Şimdi Ara

Samsung Galaxy Y S5360 vs Sony Xperia Tipo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Ben yeni bir telefon almak istiyorum.Bu iki telefon arasında kaldım.Sizce hangisini almam daha mantıklı ? Ve hangisi daha iyi ? İki telefonuda birbirleri ile karşılaştırıp,artı ve eksi yönlerini belirtirmisiniz ? Eğer max. 500 TL'ye bu iki telefondan daha iyi bir ürün var ise bana o ürünü yazarmısınız ? Akıllı telefon alacağım.

Not : İnternetten alışveriş yapmayacağım.O yüzden indirimlerden felan yararlanamayacağım.Ayrıca ikinci el düşünmüyorum.Sıfır alacağım.Bunuda dikkate alırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obaba -- 30 Kasım 2012; 23:50:24 >

• üstüne 50-60 daha koy galaxy ace al. ikisinden de üstün bir tel. yok alamam diyorsan tipo yu al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 30 Kasım 2012; 23:59:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

üstüne 50-60 daha koy galaxy ace al. ikisinden de üstün bir tel. yok alamam diyorsan tipo yu al.

Ustam gönül isterdiki 50 TL daha verip,daha iyi bir telefon alayım.Ama uzun bir süredir para biriktiriyorum ve bıtkınlık geldi artık.Bir an olsun telefonu almak istiyorum.O yüzden daha beklemeye malesef tamülüm kalmadı.

Bende Sony Xperia Tipo'yu düşünüyordum.Fakat çoğu kişi Samsung Galaxy Y S5360 kullandığından ve tercih ettiğinden kafam karıştı.Sen Sony Xperia Tipo daha iyi diyorsun yani ? Peki o zaman Tipo'yu alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obaba -- 1 Aralık 2012; 0:05:50 >

• kesinlikle Sony Xperia Tipo !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia X Compact
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.