|
Samsung Galaxy Z Fold 7 canlı olarak görüntülendi: İşte tasarımı

-
-
yılın sonlarına doğru satılıyor bu arada yeni cpu-gpu vs, tanıtılıyor zaten cihaz satılmadan eskimiş oluyor büyük hata çıkart adam gibi yıl başında güncel olarak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung önceden kışın S serisini yazın Note serisini piyasaya sürerdi. O günlerden bugüne S serisi devam ederken yazında katlanır telefon ve saatler tanıtılmaya başlandı. Yani epeydir düzen bu şekildeydi.
-
bu telefonu kullanan şu ana kadar 1 kişi gördüm. Kim alıyo bunları?
-
Biz diyoruz ki folda spen koy ultradan kurtulalım, adam speni komple kaldırıyor :D Vallahi enteresan
-
Eskiden beri böyle idi zaten. Sene başında S serisi yazın da Note serisi. Artık yazın Fold serisi tanıtılıyor. Note zamanında işlemcinin bir tık güçlendirilmişi olan bir versiyonu kullanıyorlardı ama artık tüm işlemciler Qualcomm'dan gelirken ve Qualcomm da bir güncelleme yapmayınca bir şey yapamıyorlar.
Muhtemelen şirketin finansalları ile ilgili bir karardır bu. Bölüme para akışını sene boyunca devam ettirmek ve modellerin birbirini kesmesine engel olmak gibi. Hatta diğer üreticilerle rekabet tarafı da diyeceğim ama yeni işlemcili S serisini de diğer üreticilere göre geç tanıtıyor.
-
Bu kadar inceltme, az bataryayı büyüt diyoruz, dinleyen yok.
-
Samsung batmak için elinden gelen bütün koşulları zorluyor resmen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dünyada ne kadar talep görüyor bilinmez,
ben ülkemizin büyük metropollerinde bile katlanır ekranlı telefon kullanan hiç görmedim.
-
fold 2 3 4 6 kulllandım 6 da dahil menteşe sorunu çözülmemiş pes ettim s25 ultraya geçtim
En Beğenilen Yanıtlar

Samsung önceden kışın S serisini yazın Note serisini piyasaya sürerdi. O günlerden bugüne S serisi devam ederken yazında katlanır telefon ve saatler tanıtılmaya başlandı. Yani epeydir düzen bu şekildeydi. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X