Şimdi Ara

Samsung Galaxy Wonder I8150 Cyanogenmod 10.1 Yüklemesi [Videolu Anlatım] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
9
Favori
33.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben olsam sizin yerinizde sd kartı bilgisayara takıp hepsini yedeklerdim. sonra tekrar telefona takıp external sd card a format atar telefona da yeniden rom yüklerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: welowis

Ben olsam sizin yerinizde sd kartı bilgisayara takıp hepsini yedeklerdim. sonra tekrar telefona takıp external sd card a format atar telefona da yeniden rom yüklerdim.

clockworkmod ile pc de yedegi war roma gecmeden kopyasını aldım pc ye, hatta sorun cıkar diye kies ile rehberide almistm rehberin %70 ni elle girerek halletm muzikler fln gitsn sıkıntı yok onda fakat kamera flnda acılmıyor sd kart bulunamadı diyor bide soyle denedim sd kartı cıkarttım ozman acıldı kamera anlamadım bişe =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: huxed

quote:

Ben olsam sizin yerinizde sd kartı bilgisayara takıp hepsini yedeklerdim. sonra tekrar telefona takıp external sd card a format atar telefona da yeniden rom yüklerdim.

clockworkmod ile pc de yedegi war roma gecmeden kopyasını aldım pc ye, hatta sorun cıkar diye kies ile rehberide almistm rehberin %70 ni elle girerek halletm muzikler fln gitsn sıkıntı yok onda fakat kamera flnda acılmıyor sd kart bulunamadı diyor bide soyle denedim sd kartı cıkarttım ozman acıldı kamera anlamadım bişe =)

SD kart okunmuyor sorun bu, sd kartı pc'de ntfs olarak formatla.
    Telefona tak, çalışmazsa sd kartın bağlantısını kes de tekrar aç, eğer yine olmazsa benim verdiğim orijinal vodl.fstab dosyalarından sistemine uygun olanı dene.

• cyanogenmod 10.1 stabil mi acaba daha önce yüklemedim hiç.... konu nekadar güncel merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rurik Eternally

cyanogenmod 10.1 stabil mi acaba daha önce yüklemedim hiç.... konu nekadar güncel merak ettim

Tam stabil değil.
    Final release bekleniyor.
  • arkadaşlar merhaba öncelikle belirtiyim forumda yeniyim de benim sıkıntım şu ki telefonuma cm 10.1 alpha 7 yükledim fakat telefonu şarj ettiğimde %100 olduğunda şarjdan çıkardığım an 99 a düşüyor bunun nedeni ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecivicivokke

arkadaşlar merhaba öncelikle belirtiyim forumda yeniyim de benim sıkıntım şu ki telefonuma cm 10.1 alpha 7 yükledim fakat telefonu şarj ettiğimde %100 olduğunda şarjdan çıkardığım an 99 a düşüyor bunun nedeni ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.

bu olay hepsinde böyle orijinal rom 'da da böyleydi cmlerde de böyle sorun değil yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: intiveydemila

quote:

arkadaşlar merhaba öncelikle belirtiyim forumda yeniyim de benim sıkıntım şu ki telefonuma cm 10.1 alpha 7 yükledim fakat telefonu şarj ettiğimde %100 olduğunda şarjdan çıkardığım an 99 a düşüyor bunun nedeni ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.

bu olay hepsinde böyle orijinal rom 'da da böyleydi cmlerde de böyle sorun değil yani

battery calibration diye bi program var arkadaşım söylemişti onda işe yaradığını söyledi %100 olduğunda programı acıp calire et diyip yeniden başlat demişti fakat bikaç defa denememe rağmen hala aynı durum mevcut bunun hiç bir çözümü yok mu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: intiveydemila

quote:

battery calibration diye bi program var arkadaşım söylemişti onda işe yaradığını söyledi %100 olduğunda programı acıp calire et diyip yeniden başlat demişti fakat bikaç defa denememe rağmen hala aynı durum mevcut bunun hiç bir çözümü yok mu?

bilmiyorum ben hiç denemedim 99 olması ile 100 olması arasında fark yok aynı zamnda biter batarya

• Ercan bey şu hafıza kartı değişimi olayını bir türlü halledemedim bir türlü.
    Şu an telefonda cm10 final yüklü ve sizin bahsettiğiniz gibi videoda bütün herşeyi yapmama rağmen ayarlar depolamaya girdiğimde ayarlar durduruldu yazıyor ve tekrar atıyor ayarlardan..
    hafıza kartım class 10 16 gb..
    yardım lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcan27 -- 26 Haziran 2013; 23:53:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcan27

Ercan bey şu hafıza kartı değişimi olayını bir türlü halledemedim bir türlü.
    Şu an telefonda cm10 final yüklü ve sizin bahsettiğiniz gibi videoda bütün herşeyi yapmama rağmen ayarlar depolamaya girdiğimde ayarlar durduruldu yazıyor ve tekrar atıyor ayarlardan..
    yardım lütfen...

Sistemi yazan arkadaşlar vold.fstab dosyasını zaten entegre etmişler sisteme.
    Bu yüzden başka bir vold.fstab dosyası kullanıldığında sorun oluyor.
    Aynısı bende de var.
    Bu yüzden değişiklik yapmaya gerek yok.
    Rom Toolbox programı ile bu sorunu halledebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercandemirci -- 27 Haziran 2013; 19:31:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercandemirci

quote:

Orijinalden alıntı: akcan27

Ercan bey şu hafıza kartı değişimi olayını bir türlü halledemedim bir türlü.
    yardım lütfen...

Sistemi yazan arkadaşlar vold.fstab dosyasını zaten entegre etmişler sisteme.
    Bu yüzden başka bir vold.fstab dosyası kullanıldığında sorun oluyor.
    Aynısı bende de var.
    Bu yüzden değişiklik yapmaya gerek yok.
    Rom Toolbox programı ile bu sorunu halledebilirsin.

Daha açıklayıcı bir bilgi verir misin bunun çözümü ile ilgili yani rom toolbox proda hangi ayarları yapmam lazım?
    Şimdi cm10 final sürümde vold.fstab yüklü halde var ve değişime gerek yok diyorsun ama depolama girdiğimde sd kart olarak 1.70 gb lık hafıza gözüküyor ve 16 gb lık hafıza kartım external sd olarak gözüküyor?
    Benim için en önemlisi kamera da kayıt yeri olarak stok romda olduğu gibi hafıza kartını gösterememek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcan27 -- 28 Haziran 2013; 15:38:34 >

• Hocam 4 tane indirilecek dosya vermişsiniz, birtanesi 10.1 birtanesi de 10 (build 1) Üstteki 2 sini veya alttaki 2sini ayrı ayrı mı indireceğiz yoksa 2si de lazımmı ?

Bu konularda pek iyi değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur213

Hocam 4 tane indirilecek dosya vermişsiniz, birtanesi 10.1 birtanesi de 10 (build 1) Üstteki 2 sini veya alttaki 2sini ayrı ayrı mı indireceğiz yoksa 2si de lazımmı ?

10.1 ve 10 farklı dosyalar.
    Benim tavsiyem Cm10 Rc Build 1'i indirmen.
  • quote:

quote:

Hocam 4 tane indirilecek dosya vermişsiniz, birtanesi 10.1 birtanesi de 10 (build 1) Üstteki 2 sini veya alttaki 2sini ayrı ayrı mı indireceğiz yoksa 2si de lazımmı ?

Sağolun hocam. Birde, çoğu Galaxy Wonder kullanıcılarının sürümü 4.2 felan. Benimki 2.3.6 gibi birşey, güncelle dediğim zaman ise zaten güncel diyor. Böyle olması birşey değiştirmez, gene Rom'u normal bir şekilde yükleyebilir miyim yoksa en kısa sürede bir teknik servise götürüp güncelleme isteyim mi ? Ya da kendim güncelleyebiliyorsam..

• quote:

quote:

mrb hocam bir sorum olucak yeni sürümü yükledim fakat arka planda sürekli ses veriyor biri konusuyor := ) bu sorunu nasıl düzeltebilirim cok karmasık bir surum oldu menuye bile bi seferde giremiyorum 3-4 sefer arda arda giriyorum cözüm varmı ?
  • quote:

quote:

quote:

Sağolun hocam. Birde, çoğu Galaxy Wonder kullanıcılarının sürümü 4.2 felan. Benimki 2.3.6 gibi birşey, güncelle dediğim zaman ise zaten güncel diyor. Böyle olması birşey değiştirmez, gene Rom'u normal bir şekilde yükleyebilir miyim yoksa en kısa sürede bir teknik servise götürüp güncelleme isteyim mi ? Ya da kendim güncelleyebiliyorsam..

Suan orjinal surumdesiniz daha gunceli yok. Yuklediginiz rom a gore surum yukseltmis olursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Suan orjinal surumdesiniz daha gunceli yok. Yuklediginiz rom a gore surum yukseltmis olursunuz

Sağolun hocam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sağolun hocam.

Telefonu rootlayip cm10 yuklerseniz 4.1.2 olacaktir telefonunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba hocam,
    Benim bir kaç sorunum var bunlar hakkında tek tek yeterli bilgi verirseniz çok sevinirim.
    1-) Neden çok CM 10 da cok fazla şarj gidiyor. Gitmemesi içn ne yapmalıyım ?
    2-) Sd kartı telefonn hafızası olarak nasıl gösteririm. Konuyu okurken görmüştüm sanki böyle birşey olduğunu.
    3-) Uygulamalarda Torch diye bişi var o ne işe yarıyor ?
    4-) Orjinal sürüm (2.3.6) sürümüne göre daha az ses çıkıyor seviyeleri arttırdığım halde nedendir ?
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polat10 -- 3 Temmuz 2013; 0:13:45 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.