Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.816
Cevap
100
Favori
135.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Film yok hocam. Nem telefoncudan aldım şimdilik ama. Kılıf kaldırdı. Kendi orjinsl kılıfı gelene kadar idare ederim. Ekran koruyucusuz kullanmam. Ekranı açınca sürekli el o ekrana değiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • igokkaya20 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam büyük ekrandan bahsediyorum. Küçükte zaten yok. Buyukte var değil mi ?

• FastegL F kullanıcısına yanıt
    Büyükte var

• igokkaya20 İ kullanıcısına yanıt

Büyükte yoksa bile yaptırın mutlaka. Ekranın kendi çok hassas idi Fold 4'te. Biraz bastırma ile falan iz kalabiliyordu. İnce bir film bile oldukça koruyor ekranı.

• Büyük ekrana kendi filmi haricinde film taktırmak telefonu garanti dışı bırakıyor diye biliyorum. Büyük ekrandaki film eskir ya da sökülürse servise gidip ücretsiz yenisini taktırmanız gerekiyor.

• mukuk20 M kullanıcısına yanıt

Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Bir film için bir hafta telefonsuz kalmamı isteyeceklerse ikame telefonu ben telefonu kargolamadan mı gönderecekler, sonra mı? :)

İmkan varsa götürün servise taktırın zaten, para vermeye gerek yok.

• sis651 kullanıcısına yanıt
    Pek çok yerde görmüştüm bu bilgiyi, Samsung'a sormadan hareket etmeyin yine de öyle bir durumda aklınızda bulunsun.

Telefona zarar verecek bir uygulama yapılırsa garanti dışı kalır zaten de, normal bir şeye bir şey demezler. Ha aletin şarj soketi bozuldu, bu ekran filminden zaten diyemezler. Ama ekran öldü diyelim, o zaman kullanıcı hatasına itelemeleri çok kolay olur. Ha kendi koruyucuları ile de bozulmayacak diye bir şey yok zaten, malum ekranlar aşırı narin.

Aylar önce yaptım, kullanıyorum.

Ben de haklılar demiyorum ki hocam, saçma sapan bir uygulama eğer gerçekse. Orijinal koruyucu ekranı mavi gösteriyor açık havada, en sevmediğim şey, kalitesizlik. Ama böyle kalmış aklımda diye kullanıyorum bilmiyorum.

Koruyucuda ufak tefek sorunlar olabilir. Benimkinde de pikseller daha belirgin görünüyor ama yapacak bir şey yok. Biraz katlanmak lazım. Malum çok pahalı cihazlar.

• Ben de bugün Z Fold 5'ime kavuşmuş bulunmaktayım. Ekran koruyucusu oldukça ince geldi, ya da tam kapladığı için tam görünmüyor. Takip edip, kolay ezilme yapıyorsa bir tane daha üstüne atılır mı diye düşünmedim değil. Umarım sağlam bir şeydir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z Fold 5'e geçince 5G'yi de açabildik tabi. Bu iş bu kadar zor olmamalı. Hoş, N3'ten 10 MHz verince sadece, hız olarak bir artısı olmuyor.
    SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU]

Hayırlı olsun nasıl açıyoruz 5g yardımcı olur musunuz teşekkürler

• 2.el s21 ultrayı satıp 2.el fold 3 siparişi verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EF013079 -- 6 Ağustos 2023; 14:54:35 >
  • Z fold 5 alıp amazon prime hediyesi için maile link gelen varmi

• tigervtec kullanıcısına yanıt

Turkcell'de 2200'a 5G mesajı atılıyor sadece.

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt

benim gelmişti. Ben kampanyayı bile unutmuşum. Zaten prime vardı 6 ay uzattım.

• Telefonlar ulaştı çoğu insana herhalde :) ilk izlenimler güzel 😃 İş yoğunluğundan tam inceleyemedim hala.

Forum ile ilgili problemim var sadece , tüm bildirimlerin açıkken bile uygulamaya günde bir kez girmezsem hiç yeni mesaj bildirimi gelmiyor.
    Bu sorunu daha önce yaşayan var mı?

• Selamlar herkese, yeni telefon sahiplerine gule gule, kirimsiz sorunsuz bi sekilde kullanmalarini diliyorum. Bende fold5 mi s23u mu arasinda kalanlardanim malesef. Aslinda fold5 icin kararim kesin idi fakat son bikac gunde fold serilerinde acilip kapanmadan oturu ekran sorunlari yasayanlari okudum (ozellikle yabanci forumlarda) burada bu sekilde kotu tecrube yasayanlarimiz varmidir acaba?

Pesinen tesekkurler.

• VaHjEt kullanıcısına yanıt

s23u alsan da bir süre sonra fold 5i merak edip alacaksın zaten. o yüzden kendini bu kadar yıpratma. fold 5 al geç. zaten s ultra serisi 21’den sonra çirkin. merak edilecek bir şeyi yok.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.