|
Uzak durma sebebi nedir ? Bence çok eğlenceli ve keyifli. Spiderman bile flip kullanıyor yahu :D |
|

Popüler Konular listesinde
|
Uzak durma sebebi nedir ? Bence çok eğlenceli ve keyifli. Spiderman bile flip kullanıyor yahu :D |
|
|
Maalesef katlanabilir telefonlarda bu risk var. Bende Honor Magic V2 almıştım katlanabilir Türkiye garantili, ekranda mürekkep sorunu olmuştu. Neyse ki garanti kapsamında ekranı yenileyip gönderdiler fakat telefonu aldıktan 3-4 ay sonra olmuştu işin ilginci. Bakalım umarım kimse bu sorunlarla karşılaşmaz biraz da kısmet anladığım kadarıyla. Telefonu ceketin cebinde kullanan üzerine oturma toz toprak vb durumlar yaşamayan bir kullanıcıyım ona rağmen başa geleceği var geliyor. Şu an huawei mate olsun google fold olsun telefonlara cesaret edememe sebebim Honor ile yaşadığım bu tatsız deneyim ama Flip içime sinen bir cihaz. Çok tatlı geliyor gözüme :) Şu an yd piyasası 55-60 bin tl seviyelerinde |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 17 Ağustos 2026; 7:27:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
On The Road:Asus A3E-Sonoma 1.73 Ghz, 512 mb ddr, 40 gb 4200rpm, Intel 915GM Express Chipset, 15.0" XGA TFT, 8XDVD-Dual, 1x web-camera, 1x card reader, 1x TV-Out, 2.75 kg Mobile:Toshiba e350- Intel XScale PXA255 300 MHz, 16 MB Flash ROM, 64 MB built-in RAM, TFT color LCD, 65,536 colors, Resolution: 240 x 320, 1 SD (Secure Digital) slot, supporting SDIO K750i Nikon Coolpix L4 |
|
Tr cihaz iyidir yokvkapqndı yok bilmemne derdi yok kafam rahat kötüleyenlere inat iyi ki almışım 7 kullanıyorum Eylül de 1 yıl olacak hala sıfır gibi çok dikkat çekici telefon masaya koy tv gibi youtıbe izle < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam senin iş tozlu ben bilgisayar işindeyim telefonum sıfır gibi diş teknikeri olduğunuzu yazın tozlu ortamda çalıştığınızı aralara Protez tozları girdiğini yazın < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 15 Ağustos 2026; 21:20:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Telefonuu satmışsın daha burada telefonu kötülemek için durmakta ne bileyim neyse gerisi samsungu ilgilendiriir. Samsung doğrusunu yapmış < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 15 Ağustos 2026; 23:39:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Hakaret etme hakkını nereden buluyorsun kardeş ben de sana yazardım benim klavyedeki harfler de çalışıyor ama neden yazamadım çok kültürlü insan çok terbiyeli insan :)))) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 16 Ağustos 2026; 20:13:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Samsung ve diğer android markaların 2. eli apple gibi değil maalesef. Ben her zaman apple cihazı almayı altın almaya benzetirim. Hem kullanıp hem yatırım aracı olarak kullanabilirsiniz çünkü sıfıra yakın satılıyor ve sürekli zam yiyor. Konudan bağımsız olarak Flip 8 sipariş verdim zaten ay başında elime geçecek. Daha önce fold kullanmış ve memnun kalmıştım flip daha tatlı gözüküyor bakalım sabırsızlıkla bekliyorum:) |
|
Bunların elran görüntüsünü samsunga attım artık samsung avukatları uğraşsın benim telefonum gayet iyi diyorum telefonuma beddua ediyor 😀 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 16 Ağustos 2026; 18:56:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
her fırsatta samsung karalayıp iphone övmeye başladı. tek sebebi de menteşe bölümüne "metal" tozlar kaçırması. samsung arkadaşa yeni bir cihaz verseydi şimdi samsung övüyordu. doğal olarak kullanıcı hatası ve dolayısıyla garanti dışı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|