Şimdi Ara

Samsung Galaxy Wonder I8150 Cyanogenmod 10.1 Yüklemesi [Videolu Anlatım] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
9
Favori
33.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam benimde merak ettigim Cyanogenmod 10 RC (Build 1) ile Cyanogenmod 10 Final Release arasındaki fark nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: polat10

Merhaba hocam,
    Benim bir kaç sorunum var bunlar hakkında tek tek yeterli bilgi verirseniz çok sevinirim.
    1-) Neden çok CM 10 da cok fazla şarj gidiyor. Gitmemesi içn ne yapmalıyım ?
    2-) Sd kartı telefonn hafızası olarak nasıl gösteririm. Konuyu okurken görmüştüm sanki böyle birşey olduğunu.
    3-) Uygulamalarda Torch diye bişi var o ne işe yarıyor ?
    4-) Orjinal sürüm (2.3.6) sürümüne göre daha az ses çıkıyor seviyeleri arttırdığım halde nedendir ?
    Şimdiden teşekkürler.

@polat10

1) Aslında bu konuda muamma söz konusu, kimilerine göre şarj çok çabuk biterken kimisi de şarjın stabil olduğu iddiasında.
    Deneyen birisi olarak söylüyorum ki evet şarj az gidiyor.
    Gitmemesi için arka planda çalışan ve sürekli veri aktarımı yapan programları (Whatsapp, Facebook vs) kapatın.
    3G ve Wifi sadece ihtiyaç halinde kullanın.

2) SD kartı dahili hafıza olarak kullanılabiliyor ancak son sürümlerde ne yazık ki sağlam bir vold.fstab dosyası olmadığından sorunlu, çıkmasını bekliyoruz.

3) Torch, bildiğimiz el feneri.

4) Ses 2.3.6 ile aynı düzeyde, ayarlar menüsünden gelişmiş ses panelini açarak düzeltebilirsin.

@mert07980

10.1 Jelly Bean 4.1.2 tekabül ederken 10.0 Jelly Bean 4.1.1'e tebakül etmektedir.
    Rc sürümü kararlı sürümken, Alpha sürümü deneme aşamasındadır.
    Kuracaksan 10.0'ı kur.

• Çalışan vold.fstab eklenmiştir arkadaşlar, hafıza konusunda sıkıntı yaşayanlara duyurulur.

Ben sadece Cyanogenmod 10 Final Release ile denedim şu an memory swap sorunsuzca çalışıyor.
    Sizlerden ricam şu:

Lütfen bana yardımcı olun ve siz de bu yeni dosyayı deneyerek paylaşımlarınızı buradan ulaştırın, hangi telefon ve sistemlerde çalıştığını görelim.

1) Sisteminizin yedeğini Clockworkmod Recocery ile alın.

2) Dosyayı kullanın ve sonucu şöyle yazın.

Örnek

Tel/Marka/Model: Samsung Galaxy Wonder I8150.
    Sistem: Cyanogenmod 10 Final Release.
    Durum: Çalışıyor.

3) Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercandemirci -- 7 Temmuz 2013; 12:36:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercandemirci

Çalışan vold.fstab eklenmiştir arkadaşlar, hafıza konusunda sıkıntı yaşayanlara duyurulur.

Ben sadece Cyanogenmod 10 Final Release ile denedim şu an memory swap sorunsuzca çalışıyor.
    Sizlerden ricam şu:

Lütfen bana yardımcı olun ve siz de bu yeni dosyayı deneyerek paylaşımlarınızı buradan ulaştırın, hangi telefon ve sistemlerde çalıştığını görelim.

1) Sisteminizin yedeğini Clockworkmod Recocery ile alın.

2) Dosyayı kullanın ve sonucu şöyle yazın.

Örnek

3) Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• teşekkürler arkadaşım anlatımın harika telefonum yeni alınmış gibi oldu emeğine sağlık
  • Arkadaşlar merhaba,iki gün önce Galaxy W aldım,gerçekten çok memnunum ama şöyle bir sorun farkettim,Dün Opera Mini,Whatsapp ve bir killer yükledim,ardından kilit tuşuna bastıktan sonra ekrana görüntünün geç geldiğini gördüm,olur böyle şeyler dedim ramden kaynaklanıyodur dedim,rehberi açayım dedim 10 saniye falan bekledi. Stock rom bu kadar mı kalitesiz olur ya. İnternet hızı çok düşük olduğu için ancak odin ve cwm yükledim,ayrıca telefonu rootladım. Samsung Driver kurulu olmadığı için odin hata veriyordu bugün kısmetse bir Cyanogenmod kuracağım yalnız şöyle bir sorunum var;

TouchWiz çok hoşuma gidiyor,daha önce tablet kullandığım için Stock android temasından sıkıldım,pek hoşuma gitmiyor. Bu yüzden Bu roma Touchwiz 5'i nasıl ekleyebiliriz? Uygulama tarzı birşey olmasın istiyorum şahsen hani gömülü olması daha mantıklı bence. RemICS diye birşey gördüm de yolun başında olduğum için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. 10.1 yerine 10 Final Release indirdim doğru mu yaptım? Çok sordum yahu :) Mazur görün,teşekkürler. :)

EDIT :

Ayrıca güncel sistem kullanma takıntım var indirdiğim dosyanın ismi şu cm-10-20130605-UNOFFICIAL-ancora

Son sürüm mü? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devrimci Penguen -- 15 Temmuz 2013; 16:54:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CoDeR17

Arkadaşlar merhaba,iki gün önce Galaxy W aldım,gerçekten çok memnunum ama şöyle bir sorun farkettim,Dün Opera Mini,Whatsapp ve bir killer yükledim,ardından kilit tuşuna bastıktan sonra ekrana görüntünün geç geldiğini gördüm,olur böyle şeyler dedim ramden kaynaklanıyodur dedim,rehberi açayım dedim 10 saniye falan bekledi. Stock rom bu kadar mı kalitesiz olur ya. İnternet hızı çok düşük olduğu için ancak odin ve cwm yükledim,ayrıca telefonu rootladım. Samsung Driver kurulu olmadığı için odin hata veriyordu bugün kısmetse bir Cyanogenmod kuracağım yalnız şöyle bir sorunum var;

TouchWiz çok hoşuma gidiyor,daha önce tablet kullandığım için Stock android temasından sıkıldım,pek hoşuma gitmiyor. Bu yüzden Bu roma Touchwiz 5'i nasıl ekleyebiliriz? Uygulama tarzı birşey olmasın istiyorum şahsen hani gömülü olması daha mantıklı bence. RemICS diye birşey gördüm de yolun başında olduğum için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. 10.1 yerine 10 Final Release indirdim doğru mu yaptım? Çok sordum yahu :) Mazur görün,teşekkürler. :)

EDIT :

Ayrıca güncel sistem kullanma takıntım var indirdiğim dosyanın ismi şu cm-10-20130605-UNOFFICIAL-ancora

1) Stock rom telefonun hakkı değil.
    2) Killer uygulamaları ram'i yormak ve pil yemekten başka bir şeye yaramazlar.
    3) Touchwiz Android markette var, ücretli olmadan indir.
    4) CM10 Final Release indirmekle doğru yapmışsın, onu kur.
    5) Takıntından yana sıkıntın olmasın sistem güncel :)

• quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba,iki gün önce Galaxy W aldım,gerçekten çok memnunum ama şöyle bir sorun farkettim,Dün Opera Mini,Whatsapp ve bir killer yükledim,ardından kilit tuşuna bastıktan sonra ekrana görüntünün geç geldiğini gördüm,olur böyle şeyler dedim ramden kaynaklanıyodur dedim,rehberi açayım dedim 10 saniye falan bekledi. Stock rom bu kadar mı kalitesiz olur ya. İnternet hızı çok düşük olduğu için ancak odin ve cwm yükledim,ayrıca telefonu rootladım. Samsung Driver kurulu olmadığı için odin hata veriyordu bugün kısmetse bir Cyanogenmod kuracağım yalnız şöyle bir sorunum var;

EDIT :

Hocam çok çok çok teşekkür ederim emeğine eline diline klavyene sağlık :) Rahatsız ediyorum ama Şöyle bir sorun var,Odin telefonu görmüyor. Kies'i kaldırdım şimdi tekrar samsung driver yükleyeceğim. CWM yükleyecektim de o yüzden. Yapamadım bir türlü

Telefon açıkken,bilgisayar cihazı tanıyor fakat download moduna aldığım zaman aynen böyle oluyor devam edemiyorum yardım ederseniz sevinirim.

http://p1307.hizliresim.com/1c/h/qb70t.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devrimci Penguen -- 15 Temmuz 2013; 18:46:07 >

• quote:

quote:

quote:

EDIT :

Hocam çok çok çok teşekkür ederim emeğine eline diline klavyene sağlık :) Rahatsız ediyorum ama Şöyle bir sorun var,Odin telefonu görmüyor. Kies'i kaldırdım şimdi tekrar samsung driver yükleyeceğim. CWM yükleyecektim de o yüzden. Yapamadım bir türlü

Telefon açıkken,bilgisayar cihazı tanıyor fakat download moduna aldığım zaman aynen böyle oluyor devam edemiyorum yardım ederseniz sevinirim.

Windows update aracılığı ile arattın mı ?
    Kies'i tekrar kur.
    Kies doğru driverları yüklüyor çünkü.
    Son olarak olmazsa senin usb girişlerinde sorun var gibi gözüküyor.
    Sen tabi ki yok diyeceksin :)

Bunu kur :)

1)http://generic-usb-composite-device.soft32.com/free-download/

2) Sonra Kies.

3) Odin'le bağlamadan önce bir dene bakalım pc görüyo mu ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

EDIT :

Windows update aracılığı ile arattın mı ?
    Kies'i tekrar kur.
    Kies doğru driverları yüklüyor çünkü.
    Son olarak olmazsa senin usb girişlerinde sorun var gibi gözüküyor.
    Sen tabi ki yok diyeceksin :)

Bunu kur :)

1)http://generic-usb-composite-device.soft32.com/free-download/

2) Sonra Kies.

3) Odin'le bağlamadan önce bir dene bakalım pc görüyo mu ?

Yaşımdan ötürü size abi demek istiyorum :)

Abi sorun ön usb'yi kullanmamdan kaynaklanıyor :) Anakartın usb girişlerini kullanınca sorun kalmadı paşalar gibi yükledim CWM'yi birazdan 10 Final kuracağım,şarj süresi nasıldır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devrimci Penguen -- 15 Temmuz 2013; 21:42:40 >

• Ayrıca kurarken bataryanın seviyesi önemli midir? Hani battery stats'ı falan siliyoruz ya %100 mü olmalı,yoksa bir önemi yok mu?
  • bu uygulamayı yapınca telefon garanti dışı kalıyor mu ?
  • @blackale7, evet root garanti disi birakir telefonu.

@coder17, ne kadar dolu olursa o kadar iyi. Yukleme islemi yarida kalabilir yoksa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesekkurler ustad Cyanogenmod 10 Final Release romunu yukledım adım adım uygulayınca bır sıkıntı cıkmıyor bosuna bunca zaman ezıyet cektık sımdı gayet ıyı oldu telefon :)
  • Cyanogenmod 10.1 Alpha 6 ile Cyanogenmod Final Release arasında ne fark var bide bi sorum var orjinal romluyken cwm almıştım yeni romu yükliyince rehber de kimse yok google sunucusuna ekleme falan diyolardı nasıl oldugunu bulamadım eski rom a geri dönüp nasıl google sunucularına rehberi bırakabilirim y ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QanmaQ

Cyanogenmod 10.1 Alpha 6 ile Cyanogenmod Final Release arasında ne fark var bide bi sorum var orjinal romluyken cwm almıştım yeni romu yükliyince rehber de kimse yok google sunucusuna ekleme falan diyolardı nasıl oldugunu bulamadım eski rom a geri dönüp nasıl google sunucularına rehberi bırakabilirim y ?

• 10.1
    Jelly Bean 4.2.2
    Geliştirilme aşamasında.

• 10
    Jelly Bean 4.1.2
    Geliştirilmiş sürüm.

Ayarlar menüsünden Google account ile giriş yap.
    Rehber/ayarlar/içe dışa aktar.

• peki 10 da radyo ve flash player varmı ?
  • telefonumu rootladım clockwork yükledim sonra içine dediğiniz gibi cyanogen mod 10 relase ve gapps dosyalarını attım. telefonumu kapatıp ilk ses açma orta tuş ve pover tuşu ile açma yaparken telefonum samsung yazısında kaldı. şu anda ne eski haline dönüyor ne de kurulum aşamasına başlayabiliyor şimdi ne yapmalıyım? yardımcı olunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atomixable

telefonumu rootladım clockwork yükledim sonra içine dediğiniz gibi cyanogen mod 10 relase ve gapps dosyalarını attım. telefonumu kapatıp ilk ses açma orta tuş ve pover tuşu ile açma yaparken telefonum samsung yazısında kaldı. şu anda ne eski haline dönüyor ne de kurulum aşamasına başlayabiliyor şimdi ne yapmalıyım? yardımcı olunuz?

Sen recoveryde açamıyorsun teli ondan :)

Ses kısma ve orta tuş sabit, power'dan elini çek gösterdiğim gibi.
    Olmuyor dersen diğer konuda anlattım ne yapacağını.
  • hocam dün size bi mesaj da atmıştım sorunumla alakalı onu çözdüm buradan arkadaşlar da haberdar olsunlar diye söyleyeceğim..ilk kez root ve rom işine girdiğimden epey bi ürkek davrandım yükleme konusunda ama daha fazla da dayanamadım. videolar ve yazılanları takip ederek CM 10 final sürümünü yükledim şimdi telefon bambaşka oldu...teşekkürler...fakat cwm için diğer konuda verilen sürüm yani cwm 6 non touch da sanki bi sıkıntı var internetten başka bi 6 sürümünü yükledikten sonra sorunum çözüldü. tekrardan teşekkürler iyi forumlar...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.