< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksss -- 16 Ağustos 2026; 20:12:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Z Flip Serisi [ANA KONU] (48. sayfa)
Popüler Konular listesinde
-
-
İşin ilginci ben telimi satsam giderim yeni aldığım telin sayfasına bu hala takip ediyor gelene laf yetiştiriyor alma diyor kötülüyor benim telefon Eylül de 1 yıl olacak hala şu an sıfır gibi katlama yerleri de dahil. Samsung çok doğru karar vermiş hem kendi diyor işim tozlu ortam metal tozları katlama yerlerine zarar vermiş diyor Samsung cihazını sıfırıyla değiştirecekmiş eeee yeni sıfır telefon da aynı olacak işini mi değiştireceksin . Bir de rahat durursan diye yazmış diyeceği bi şeyi olmayınca hakaret eder
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 16 Ağustos 2026; 20:21:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
şampiyon, cihaz kötü olduğu için değil, katlanır cihaz kullanmamaya karar verdiğim için sattım. yine başka bir kararım doğrultusunda iphone airi sattım. sağda solda beni gördün mü iphone air ya da z flip karalarken
neyi niye aldığımızı ve neyi eleştireceğimizi biliyoruz. bilinçli tüketici olalım. çıkarlarımıza göre değil gerçeklere göre yorum yapalım.
Çok olgun ve dolgun bir cevap olmuş. katlanır tarzını beğenmezsin bana hitap etmiyor deyip satmışsın ama gelip kötülememişsin.
Benimde zaten satma nedenim flip tarzı katlanır telefon kullanamam iki eli de boşta istiyor bu telefon tek el olmaz. Zaten yazımı okursan bu neden le sattığımı anlarsın. Neyse kanka yine başka Bi telefon konusunda buluşuruz kal sağlıcakla..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Flip 8 Alan yok galiba hiç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 17 Ağustos 2026; 19:18:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BEYAZ PASSATLI PRENS
Flip 8 Alan yok galiba hiç
Yd sipariş verdim ama ay başında teslim alacağım bakalım. Benden önce alanlar olur kesin:)
_____________________________ -
Bende tek elle kullanmak için Flip tercih etmiştim. Bu telefon tek olmaz demenizi şaşkınlıkla okudum :D
Açtıktan sonra tek el yetiyor aynen
Cihazın katlanabilir olmasının en büyük sebebi zaten tek elle kullanmak. Cihazın ana amacı o. Katlı haldeyken , açık haldeki herşeyi yapabiliyorsun. Oyun bile oynuyorsun :) Tek el cihazına , " açınca tek el yetiyor aynen" gibi bir yorum hoş değil. Klasik ultra , plus ya da iphone max cihazlarıyla boyut aynı. Unutmayın bu cihaz tek elde kullanılmak için yapılmış bir cihaz.
Doğru ön ekran tek elle kullanılıyor ve gayette yeterli ekran
Çalışırken Bı eliniz doluyken araba sürerken veya kalabalık bı yerde bı elinizde poşet varken çağrı geldiğinde kapağı tek elle açabiliyorsaniz helal olsun. Bu arada grup çok ölü sayemde biraz dikat çekti demir kardeş bana teşekkür edebilirsin :))
Arkadaşlar 1 hafta oldu yazalı rica edeceğim alın kullanın bana sormayın artık kendimce olumsuz yönlerinden bahsettim muhalif olmanıza gerek yok mutluysaniz kullanın gitsin..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Çağrı geldiğinde ön ekranı şimdiye kadar o kadar az açtım ki.. Zaten bu cihazın alameti harikalarından biri kapağı kapalıyken telefonla konuşabilmesi. Bunu ayarlar ve goodlock ile kapak ekranda gelen arama sesini kaydedebiliyordun. Son güncelleme ile kısık ya da yüksek ses özelliği de geldi , artık goodlock a gerek kalmadı. Elim doluyken değil boşken bile kapak açıp konuştuğum çok nadirdir.
Sadece hoparlör açık olması kötü Nokia ngage gibi olsa iyiydi kulağı yana dayayarak konuşurduk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt