Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch Ultra [ANA KONU] (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.897
Cevap
94
Favori
56.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Abi Ultra yerine bence gerek yok. Ben bizim saatle devam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • huawei ve honor'un saatleri akıllı saat değil, akıllı bilekliğin gelişmiş versiyonu.. bataryası uzun giden bir akıllı saat isteyenler oneplus watch 3'ü deneyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 12 Temmuz 2025; 16:27:18 >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt
    Vallahi billahi çok klas.. değişmeye gerek yok... zaten ultra modelden classic modele geçince askeri dayanıklılık standartlarını terk etmiş oluyorsunuz. Bu önemli bir kriter bana göre. Sıfırdan saat alacaklar veya classic 6'dan ve alt modellerden geçecekler için süper bir seçim olur. Ancak ultra sahipleri için değil.

Samsung Galaxy Watch Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erditepe -- 12 Temmuz 2025; 14:48:0 >

• erditepe kullanıcısına yanıt
    Ben normalde hep Classic kullandım ve hepsini görüntü olarak çok beğeniyorumdum ancak bir daha ben de geçeceğimi sanmıyorum.

Yüzme, spor vs gibi aktivitelerde kullananlar için hareketli parça olması zaten bence sakat. Ultra'yı da görüntü olarak çok beğeniyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • İlgilenen arkadaşlar için,2 adet vardı birini kullanıyorum diğeri satılık,gruptan alacak olan arkadaş olursa gruba özel bir miktar indirim yapacağım....
    https://www.sahibinden.com/s/d8pg1rga

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bevcan -- 12 Temmuz 2025; 15:43:16 >
  • bevcan kullanıcısına yanıt

İyi fiyat hatta az önce araştırma için bakmıştım ilanınıza. Ben de kendi saatimi sevemedim, özellikle Sarj süresi beni aşırı derecede mutsuz etti. 1 hafta kadar kullandım kaldırdım kenara. Ne yazsam diye düşünüyorum :) İyi satışlar. Bir daha samsung saat mı? Uzak olsun. Honor'a devam satınca inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foxryum -- 12 Temmuz 2025; 16:7:6 >
  • foxryum kullanıcısına yanıt
    Ben aynısını kendim kullanıyorum zaten,ben fazlasıyla memnunum,4 gün kullanıyorum şarjı,şarj etme olayıda sorun olmuyor 4 günde bir duşa girmeden takıyorum çıkıp yemeğimi yiyorum zaten dokuyor devamm,telefon ne markay sa saat aynı marka olmalı,farklı telefonlar ile farklı saat ve telefon kullanmadığım marka kalmadı hepsi hikaye mutlaka bir sorun çıkıyor,telefonunuz samsung değilse bu saati kullanmanızı tavsiye etmem zaten

• reddit
    From the GalaxyWatchFace community on Reddit: 500 new free coupons for MJ177 Hybrid Elegant Sport
    https://www.reddit.com/r/GalaxyWatchFace/s/9rGfPgHMSE

Kupon var arkadaşlar. Bitmeden alın derim

• Arkadaşlar yeni saatlerin tüm arayüzleri burada. Quickshare linki oluşturdum. Bugjaeger programı vasıtasıyla yükleyebilirsiniz. 5 dkda yükleniyor bilen bilir. Yotutube'ta anlatımı vardır mutlaka. Arayüzler güzel.

quickshare.samsungcloud.com
    Quick Share
    https://quickshare.samsungcloud.com/mjE52dMt2uX1

Nasıl indiriyoruz arayüzleri,indiremedim..

• bevcan kullanıcısına yanıt
    Linke tıklamayın. Linki kopyalıp browserda açıp indirebilirsiniz

Teşekkürler

• Samsung Galaxy Watch Ultra [ANA KONU]

• Yeni arayüzleri denedim ama pek beğenmedim açıkcası, bu sene ilk defa neredeyse 0 yenilik ile yeni saatler çıktı. Kararsız eski sevgili gibi, bir sene dönen bezel'i ekleyip diğer sene çıkarıyorlar.. chipset aynı, batarya boyutları aynı.. 3-5 tane bana göre kıytırık arayüz var onlar da eski modellere geliyor zaten.

• SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Yeni arayüzler eski arayüzlerin biraz modifiye edilmiş hali. En yenisi Dinamik Basamaklar olan. O da aslında eski arayüzleri andırıyor. Ama genel olarak güzel duruyorlar.

Saat yenilemeye ise gerek olmayan saatler. Galaxy Watch 4 ve 4 classik serisinden geçilmeye değebilir ancak 5-6-7 serilerinden geçilmesine bence de gerek yoktur.

Özellikle watch 6 classik modelin 8 classicten daha klas durduğu da aşikar.

teşekkürler ... şimdi en erken yeni one uı watch sürümünde gelecekti 2dk halletim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehspeed -- 13 Temmuz 2025; 15:40:36 >
    APK ları Telefonda yükledim ama saat şekillerinde beyaz telefonda göremiyorum? Saate atıp mı kuracağız?

• cengiz_kurt kullanıcısına yanıt
    teknorecepyoutube
    Samsung watch saatlere uygulama yükleme Bugjaeger kullanımı, launcher yüklemek
    https://www.youtube.com/watch?si=fvQ5Xgmqxu04gfbB&v=32MEYxE6y38&feature=youtu.be

Burada anlatıldığı gibi apk.leri yükleyebilirsiniz. Biraz karmaşık gibi görünüyor fakat kolay hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erditepe -- 13 Temmuz 2025; 16:5:20 >

Teşekkürler, eski saatimde kullandığım kadran vardı o gelmiş. En azından o mutlu etti beni.

Katkımız olsun : Telefona kurmanız gereken Bugjaeger'ın premium (reklamsız) sürümü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foxryum -- 13 Temmuz 2025; 16:35:46 >

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt

hocam klimalı, buz gibi odada da denedim sonuç aynı malesef. 5 aylik saat orijinal samsung adaptör ve kablosuyla ne yapsam 2 saatte sarj oluyor. %20 de şarja takıyorum. servise götürsem mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.