Şimdi Ara

Samsung Galaxy Wonder I8150 Rootlama ve Cyanogenmod 9 Rom Kurulumu [Videolu Anlatım] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
18
Favori
102.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ercandemirci
    quote:

Orijinalden alıntı: Fenman

Recovery modda advanced diye bir seçenek yok; sizin bu konunun ilk mesajına koyduğunuz fotoğraftaki seçenekler var. Bu durumda dediğiniz gibi clockworkmod yükleyip denerim ilk fırsatta.

Peki merakımı gidermek ve bilgilenmek için sorayım: "update.zip'i at; recovery modda çalıştır" işlemiyle olmamasının sebebi nedir sizce?

update.zip recovery modda çalıştır kısmını anlayamadım.
    Şüpheci karakterleri severim, android dünayasına temkinli adımlar atar gibi bir haliniz var.
    Clockwork'u yükleyin fix permission dedikten sonra sorun ortadan kalkacaktır.

İşlemin basitliğini vurgulamak için kısalttım. Yani: "update.zip'i indir; sdcard klasörüne kopyala; recovery modda aç; update'i yap; tekrar başlat; tamamdır" silsilesini iki cümleye sığdırdım

İlk fırsatta bu dediğinizi deneyeceğim. Yardımlarınız için bir kez daha teşekkür ederim.

• hocam bır sorum olcaktı Clockworkmod yukleyııp backup nı almak ıstıyorum dedıgınız sekılde programları yukledım ama odmın programını fakrlı bır sıteden buldum sızın onerdıgınız sıte patlamıs sanırım dedıgınız sekılde herseyı yapıyorum programı gereklı dosyaları yukledıkten sonra telı pcye takıp dedıgınız sekılde telı acıyorum warnıng yazısı geldıkten sonra tuslardan elımı cekıyorum ama odın programında gosterdıgınız sekılde com1 kısmında herhangı bır degısıklık olmuyor program tel baglandı gıbı bır uyarı vermıyor acaba nerde yanlıslık yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan652

hocam bır sorum olcaktı Clockworkmod yukleyııp backup nı almak ıstıyorum dedıgınız sekılde programları yukledım ama odmın programını fakrlı bır sıteden buldum sızın onerdıgınız sıte patlamıs sanırım dedıgınız sekılde herseyı yapıyorum programı gereklı dosyaları yukledıkten sonra telı pcye takıp dedıgınız sekılde telı acıyorum warnıng yazısı geldıkten sonra tuslardan elımı cekıyorum ama odın programında gosterdıgınız sekılde com1 kısmında herhangı bır degısıklık olmuyor program tel baglandı gıbı bır uyarı vermıyor acaba nerde yanlıslık yaptım

Samsung Kies'i kur ondan sonra bir daha aynı yolla dene.
  • samsung galaxy s 4g yani t959v (t-mobile) ttelefonum varr amerikadan gelme. buna da clockworkmod yapabiliyor muyum acaba ? cunku denedim sizin yonteminizi ancak başarılı olamadım . bu telefonda clockwork desteklemıyor dıye okudum bıryerde.. indirdigim her ancora dosyası telefona clockwork yuklemek için uyumlu olacak mıdır ?
    ayrıca odin programında telefonumm gözükmüyor. yardımcı olursanız mutlu olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagizbogac -- 24 Ocak 2013; 23:55:04 >
  • Merhaba 1-2 hafta önce almış olduğum Samsung Galaxy Duos 7562 model telefonumu ROM lamaya calısırken backup lama kısmında "cant create backup path" gibi bi sorunla karşılaştım ve forumları dolaşıp bi çözüm aramama ragmen bulamadım ve o sinirle system emmc sdcard gibi bütün dizinleri formatladım.Şu an telefonum açılmıyor.Acaba servise göndermeden geri getirmenin bir yolu varmıdır? Odin stock recovery gibi programlar mevcut.
  • Hocam birşey sormak istiyorum ben daha önce cm 9 ics yüklemiştim şimdi telefonu formatlayıp cm 10 jelly bean a geçmem doğru olur mu ?
  • tablette deniyorum. komuta kadar sorunsuz geliyorum fakat cihaz bulunamıyor. pcde tabletin güncel sürücüleri yüklü. şöyle bir şey var, hata ayıklama modu açıkken pc tableti görmüyor ve güncel sürücüler kabul edilmiyor dolasıyla sürücü bulamıyor. hata ayıklama modu kapalıyken tanıyor...
  • Ben daha şimdi attım romu çok stabil gereksiz uygulama çalışmıyor hiç sade ve hoşuma gitti. Ama birkaç ayrıntıya takıldım. Bu rom hakkında iyi bilgisi olan birisi pm atabilir veya mesajımı alıntılarsa çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~ InwAsion.

Ben daha şimdi attım romu çok stabil gereksiz uygulama çalışmıyor hiç sade ve hoşuma gitti. Ama birkaç ayrıntıya takıldım. Bu rom hakkında iyi bilgisi olan birisi pm atabilir veya mesajımı alıntılarsa çok sevinirim

Cm 9 ics den farkı var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwasderf

quote:

Ben daha şimdi attım romu çok stabil gereksiz uygulama çalışmıyor hiç sade ve hoşuma gitti. Ama birkaç ayrıntıya takıldım. Bu rom hakkında iyi bilgisi olan birisi pm atabilir veya mesajımı alıntılarsa çok sevinirim

Hayır eğer yüklemeyi düşünüyorsan tereddüt etme

• quote:

quote:

quote:

Hayır eğer yüklemeyi düşünüyorsan tereddüt etme

bende cm 9 ics var telefon galaxy w bu rom u kurayım mı farkı var mı ?

• quote:

Hocam birşey sormak istiyorum ben daha önce cm 9 ics yüklemiştim şimdi telefonu formatlayıp cm 10 jelly bean a geçmem doğru olur mu ?

Herhangi bir sorun olmaz.
  • quote:

quote:

Hocam birşey sormak istiyorum ben daha önce cm 9 ics yüklemiştim şimdi telefonu formatlayıp cm 10 jelly bean a geçmem doğru olur mu ?

Sorun olmaz ama faydası olur mu farkı var mı cm9 dan

• quote:

quote:

quote:

Elbette var.
    Daha stabil ve görsellik sunuyor.
    Performansa etkisi var mıdır dersen, yazılım donanıma kaç az bir yüzdede etki eder.
    Donanım sağlamsa yazılım ancak o zaman faydalı olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Elbette var.
    Daha stabil ve görsellik sunuyor.
    Performansa etkisi var mıdır dersen, yazılım donanıma kaç az bir yüzdede etki eder.
    Donanım sağlamsa yazılım ancak o zaman faydalı olur.

Galaxy w telefon birde ben go launcher kullanıyorum yani görsellik olarak bir faydası olmaz galiba

• Hocam bu root-rom olayına başlamadan tlf.umuzun yedeğini/imajını alamaz mıyız? galaxy wonder ın böyle bir özelliği yok mu?ille de Clockworkmod ile mi yedek almalı? Ve geriye, orjinaline dönmek istediğimizde int.deki orj. dosyayı değil de bu kendi oluşturduğumuz yedeği/imajı yüklesek.
  • usta soru gereksiz yada komik gelebilir ama ben bu modda usb bağlantısını bulamadım ayarlarda. 2.0.6 sürümünde Ayarlar>Kablosuz ve ağ> usb depolama açtıktan snra bağlantı oluyodu ben bunda bulamadım yardımcı olursanız sevinirim tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekkocan

Hocam bu root-rom olayına başlamadan tlf.umuzun yedeğini/imajını alamaz mıyız? galaxy wonder ın böyle bir özelliği yok mu?ille de Clockworkmod ile mi yedek almalı? Ve geriye, orjinaline dönmek istediğimizde int.deki orj. dosyayı değil de bu kendi oluşturduğumuz yedeği/imajı yüklesek.

En sağlamı Clockworkmod'dur.
    Onun dışında kendiliğinden back up'ı yok maalesef telefonun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugay Burak

usta soru gereksiz yada komik gelebilir ama ben bu modda usb bağlantısını bulamadım ayarlarda. 2.0.6 sürümünde Ayarlar>Kablosuz ve ağ> usb depolama açtıktan snra bağlantı oluyodu ben bunda bulamadım yardımcı olursanız sevinirim tşkler

İşin komiği ben de bulamadım :)

Bilen varsa yazsın arkadaşlar ahahah :)
  • Arkadaşlar Galaxy w 4.0.4 CyanogenMod 9 Rom için Usb bilgisayar bağlantısını buldum :)

Ayarlar>Depolama>menü tuşu(sol tuş)>Usb bilgisayar bağlantısı>Depolama Birimi tikleyin sorunsuzca bağlanıcaktır.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.