Şimdi Ara

Samsung Galaxy Z Flip Serisi [ANA KONU] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Çağlar 10 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
956
Cevap
41
Favori
42.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Popüler Konular listesinde
37. Sırada  bugün en iyi #31
Sayfa: önceki 1...23...4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzak durma sebebi nedir ? Bence çok eğlenceli ve keyifli. Spiderman bile flip kullanıyor yahu :D

3. Özellikle yaz aylarında telefon çok aşırı ısınıyor hele hele android auto ya bagliysaniz vay haline yanıyor resmen elde sıcaktan ötürü tutamadigim tek telefon.
    4. Şarjı günü ucu ucuna tamamlıyor arada bazen şarja takma gereksinimi oluyor.
    5. 1 yıl kullandım android guncellemesi harici herhangi bi güncelleme gelmedi kapak ekranini goodlock harici toparlayamadik oda bı yere kadar oldu yeni fliplerde bu olmuş ama flip 7 e gelir mi gelmez mi belli değil gelse de kim bilir ne zaman.
    6. Samsung bu katlanır telefonlara üvey evlat muamelesi yapıyor flip 7 kendi sitesinde 80 bin civarıydı takasla bile almak istesek 37 verdi oda nokta çizik hata yoksa yani ben satarken bu telefondan yarı yarıya zarar ettim en çok zarar ettiğim telefon bu oldu.
    7. Menteşe tarafı en çok toz toplayan taraf oldu orijinal 3000 TL ye aldığım Samsung kılıfı dahi çerçeve de nokta nokta boya atmalarını engelleyemedi ve bu sebepten dolayı Samsung servisi iç ekranı ömür boyu ücretsiz yenileme sözüne rağmen telefonu nokta nokta boya atmasından dolayı GARANTİ DIŞI BIRAKTI.
    Toparlayacak olursak Samsung telefonları severdim arayüzü ve hoşuma gidiyor alacak olsam S serisi tepe modelleri alırım harici de almam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• blacksss kullanıcısına yanıt
    Ben de flip5 kullanıyordum. 2024 ocak ayında almıştım. toplamda 1 yıl kullanmışımdır. aktif olarak. geçenlerde katlanma kısmında nokta şeklinde siyahlık vardı. çok geçmeden iç ekran çalışmaz hale geldi. değişim fiyatı 16.000 küsür. muadil ekran falan zaten yok. telefon çöp oldu.
    kullanım şekli vs güzel de bunu da akılda tutmak lazım. kimsenin hevesini kırmak istemiyorum ama durum bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet birde bu cabası 2 yılda neler olacağı belirsiz garanti olsa bile Samsung yetkili servis bı bahane bulup garantiden çıkarıyor telefonu. Adamlar kalkmış bana kasayı değiştirirsen garantiye sokariz telefonu diyor o da 15 Bin TL. Tüketici hakem heyetine gidecektim sonra uğraşmak istemedim.

Maalesef katlanabilir telefonlarda bu risk var. Bende Honor Magic V2 almıştım katlanabilir Türkiye garantili, ekranda mürekkep sorunu olmuştu. Neyse ki garanti kapsamında ekranı yenileyip gönderdiler fakat telefonu aldıktan 3-4 ay sonra olmuştu işin ilginci.

Bakalım umarım kimse bu sorunlarla karşılaşmaz biraz da kısmet anladığım kadarıyla. Telefonu ceketin cebinde kullanan üzerine oturma toz toprak vb durumlar yaşamayan bir kullanıcıyım ona rağmen başa geleceği var geliyor.

Şu an huawei mate olsun google fold olsun telefonlara cesaret edememe sebebim Honor ile yaşadığım bu tatsız deneyim ama Flip içime sinen bir cihaz. Çok tatlı geliyor gözüme :)

Şu an yd piyasası 55-60 bin tl seviyelerinde

1. Tek elle çok rahat kullanıyorum çünkü kapak ekranı muazzam ve her işimi görüyor. Mesat atma , arama , sosyal medya , harita gibi. Tek el için ekranı açarsak kocaman tabi ki zor kullanmak ama dış ekran mük eğlenceli. Dışarıdaysam hep o şekilde kullanıyorum..
    2. Kamera orta şekerli. Mutlu etmez , üzmez de. Gayet kullandım.
    3. Isınma konusu bende çok çok rahatsız eden duruma gelmedi. İş gereği 7/24 sosyal medya yani instagramdayım ve iphone kadar ısınmıyor. İnsta da olduğum için şarj yiyen özelliği de o tabi bende.
    4. Şarj konusunda haklısın , gün içinde 2. defa şarj etmek durumunda kaldığım senaryolarda oldu. Ama 10 gün japonya gezimde hiç powerbank kullandırtmadan da bitirdi günü. Kafam karışık o yüzden şarj konusunda.
    5. kapak ekran müthiş bence , yeni güncelleme ile daha da rahatlayacak.
    6. net katılıyorum. benim ki çizik vuruk halde , üstüne su dökdüm soda döktüm , 2 defa motordan uçurdum falan ama çizikler harici bir şey olmadı. yüksek ihtimalle satılmaz , samsung da çok ucuza değişime sayar.
    7. valla tozlu ipli ortamdayım hep , korktuğum konu o. hor kullanıyorum da , bakalım..
    8. memnunum , ilgi çekiyor. video çekimi güzel.

• Ben telefondan çıktım arkadaşlar Düz s25 aldım Bir daha da katlanır telefon alacağımı düşünmüyorum nedenlerini sıralayın düşünenler için
    Telefon çok narin Menteşeli içine çok fazla toz doluyor kapak ekranı kamerasına çok fazla toz doluyor koruyucu kılıf yapışkanlı olduğu için çıkarıp temizleyemiyorsun
    Kamera iyi değil Özellikle loş ışık performansı çok kötü
    Telefon amiral gemisi değil Şimdiye kadar hep amiral gemisi işlemci telefonlar kullandığım için takılma ve başka sorunlar yaşadım akmıyor akıyor ama amiral gemisi telefonlar gibi akmıyor da yıllardır yaşamadığım takılma ve bu gibi sorunları yaşadım
    Evet ısınıyor çok fazla
    Ufak Ekrana çok nadir kullanıyorum Her seferinde açmak zorundayım her seferinde açacaksam zaten telefonu katlamıyor özellikle olmasını çok bir anlamı kalmıyor belki başkaları çok kullanabilir ufak ekranı Ama ufak ekranı ben neredeyse hiç kullanmıyorum sürekli açmak zorundayım çünkü sürekli gün içinde WhatsApp uzun mesajlar mail kullanıyorum
    Her an elimde kalacakmış kırılacakmış hissi oluyor ama Ne yalan söyleyeyim iki kere ekran üstü Şap diye yere düştü seramik yüzeye İkisinde de bir şey olmadı helal paraymış ya da Gerçekten sağlam telefon bu konuda boşuna kaygı almışım
    Ön cam ekran kenarına çok fazla toz yapışıyor silinmiyor plastik kenarları ve arasında boşluk var Oraya çok fazla toz girebiliyor
    Düz s25 elma alınca ne yapayım Oh be dedim müthiş rahat ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 17 Ağustos 2026; 7:27:45 >

• Ben de yaklasik 1.5 yillik flip 6 deneyimimi paylasayim. Oncelikle halen bu telefonu kullanmaya devam ediyorum.
    Ben alirken onem verdigim konular, ince olsun, eni dar olup elimde rahat kavrayabileyim, arka kamerasi ile daha kaliteli selfieler cekeyim ve tabiki tasarimin hosuma gitmesi idi. Bence suan en negatif konu, 4000 mah bataryanin oldukca yetersiz olusu ve standart bir gunu bile tamamlayamamasi. İkinci konu ise kamera beklentilerin ve kagit ustundeki speklerin altinda kalmasi oldu. Nedense arka kamera ile kalabalik selfiler cektigimde hep beni odakliyor ve diger insanlarin suratlari bulanik cikiyor. Gunduz performansi yeterli ama gece zorlaniyor. Bir de insan telefotoyu ariyor. Bunun haricinde beni pek rahatsiz eden konu olmadi. Ama dayaniklilik sasirtici derecede mukemmel. Standart bir kilif ile kullaniyorum. Katlar vaziyette cepten cikartirken 3 kere dustu..Ne cizik ne catlama, hicbir deformasyon olmadi. Hala ic dis ekran sikintisiz, menteseler ilk gunku gibi. Evet toz topluyor ama zararini gormedim. Genel olarak memnumum ve ne flip 7 ne de flip 8 beni heyecanlandirmadi. O yuzden degistirmek istemiyorum. Keske kamera konusunda ciddi bir gelisim olsa ama ne yazikki kasadan dolayi muhtemelen ileri gidemiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    K750i
    Nikon Coolpix L4

• tidus kullanıcısına yanıt

Tr cihaz iyidir yokvkapqndı yok bilmemne derdi yok kafam rahat kötüleyenlere inat iyi ki almışım 7 kullanıyorum Eylül de 1 yıl olacak hala sıfır gibi çok dikkat çekici telefon masaya koy tv gibi youtıbe izle

Hocam senin iş tozlu ben bilgisayar işindeyim telefonum sıfır gibi diş teknikeri olduğunuzu yazın tozlu ortamda çalıştığınızı aralara Protez tozları girdiğini yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 15 Ağustos 2026; 21:20:47 >
    YAHU TELEFONDA DARBE CATLAK KIRIK YOK DİYORUM NEYİNİ ANLAMİYORSUN ? TOZLARİN NOKTA NOKTA BOYA ATMASİNDAN TELEFON GARANTİ DIŞI BIRAKILIR MI??? HALA İSİN TOZLU DİYORSUN TOZLA EKRANDAKİ FİLMİN DEGİSMEMESİ NE ALAKA ??

Bak burda da arkadaş benimle hemen hemen aynı deneyimleri yaşamış ya sanki uyduruyoruz. Arkadaş herkesin kullanım deneyimi farklı bu telefonu satarken o zaman diyecekler tozlu iş yapan almasın telefonu kasa da nokta nokta boya atması da olursa garanti dışı bırakırız diye, öyle bı dünya varmi ?

Telefonuu satmışsın daha burada telefonu kötülemek için durmakta ne bileyim neyse gerisi samsungu ilgilendiriir. Samsung doğrusunu yapmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 15 Ağustos 2026; 23:39:31 >

Ben memnunum kardeşim kimse yoğurdum ekşi demez diyorsun sen ekşi dedin işte kendinle çelişiyorsun ya da deyimi yanlış yerde kullanıyorsun

Telefonu sattım diye kotulemiyorum kardeşim hatırlarsan aylar öncesinde de yazmıştım zaten bu sıkıntıları, hatta bu konunun bı ara yöneticiliğini de yaptım , ben alacak olanları uyarayım dilsiz şeytan olmayayım kul hakkına da girmeyeyim yazık günah adamlar gidip 80 100 bin verip de 30 40 bine satıp zarar etmesin neyse onu soyleyeceksin telefonun güzel yanları yokmu tabiki var başta çok dikkat çekiyor ve hoparlör ses kalitesi iyiydi.

Hakaret etme hakkını nereden buluyorsun kardeş ben de sana yazardım benim klavyedeki harfler de çalışıyor ama neden yazamadım çok kültürlü insan çok terbiyeli insan :))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 16 Ağustos 2026; 20:13:36 >
  • Samsung ve diğer android markaların 2. eli apple gibi değil maalesef. Ben her zaman apple cihazı almayı altın almaya benzetirim. Hem kullanıp hem yatırım aracı olarak kullanabilirsiniz çünkü sıfıra yakın satılıyor ve sürekli zam yiyor.

Konudan bağımsız olarak Flip 8 sipariş verdim zaten ay başında elime geçecek. Daha önce fold kullanmış ve memnun kalmıştım flip daha tatlı gözüküyor bakalım sabırsızlıkla bekliyorum:)

Bunların elran görüntüsünü samsunga attım artık samsung avukatları uğraşsın benim telefonum gayet iyi diyorum telefonuma beddua ediyor 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 16 Ağustos 2026; 18:56:8 >

her fırsatta samsung karalayıp iphone övmeye başladı. tek sebebi de menteşe bölümüne "metal" tozlar kaçırması. samsung arkadaşa yeni bir cihaz verseydi şimdi samsung övüyordu. doğal olarak kullanıcı hatası ve dolayısıyla garanti dışı.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.