Bildirim
Samsung Galaxy Wonder mı? Galaxy ace 2 mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ace 2 bence
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: HillHold
ace 2 bence
neden ice 2 bi sebep belirteydin iyiydi. 100 tl o işlemci farkına değer mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: mwolf86
quote:
Orijinalden alıntı: HillHold
ace 2 bence
neden ice 2 bi sebep belirteydin iyiydi. 100 tl o işlemci farkına değer mi?
4.1.1 jellybean güncellemesi alıcak,çift çekirdekli işlemcisi ayrı bişey ben olsam ace 2 alırdım ,wonder 2.3.6 da kaldı pek fark yok açıkcası ama tercih senin yine,güncel bi telefona herzaman iyidir diye düşünüyorum
Orijinalden alıntı: mwolf86
kız arkadaım kullanıcak telefonu, jellybean güncellemesi birşey farkettirir mi? arada oyun oynar, face o fotoğraf falan yükler diye düşünüyorum ben..
fark eder tabiki ilerde satmaya kalkarsan jelly bean var dersin. şaka bir yana fark ediyor tabiki google boşuna çıkarmıyor güncellemeleri._____________________________ I'm a start up a rioting, try to stop it or silence it.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- galeriden fotoğraf silinmiyor
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- samsung ses yükseltme kodu
- zırrr zil sesi indir
- samsung tuşlu telefon şifresi
- android 16 alacak samsung telefonlar
- samsung son güncelleme
- samsung s21 fe ne zaman çıktı
- s24 ultra ne zaman çıktı
- en iyi kameralı telefonlar 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler