Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: enngg Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.816
Cevap
99
Favori
135.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    19000 + 6500 Ek takas desteği ile 25.500 civarı bir fiyata saymış oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • thegent kullanıcısına yanıt
    Fold4 20.000 tl fiyat çıktı, hiç uğraşamam, 2.elleri yavaş yavaş piyasaya çıkınca alırım daha iyi

• Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    doğrudur hocam :) ben 2 senedir fold5 alacağım diye bekliyordum.

• fold 4ü 20bine samsunga satacağınıza bana satın bari vatandaş faydalanmış olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayırlı olsun. Fiyat farkını karşılayacak bütçem yok şuan, fold 6'yı beklemeye başladım 🤣 gule gule kullanın, boşluksuz katlanması çok güzel olmuş.

• Hocam arada büyük bir fark olmasa size satıp 5'e geçmek isterdim çok fark oluyor malesef 🥲

• hocam değişim kampanyası ile 25.500e satmış oluyoruz zaten :)

• mukuk20 M kullanıcısına yanıt
    teşekkürler 🙂 fiyat farkını önceden ayarladığım için, biraz rahat aldım . Darısı başınıza , Fold 6da uzun ekran biraz daha kare olsa çok güzel olur aslında Huawei mate X3 gibi.

Katılıyorum, taşımayı tutmayı çok rahatlatsa da dış ekranda da video izlenebilecek duruma gelmesi gerekiyor aslında. Menteşe boşluğunu hallettiklerine göre oradan artan kısım kadar genişletselerdi keşke fold 5'te. Klavyeyi de zorlaştırıyor.

Ben de o boşluğu nasıl kapattıklarını merak ediyorum. Diğer firmalar telefonun içini boş bırakıyor, ekran oraya doluyor. Ama Samsung'ta batarya falan zaten ufaktı, iyice neyi nereye ufaltıp yer açtılar onu merak ettim. Çok dar bir açı ile katlanıyorsa da ekran için iyi değil uzun vadede.

• sis651 kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] ZFold4 ve SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] ZFold5 . Boşluklar ve ekran durumu böyle gözüküyor.

• parası olan direkt fold 5'ten başlamalı fold serisine. parası olmayan içinse fold 3 hala yeterli. menteşe için o kadar para harcamaya gerek yok. 2. el bir fold 3 ayarlayacağım kendime. s21 ultradayım henüz.

• Fold 3'te SD888 işlemcisi var. Samsung üretimi verimsiz bir işlemci olduğundan tavsiye edesim gelmiyor. Pil ömrü biraz sıkıntılı olabilir.

• Fold 4 iadesine herhalde bir 40 bin sayar diyordum. 20 bin lira komik bu cihaza.

ben exynos 2100 ile de mutlu mesut yaşayan bir soft userım, işlemciye evdeki flip3ten vakıfım batarya performansı benim için fena gelmedi. fold 3 yeter bana SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] 

Aynen öyle, mi mix fold 3 leica kamerayla gelecekmiş, TR'ye resmi olarak gelirse bir bakarım ona.

• mukuk20 M kullanıcısına yanıt

Resmi gelirse, o Z Fold 5'ten de pahalı gelir...

• Exynos 2100'ü ben de severdim ya. Samsung değil de TSMC üretse kusursuz bir işlemci olabilirdi. SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] 

• ben de almayı düşünüyorum bu cihazı. Fold 5 sizce alınır bir cihaz mı? Taşıma yönünden çok dezavantajı var mı? Tabi ki bir standart cep telefonu konforu beklemiyorum ama günlük kullanımı çok etkiliyor mu?

Bir de sağlamlığından şüpheliyim. Çok telefon düşüren biri değilim ama sonuçta cihazın her yeri ekran. Bir de mesela araba yolculuğunda navigasyon kullanmak falan dert olur mu? Malum ağır cihaz manyetik tutucuların gücü yeter mi:)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.