|
Tamamdır teşekkürler hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
hayirli olsun Ne tarz kullanimda 2 gun batarya degerine ulastiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam herşeyi sorunsuz uyguladım, ancak ekg çekmek için yukarı tuşa basıyorum ekran da grafik çıkmıyor öyle kalıyor, nerde sıkıntı oldu acaba telefon Asus. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Basılı tutuyorum olmuyor,tansiyon ölçüyor ancak ekg yi kullanamadım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GWA'de Tizen 4, GWA2'de ise Tizen 5.5 son sürüm diye biliyorum. Tizen 5.5 Active 2'ye ağır gelmiş olabilir, güncellemelerle biraz düzeltirler. 5.5 güncellemesinden sonra yedeklemesiz format atarsanız iyi gelebilir. EKG, Active 1'e değil ama Active 2'ye gelecekti, ABD'de falan geldi fakat Türkiye'de anlaşma yapılmamış henüz gelmedi. |
Bende herseyı yaptım , iki uygulamada calısıyor fakat ekg de basmama ragmen ölçüm yapmıyor sureklı uyarı veriyor , tansıyonda sorun yok ama .. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tansiyon gayet iyi çalışıyor bende de ancak ekg ne yaptıysam olmadı, uygulamayı defalarca sildim kurdum olmadı,ölçüm yapmıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
buradakileri uyguladım, ekg sorunsuz çalışıyor, tansiyon aleti ile tansiyon için kalibrasyon yapmak kaldı sadece. Telefon xiaomi redmi 9s < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10ly_10ur -- 3 Ocak 2021; 15:41:49 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung bana değişim cihazı olarak -ayıplı çıkan- GW yerine sıfır GWA2 verecekmiş, kutuyu açtığımda cihazda jelatin görmezsem normalde kullanılmış veya tamir görmüş cihaz olduğunu düşünürüm. Yeni bir GWA2 kutudan çıktığında ekranda koruyucu jelatin, plastik falan olmuyor mu? Çünkü kutu açılış videolarını izlediğimde GWA2'lerin 2. el gibi çıplak şekilde çıktığını gördüm, normal gelmedi. Önceden açıp jelatinleri söküp öyle mi tekrar açılış videosu çekiyorlar yoksa cihaz sıfır kutudan zaten o şekilde mi çıkıyor merak ettim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frederick S. -- 4 Ocak 2021; 15:14:10 > |
Aynen bende değişim cihazı olarak GWA2 verecekler benimde ayıp mal GW 46mm idi. Özellikle sorduk sıfır cihazmı diye evet sıfır cihaz dediler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |