Şimdi Ara

Samsung Galay S Plus mı ? Galaxy S mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
10.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • galaxy s plus kullanmamıs adamlar belli arayüzde bile s den daha hızlıdır s plus

oyunlara gelince kasma sorunu gram yasamamıstım yani and 205 gayet iyi bi gpu dur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 26 Ekim 2011; 8:34:20 >

Ben dün S Plus siparişi verdim.. Bakalım :) Onu yazan adam 16 milyon renkli telefon görmüş mü hayatında?

Orijinalden alıntı: Corpsegrinder

Gerçekten Galaxy S itibar görmüyor mu? Bunu yazan adamın dünyadan haberi yok. S PLus'un artı olarak da Amoled ekranı var S e göre.

Ben dün S Plus siparişi verdim.. Bakalım :) Onu yazan adam 16 milyon renkli telefon görmüş mü hayatında?

Nereden alıyorsun ben de araştırıyorum da 1200 tl altında görmedim, bilgilendirirsen sevinirim.

Orijinalden alıntı: alicankrc

quote:

Orijinalden alıntı: Corpsegrinder

Gerçekten Galaxy S itibar görmüyor mu? Bunu yazan adamın dünyadan haberi yok. S PLus'un artı olarak da Amoled ekranı var S e göre.

Nereden alıyorsun ben de araştırıyorum da 1200 tl altında görmedim, bilgilendirirsen sevinirim.

Vala ben bekleyemedim 1250'ye almıştım. Hepsiburada'dan aldım arkadaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: dix1

1000 tl ye telpa garantili s plus var 0 faturası üstüme olacak alayım mı dersiniz ?

ben aldım öneririm custom roomlar ile uğraşmıyacaksan Galaxy S'den çok daha fazla performans alacaksın.

• Adı üzerinde Plus zaten hem Amoled'de S gibi ama esktradan 1.4 Ghz CPU arm Cortex A9 mimarisinde hemde Adreno 205 yaklaşık SGX540 ile aynı performansta ama daha iyi değil Sadece kalitesi vede CPU su daha hızlı oda yeterli zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starforces -- 31 Ekim 2011; 12:10:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eng304

quote:

1000 tl ye telpa garantili s plus var 0 faturası üstüme olacak alayım mı dersiniz ?

ben aldım öneririm custom roomlar ile uğraşmıyacaksan Galaxy S'den çok daha fazla performans alacaksın.

S PLUSTA konuşma sırasında karşı tarafın sesi boğuk geliyor diyorlar. sizdede aynımı. birtürlü almak nasip olmadı şu telefonu. şu ses problemi beni itiyor telefondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord987

quote:

Orijinalden alıntı: eng304

quote:

S PLUSTA konuşma sırasında karşı tarafın sesi boğuk geliyor diyorlar. sizdede aynımı. birtürlü almak nasip olmadı şu telefonu. şu ses problemi beni itiyor telefondan

Bende öyle bir sorun yok yani olsada herkesin hissedeceği gibi değil heralde alacağınız zaman bir test edin yada başka bir mağazada çünkü insanların çoğu kulaktan dolma bilgiler söylüyorlar.

• 2 sinide bosver sgs 2al derim plus kandirmaca s de modasi gecti

Orijinalden alıntı: FRAPS

İkiside 5 para etmez , git nokia n8 al mutlu mesut yaşa

sadece alo demek için bi araba parası bayıl yediğin kazığı ömrünce unutamazsın hem akıllı telefonlar çıktıktan sonra hâlâ nokia kullanan mı kaldı yaw

Orijinalden alıntı: enoes

quote:

sadece alo demek için bi araba parası bayıl yediğin kazığı ömrünce unutamazsın hem akıllı telefonlar çıktıktan sonra hâlâ nokia kullanan mı kaldı yaw

Aradan 1 yıl geçmiş konuyu hortlatıyorsun

Geçmişe bakarak konuşursak
    Zamanında iphone 4 den daha iyi denilen galaxy s çöp oldu.
    Samsung bu sefer yaptı , iphone killer denilen sgs 2 oda çöp oldu.
    Şimdi 4s le kıyaslanan sgs 3 , seneye oda çöpçü dükkanına uğrar

Bu arada en iyisi n8 dir , gerisi hikaye :D

Malının esiri olanlara üzülüyorum.

• quote:

quote:

quote:

iphone 4ü s3le ancak mallar kıyaslar asıl çöp olan iphone .adam zaten tek model bi telefon üretio onuda bi türlü çıkaramadı gitti .hiç 4 çekirdekle 2 çekirdek bir olur mu

s3 daha çıkmadan iphone 5i sevdi attı

galaxy s iphone 4s'ten iyi değildir fakat iphone 4s ise galaxy s2den iyi değildir s3'ün rakibi htc one x'tir

nokia'yı ise sallayan yoktur oda kendi halinde oynuo ortalıkta

ayrıca n8e o kadar para werdin ne sunuyo sana Allah aşkına

• quote:

quote:

quote:

quote:

iphone 4ü s3le ancak mallar kıyaslar asıl çöp olan iphone .adam zaten tek model bi telefon üretio onuda bi türlü çıkaramadı gitti .hiç 4 çekirdekle 2 çekirdek bir olur mu

s3 daha çıkmadan iphone 5i sevdi attı

galaxy s iphone 4s'ten iyi değildir fakat iphone 4s ise galaxy s2den iyi değildir s3'ün rakibi htc one x'tir

nokia'yı ise sallayan yoktur oda kendi halinde oynuo ortalıkta

ayrıca n8e o kadar para werdin ne sunuyo sana Allah aşkına

N8 özgürdür yazılımla istediğini yaparsın. Ve bir sürü özelliğinin yanında birde çok kaliteli kamerası vardır. Dünyanın en iyi 2. cep telefonu kamerasına sahiptir.
    1. ise Nokia 808 dir

Ha ben n8 sattım orası ayrı konu...

Malının esiri olanlara üzülüyorum.

• arkadaş nokia sana büyü yapmış sen artık marka sempatizanı olmuşsun
    n8 hiçbir 12mp ile başa çıkamaz testlere bakarsan en iyi değil tam tersi en kötü kamera nokianın kamerasıdır

galaxy gionun werdiği kalite ile inanılmaz ama c7nin kalitesi aynıdır

ve ayrıca kalite mp ile belirlenmez

ve piyasa rakamlarına bak yada dur zahmet etme yazayımda herkes baksın

pazar payları

android yüzde 50,9 ile 1. sırada

iphone 31 ile 2, sırada

blackberry yüzde 14 ile 3

nokia ise yüzde 1,1 ile sonuncudur bu kadar millet yanılıyor olamaz hadi iphone desen belki ama nokiayı androidle hele hele androidin babalarından samsungla karşılaştıramazsın bile kardeş

arkadaş nokia sana büyü yapmış sen artık marka sempatizanı olmuşsun
    n8 hiçbir 12mp ile başa çıkamaz testlere bakarsan en iyi değil tam tersi en kötü kamera nokianın kamerasıdır

galaxy gionun werdiği kalite ile inanılmaz ama c7nin kalitesi aynıdır

ve ayrıca kalite mp ile belirlenmez

ve piyasa rakamlarına bak yada dur zahmet etme yazayımda herkes baksın

pazar payları

android yüzde 50,9 ile 1. sırada

iphone 31 ile 2, sırada

blackberry yüzde 14 ile 3

nokia ise yüzde 1,1 ile sonuncudur bu kadar millet yanılıyor olamaz hadi iphone desen belki ama nokiayı androidle hele hele androidin babalarından samsungla karşılaştıramazsın bile kardeş

Arkadaşım hangi 12mp lik kamerayla karşılaştırdın sen N8 in kamerasını :D Adamlar Yarı prof. makineler ile N8 in kalitesini yarıştırıyorlar ve N8 birçok karede daha iyi çekimler yapıyor. Sen ise Gio ve C7 den bahsediyorsun. N8 ile kalite yarışı yapabilecek cihazlar Nokia 808 ve Samsung Pixxon (yanlış hatırlamıyorsam). Kaldı ki Samsung telefondan çok bir fotoğraf makinesini andırıyor.
    Ayrıca Belle 500-600 TL civarı fiyatlı birçok cihaz için çok rahat bir sistemdir. Düşük donanımla çalışabilir. Telefon özelliklerini daha çok kullanıyorsanız Belle işletim sistemli bir cihaz kullanımda gayet işinizi görebilir. Kullanıcının tercihine kalmış birşeydir. Şahsen C6-01 telefonumu severek kullanıyorum ve uzun süre de kullanmaya devam ederim.

• birader 12mp nokia ile ancak 5mp samsungu karşılaştırabilrsin belki o zaman daha iyi olabilir önemli olan işlemcidir istersen 38 değil 138 mp kamera koy daha çift çekirdeği desteklemeyen symbian ile bi yere waramazsın ayrıca alo demek için kullandıktan sonra c6 almanada gerek yok ben sana 3310 gönderiyim o daha iyi olur

daha 5 mp galaxy s ile baş edemio senin n8 adı war adı 12 mp diye

kabul et kardeş artık nokia ile bi yere waramazsın
    iphone belki
    android tabiki

BU KADAR İNSAN YANILIYOR OLAMAZ
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.