olsa bile. USB hata ayaklanmasını unutmayın. internette araştırırsanız apk dosyasını bulursunuz.

Arkadaşlar bir düzeltme yapayım program sadece usb sürücüdeki film, müzik, resim ve videoları görüyor.Kusura bakmayın yanlış yönlendirme yapmıyım.Dediğim gibi internette biraz araştırırsanız apk dosyasını ücretsiz bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyyah1984 -- 13 Eylül 2013; 0:11:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://play.google.com/store/apps/details?id=com.homeysoft.nexususb.importer&hl=tr

güzel birşeye benziyor.
    İndiriyorum bir deneyeceğim.
    ------------------------------------

Sevmedim. Netten full sürümünü indirmeme rağmen bana şunu bunu yükle diye tutturdu. Bende sevmem öyle dayatmaları, istediği uygulamaları yüklemedim. başlangıcını geçemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontDRACULA_Wind -- 13 Eylül 2013; 13:01:05 >
  • Google play ücretli internette ücretsiz bulabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: KontDRACULA_Wind

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.homeysoft.nexususb.importer&hl=tr

güzel birşeye benziyor.
    İndiriyorum bir deneyeceğim.
    ------------------------------------

Sevmedim. Netten full sürümünü indirmeme rağmen bana şunu bunu yükle diye tutturdu. Bende sevmem öyle dayatmaları, istediği uygulamaları yüklemedim. başlangıcını geçemedim.

Bende herhangi bir harici program yükle diye birşey gelmedi. Sadece usb hata ayıklaması birde mkv filmler için mx player kurdum o kadar. Ben kullanıyorum iki gündür. Ama tabletimde root yok

• seyyah1984 kullanıcısına yanıt
    Uyarın üzerine netten ücretsiz sürümünü indirdim. Sanırım benim netten indirdiğim aynı isme sahip başka bir fake uygulama. bedava versiyonu bile onu indir bunu indir demiyor. Bende farklı kaynaklardan denemek için full sürümünede ulaştım. Yine sevmedim.

birincisi altyazıları (harici) göremedim. Yani altyazı filimle aynı klasörde olsa bile otomatik olarak altyazıyı görmedi. haricen de (elle) gösteremedim. (MX player kullanıyorum) bir kaç filimde çok fazla takılma yaptı.

Dosya kopyalama ve klasör içinde gezmede stick mount + solid explorer kadar rahat değilsin. bir dosya kopyalamak istediğinde o kendi belirlediği klasöre atıyor. Bir oyunum var mesela büyük bir klasörüde obb klasörüne atmam lazım. böyle bir senaryoda uğraştırır.

bunun dışında NTFS diskleride görüyor. Bu çok büyük bir artı. ayrıca Root istemiyor ki birçoğu için olmazsa olmaz bir özellik.

Ama kullanım rahatlığı videolarda takılmama vs gibi şeyler yüzünden ben stick mount +solid kullanıcağım.

Bu arada teşekkürler. sayende yeni ve kullanışlı bir program daha öğrendim.

• quote:

Uyarın üzerine netten ücretsiz sürümünü indirdim. Sanırım benim netten indirdiğim aynı isme sahip başka bir fake uygulama. bedava versiyonu bile onu indir bunu indir demiyor. Bende farklı kaynaklardan denemek için full sürümünede ulaştım. Yine sevmedim.

birincisi altyazıları (harici) göremedim. Yani altyazı filimle aynı klasörde olsa bile otomatik olarak altyazıyı görmedi. haricen de (elle) gösteremedim. (MX player kullanıyorum) bir kaç filimde çok fazla takılma yaptı.

Dosya kopyalama ve klasör içinde gezmede stick mount + solid explorer kadar rahat değilsin. bir dosya kopyalamak istediğinde o kendi belirlediği klasöre atıyor. Bir oyunum var mesela büyük bir klasörüde obb klasörüne atmam lazım. böyle bir senaryoda uğraştırır.

bunun dışında NTFS diskleride görüyor. Bu çok büyük bir artı. ayrıca Root istemiyor ki birçoğu için olmazsa olmaz bir özellik.

Ama kullanım rahatlığı videolarda takılmama vs gibi şeyler yüzünden ben stick mount +solid kullanıcağım.

Bu arada teşekkürler. sayende yeni ve kullanışlı bir program daha öğrendim.

Ne demek Kont kardeş faydamız olduysa ne mutlu. Bizde senden çok şey öğrendik. Sen o akıllı robottaki hatayı bulmasaydın ben hala tableti rootlamakla meşgul olacaktım.

• TTnet Nexus 10 getirmiş 24ay 42tl kontratlı
  • yurt dısı fiyatınla aynı hesaba geliyor artıları
    android 4,3 ile malit604 grafik yongası ile opengl 3.0 destegi ile grafik patlaması :) ki not düşelim 2500 pikselde dirext 11 destekli ilk cihaz bu ikinside samsung note 10,1 2014
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mohi

TTnet Nexus 10 getirmiş 24ay 42tl kontratlı

güzel fiyat walla. 16gb mı 32gb mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontDRACULA_Wind -- 21 Eylül 2013; 14:36:53 >
  • quote:

quote:

16 hocam

• ben ttnetten almayı düşünüyorum tableti 2 gündür araştırıyorum pek olumsuz bir yorumla karşılaşmadım bu fiyata önerirmisiniz alayım mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: NowOrN3wer

quote:

quote:

16 hocam

Walla ben çok rahat kullanıyorum. Güzel bir tablet. aldığım zaman elimde çin malı (ama kaliteli) 2 adet daha tablet vardı. fark ediyordu. Şu anda bile yüksek sınıf bir tablet. takıldığım 3d oyun (yüksek çözünürlüğe rağmen) yok.

Ama bazısına ekran büyük gelebilir. kişisel bir tercih. ben alalı sanırım 6-7 ay kadar oldu. 7" de kullanmış bir olarak , büyük ekran yerine daha küçük ekran (7") sevdiğimi anladım. 7" daha kişisel oluyor. Metroda film izlemeyi severim. bu tabletle olmuyor. kocaman ekran yanındakilerle izliyorsun. yanındaki "biraz geri al altyazıyı okuyamadım" diyebilir :). oyun oynamak istesen keza yine öyle.

ama iş için ideal. geçen bir müşteriye gittim. değişecek yerleri pdf üzerinde işaretledim not aldı (parmakla :) ). çok büyük kolaylık oldu.

• quote:

normal fiyati nedur ki hocam su anda

• canverse C kullanıcısına yanıt
    İstanbul Bilişimde
    16gb versiyonu 1100 TL
    32gb versiyonu 1250 TL civarı
  • arkadaşlar tableti 2 gün önce aldım önereceğin uygulama oyun var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysnkrkmz.1988

arkadaşlar tableti 2 gün önce aldım önereceğin uygulama oyun var mı

ne seversin bilemem ki :)
    asfalt 8 var mesela. sorunsuz oynuyorum. Zombie Gun Ship, Dead on Arrival, Angry Birs ler var :), dead trigger, eternity warriors 2, frontline commando: d-day var da var. oynamayacağı oyun yok.
  • arkadaşlar kusura bakmayın, tüm konuyu okumaya vaktim yok şu an, ama benim için önemli bir sorum var.
    ben cihazı hdmi ile monitöre bağlayıp usb'den otg ile çoklayıcı vasıtasıyla mouse ve klavye kullanabiliyor muyum. yani otg desteği sayesinde?
  • ttnet ürünü 16 gb mi ve wifi mi? 3g yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahuluer

arkadaşlar kusura bakmayın, tüm konuyu okumaya vaktim yok şu an, ama benim için önemli bir sorum var.
    ben cihazı hdmi ile monitöre bağlayıp usb'den otg ile çoklayıcı vasıtasıyla mouse ve klavye kullanabiliyor muyum. yani otg desteği sayesinde?

Micro HDMI ile tv out var.

ama aynı anda hem çoklayıcı ile mouse hemde klavye kullanmadım emin değilim. bir bir kullanılıyor ama birlikte ???

alternatif olarak touchpad ve klavye tek parça klavye seçenekleri var. Bluetooth bağlantılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontDRACULA_Wind -- 26 Eylül 2013; 16:13:29 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.