Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY WİN GT-I8552 [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
5
Favori
12.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Root yapmak isteyen arkadaşlar
    Framaroot apk sını aşağıdaki linkten indirip kurun tek tıklama ile telefon üzerinden root yapın

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276
  • Babam için telefon almak istiyorum bu telefonu beğenmiş vatanda görüp. GMD mi 8552 mi diye sorsam??
  • Selamlar,

    Çift sim kartlı akıllı telefon bakıyorum. Kullanıcılardan, çift sim kullanımı hakkında görüşlerinizi rica ederim (konuşma, internet kullanımı, mesajlaşma vs.)

    Diğer seçeneğim GALAXY CORE DUOS. İki cihaz arasında çift sim kullanımı bakımından özellik ve performans farkı var mıdır ?

    Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
  • hakancan81 H kullanıcısına yanıt
    arkadaşım core duosa göre ekranı daha büyük dahili hafızası fazla.diğer özellikler genelde aynı.hafıza önemsiz gibi görünsede ne kadar önemli olduğunu kullanınca anlıyorsun.çift sim kart kullanımı çok rahat hiç bir sıkıntı yok.örneğin benim vınn var onu taktım birde normal internet paketi olan avea hattımı aveada kotayı doldurunca vına geçiyorum.vıını kullnmadığımda hattı kullanımdan çıkarıyorum.ikiside aktifken zaten ayarlarında size önceliğin hangisinde olacağını.veri kullanımının hangi hat üzerinden olacağını mesaj bile gönderirken hemen msj kısmının yanında hangi hattan göndereceğin falan var yani hiç bir sıkıntı yok.bi sürü oyun falan indirdim öyle kayda değer bi kasma falan yok kamerası 5 mp olmasına karşın özellikle ışıklı ortamda benim nikon s220 foto makinasından daha iyi çekiyor ben memnunum tek sıkıntısı çok kurcalarsanız şarj az gidiyor.ama oyun falan oynamam sadece konuşcam dersen rahat 2 gün gider.telefona bi ton para vermek istemiyorsanız.bence süper.GM ye göre görüntüsü ve performansı bence daha iyi...başka merak edilen varsa cevaplayabilirim....
    @hakancan81




  • telefon baya yavaşladı neden olabilir sizce?

    birde virüs programı önerisi olan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waybe -- 22 Şubat 2014; 1:02:00 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: waybe

    telefon baya yavaşladı neden olabilir sizce?

    birde virüs programı önerisi olan var mı?

    avg çok güzel iş görür ayrıca avgnin güzel ön bellek ve çalışan programları durdurma özelliği var.muhtemelen telin yavaşlaması ramlarin dolması.ayrıca cleam masterda ram temizliği için iyidir.
  • avg ücretsiz mi google playde var mı?
  • arada bir galaxy win kullanıyorum,gerçekten fiyatına göre çok iyi telefon çok memnunum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: waybe

    avg ücretsiz mi google playde var mı?

    evet var hemde ücretsiz sürümüde var
  • Artırılabilir Hafıza var yazıyor ama göremedim.
    Hafıza artırma yok mu yoksa ben mi bulamıyorum

    Varsa nereden takıyoruz kartı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spect3r

    Artırılabilir Hafıza var yazıyor ama göremedim.
    Hafıza artırma yok mu yoksa ben mi bulamıyorum

    Varsa nereden takıyoruz kartı?

    artırılabilir hafıza var telefonun arka kapağını çıkartunca 1. sim kart yuvalarının birinin üzerinde
  • arkadaşlar ben telefon almak istiyorum ama birturlu karar veremedim...
    yardımcı olursanız sevinirim....

    Samsung I8552 Galaxy Win White ile general mobile discovery 16

    arasında kaldım sizce hangisini neden alama gerekir ...
  • galaxy win,700lira civarına inmiş,bir tanıdığıma almak istiyorum...
  • vatanda 679 tl
  • Arkadaşlar ilk mesaja eklememi istediğiniz şeyler varsa özel mesaj atabilirsiniz bana
  • Arkadaşlar merhaba, birşey sormak istiyorum. Galaxy Wonder kullanıyordum telefon arızalandığından dolayı atmak zorunda kaldım. Tamir edilmez durumdaydı. Şimdi 2-3 gündür internetten araştırma + MediaMarkt'den incelemelerimle iki model arasında kaldım. Samsung Galaxy Win veya Samsung galaxy core. Öncelikle tek hat kullanacağım. S3 mininin özelliklerine baktığımda Win daha cazip geldi. Hemde ekranın küçük olması s3 mini tercihimi öldürdü. O yüzden sadece bu ikisi arasında kaldım. Şuan Vatan Bilgisayarda Galaxy Core 599, Win ise 679 TL. Öneriniz nedir? Winden şikayet ettiğiniz noktalar var mı? Bi kez telefon alacağım, sıkıntı yaşamak istemiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: d.nowitzki

    Arkadaşlar merhaba, birşey sormak istiyorum. Galaxy Wonder kullanıyordum telefon arızalandığından dolayı atmak zorunda kaldım. Tamir edilmez durumdaydı. Şimdi 2-3 gündür internetten araştırma + MediaMarkt'den incelemelerimle iki model arasında kaldım. Samsung Galaxy Win veya Samsung galaxy core. Öncelikle tek hat kullanacağım. S3 mininin özelliklerine baktığımda Win daha cazip geldi. Hemde ekranın küçük olması s3 mini tercihimi öldürdü. O yüzden sadece bu ikisi arasında kaldım. Şuan Vatan Bilgisayarda Galaxy Core 599, Win ise 679 TL. Öneriniz nedir? Winden şikayet ettiğiniz noktalar var mı? Bi kez telefon alacağım, sıkıntı yaşamak istemiyorum.

    imkanın varsa win al 2 HAFTA tek simlede kullandım hiç sıkıntı olmadı genelde GMobile ile kıyaslıyorlar ama samsungun kalitesini gps i açınca bile anlarsın




  • Merhaba arkadaşlar. Win aldık ama başımızdan aksilik eksik olmadı. İlkinde ekranda yeşil bi şerit vardı servise verdik 2 hafta sonra değişim onayı geldi değiştirdik. Yeni gelen telefonunda kulaklığında arıza var sanırım daha doğrusu telefonda. Kulaklığı taktığımızda telefonla konuşurken karşı taraf bizim sesimizi duyamıyor. Samsung'un başka kulaklıklarını denedik yine ses gitmiyor yani kulaklıkla alakalı değil gibi. Bi ayar falan mı yapmamız lazım yoksa bu telefonda da mı sorun var? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Arkadaslar kimse alinmasin gucenmesin ama bende win kullanicisi olmama ragmen telefondsn hic memnun deilim keske s4 mini yada s3 alsaymisim die kendime kiziorum bi telefon 14 ugyulamada donarmi donar ekrani bu kadar koyu olurmu olur dokunmatik sifir ön kamera berbat arkadaki fena deil batarya omru guzel fakat cift hat kullanicak kisilere soyluyorum bence almayin pisman olursunuz haa ama yok illa ben bunu alicam diosaniz alin ama yazdiklari kadar ii bi telefon olmadiini anlamam biraz gec surdu en azindan s3 mini alin emin olun pisman olmassiniz cift hatlada kullandim hafif donmalar oluyo ama tek hat kullanicilari icinde cift hat kullanicilari icinde tavsiye etmiyoum paranizi bosu bosuna cope atmayin en azindan ara model bi telefon alicaginiza ana model telefonlardan birini alin yavsiyem s3 veya note 2 ikiside orta fiyat icin mukkemmel iki telefon yinede siz bilirsiniz ii gunler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar,

    Bende Samsung Galaxy Win aldım. Ekranın içerisinde toz olduğundan ve avea hat kullanırken arama yapmamasından dolayı servise bıraktım. Servis değişim için onay verdi ve bende telefonu değiştirdim ve yine Samsung Galaxy Win aldım.

    Çift hat kullanıyorum Turkcell ve Avea. Avea ile arama yaparken telefon bekliyor ve sonra kendiliğinden aramayı sonlandırıyor. Bir kaç defa üst üste arama yapınca karşı tarafı arayabiliyorum. Avea hattını başka telefonlarda denedim sorunsuz çalışıyor. Ayrıca başka avea hatlarınıda Galaxy win de denedim onlarda da aynı problem oldu. Gelen aramalarda ise hiçbir problem olmuyor.

    Bu sorun karşısında bir bilgisi olan arkadaş varsa lütfen yardım edebilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.