Şimdi Ara

Samsung Gear S akıllı saati kullandık: 'Bilekte 2-inç kavisli ekran' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
4.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • geleceğin akıllı saatlerine şimdiden ısınma hareketleri bunlar.. bunun yanına birde blutooth kulaklık koycan al sana cebinde tuğla gibi telefon istemeyenler için telefon...

  • biraz zamana ihtiyacı var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akilli saatler hatla beraber telefon ozelligi gorse. Ekranda buyumeden atiyorum ipod touch gibi hatta daga ince ufak bir sadece klavye veren dokunmatik bir ekran olucak yazma islemini ordanda yapabilsek ve gerektiginde atiyorum satten goruntuyu o ufak ekrana aktarabilsek cok tatli olur :) hem klavye surekli hatta bagli kalmiyacagi icin uzun sure sarji dayanicak hemde saatin telefon islemini yerine getiriken ekranida buyutmeye gerek kalmicak

  • quote:

    Orijinalden alıntı: gcb1903

    Telefona bir hat aldık, tablete bir hat aldık şimdi bir de saate hat alalım zaten biz operatörlere çalışalım bütün maaşı faturalara yatıralım.

    Korkuyorum yakında çamaşır makinesine sim kart, buzdolabına sim kart, televizyona sim kart taka taka 10 tane hattımız olacak.

    Nesnelerin interneti diye bir sey var. Hemen her sey İnternet'e bir sekilde bağlanıp akıllı olacak. Sim kart belki ortadan kaldırılır ama benzer sistemler gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Samsung Nokia'dan beter takla atmazsa ben de bir sey bilmiyorum. Adamlar resmen nasıl yapsak etsek de bunu da kötü yapsak diye uğraşıyorlar. Bir tane mi düzgün isleri olmaz.



    Saatin tek kabul edilebilir tarafı Tasarımı diyeceğim ama tutmuş oraya home tuşu koymuş adamlar. Işletim sistemi yuzunden elbette uygulama olmayacak, androidi düzgün yapamayan Samsung tizeni de kesin rezil etmiştir. Arayüz android 1.6 gibi duruyor zaten. Tek basına kullandığından da ne kadar kötü olduklarını göremeyeceğine üzülüyorum.

  • Cihaz üzerinden internet paylaşımı mümkün mü acaba diye saçma bir soru sorsam?

  • kavisli ekranı begendim
  • Oncelikle merhaba , Note 3 kullaniyorum ve gear s cok ilgimi cekti ilgimi cekmesinde ki en buyuk sebebi akilli telefondan bagimsiz olmasi.Aklima takilan bir soru var ve cevabini bulabilmis degilim yanitlarsaniz sevinirim .Akilli telefonumda ki sim kartimin aynisindan Gear S e takip ayni hat uzerinden kullanilabiliyor mu veya kesinlikle 2. yeni bir hat almak mi zorundayim ( yanimda 2. bir telefon tasir gibi ) ????

  • gear 2 dusunuyordum ama s ekranin daha buuk olmasi ve gorunumu ile daha cok hos gorunuyo

    suan akilli saatler arasindaa samsung icin en alinasi olan samsung s olsa gerek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz çıkmadı sanırım?
  • magicool M kullanıcısına yanıt
    şuan emopulse akıllı saat var, üretimi 2015 haziranı diyorlar, youtube videoları mevcut
  • emopulse; akıllı saat oldumu böyle olmalı izleyin ..

    http://www.youtube.com/watch?v=LzPorAgInco
  • An itibari ile aldım hb den

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • moto360 ve lg watch r dan sonra samsung gear s kullanıyorum. gear 2 de kullanmıştım. gear s harika. bariz üstünlüğü nano sim ile kolunuzda telefona sahip olmanız. hiç birinde bu özellik yoktu. ayrıca ip67 toz va su geçirmezlik varki özeliikle havuzda defalarca gear s kolumda iken yüzerek test ettim. ekran moto360 ve lg wstch r dan çok çok daha başarılı...ekran camı çizilmez dültüm ve duvara sürttüm hiç bir hasar oluşmadı..sağlamlıkta tam not vetirim. moto360 aşırı dsyanıksız ve dikaayli edilmedi gerekem saat yüzümü yıkarken su slıp ekranı nemlenmişti...ayrıca en önemlisi saösung gear s üzetündekinsensörler yeni nesil..watch r ve moto360 daha eski tip sensörler vardı..artı olarak gear s de daha fazla sensör var uv sensörü barometre ve gerçek gps gibi..... gear s cidden farklı. daha iyi. daha kaliteli. daha sağlam. ÖNERİRİM

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yorumlarınızı okudum ve 1 aydır kullanan biri olarak biraz daha ayrıntılı olarak bilgi vereyim dedim
    evet cihaza hat takılıyor bu hat nano sim olmak zorunda bluetooth kulaklık ile kullanıyorum note 4 ü cebimden çıkarmıyorum bile :) bu arada inanılmaz saglam bir yapısı var gerçekten çizilme konusunda ve kesinlikle ekranda parmak izi bırakmıyor.Büyüklük konusuna gelince çok büyük degil yanlız kolda çok dikkat çektiğini söylemeliyim hele birde akşam vakti ise resmen ben buradayım diyor.İşletim sistemine gelince evet tizen ama samsung bunu özellikle yaptığını açıkladı şarj daha uzun gitmesi için. 2 tam gün gidiyor şarjı internete bağlana biliyor wifi yada telefondan bluetooth dan yada içerisine sim takıp 3g ile opera mini den. Msj yazması da çok zor degil sadece eski tuşlu telefonlar gibi bi tuşa bi kaçkere basmak gerek harf gelene kadar bence saat çok güzel tek begenmediğim nokta saatleri, çok fazla seçenek yok para ile indirmeme rağmen hepsi berbat orjinal lacivert olanını kullanıyorum birde farklı renk de kordonlarını daha çıkartmadılar bekliyoruz.





  • Gear S 10 numara cihaz. Bağımsız telefon resmen. Gear Circle kulaklık ile kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel daha gelişir

  • Alan kullanan arkadaşlar hiç güncelleme felan gelmedimi?
    Sisteminde olsun programında olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlara 1000 tl vereceğinize saati göstern fitness takibi yapan her türlü sporu (tenis yüzme futbol basketbol golf koşu )doğru takibe alan fenix 3 ü tavsiye ederim navigasyonuda var (400 tl daha fazla vermeniz gerekecek android ips uyumlu gear s ise sadece samsungla kullanıyor ve bazen yanlış ölçüm yapıyor) fenix 3 safir camsız 500 dolar safir camlı 600 dolarhttp://fenix3.garmin.com/en-US/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA9189F46 -- 14 Ocak 2015; 17:11:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun aldim samsungdan gear s i pil omru ortalama 2 gun denildi kullanip gorecegiz??

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.