Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU] (299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.084
Cevap
121
Favori
432.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • nasonex97 N kullanıcısına yanıt
    pm attım
  • Bende 44mm saatimi satmak zorunda kaldım. iphone kullanıyorum son 2-3 güncelleme öncesine kadar memnundum saatimden. adım, gps ölçümlerini yaptığım testler sonucu başarılı buluyordum. otomatik antreman algılama vs çok iyi çalışıyordu. kısacası bir çok özelliğinden memnundum. Malzeme kalitesi, ekran parlıklığı özellikler bence gayet iyi. Fiyat olarak da diğer saatlere kıyasla uygundu.


    Ama bahsettiğim güncelleme sonrası cihaz iphone ile sapıttı ve nedense düzeltmediler. Telefon çalınca bazen saat takılı kalıyordu uzun süre, bu oldukça sinir bozucu oldu en baştaki satma sebebim bu oldu. Başka rahatsız olduğum ufak defek özelliklerde vardı, çok ciddi şeyler değil uzun uzun yazmayacağım. Saatten genel olarak memnundum ama satmama sebep olan bir problemde samsung telefonlara verilen ekg vb özellikler iphone için kullanıma sunulmadı. Satış yaparken ecg den bahsediliyordu madem öyle baştan deselerdi iphone için olmayacak diye. 2-3 ayda bir kullanacağım özellik aslında çokta öneli değildi olmuş ya da olmamış ama bu şekilde olması insana kandırılmış duygusu hissettiriyor. Bu da artık bardağı taşırdı.


    Birkaç ay önce iPhone kullananlara bu saati kesinlikle tavsiye ediyordum ama artık kullanılmayan özelliklerden ötürü tavsiye etmiyorum. Bu durumda samsung firmasının büyük hatası oldu bence. Çok sayıda kullanıcı kaybedecekler. Başka rakiplerde geldi. işleri zorlaşacak.


    Sattıktan sonra bende satıp çok istekli olmasamda apple watch almak durumunda kaldım. Samsung kullananlar için güzel özellikler geldi. EKG konusundaki doğruluk yanlışlık konusuna değinmiyorum youtube ve yabancı sitelerde testler var kimisine göre doğru kimisine göre değil. Ben deneyemediğim için bilmiyorum ama diğer ölçümlerden ve özelliklerden memnundum.


    Neyse durum bu. Yazılanlara çok aldırış etmeyin, herkes herkesin fikrini beğenmek zorunda değil. Saatinizi seviyorsanız ve kullandığınız özelliklerin az çok doğru olduğunu düşünüyorsanız keyfinize bakın..


    aklıma gelmişken yazmadan geçemeyeceğim burada ki fikirlerine bazı noktalarda katıldığım bazı noktalarda katılmadığım arızaeren kullanıcısının bir konuda ki yorumu gerçekten doğru. Saati satarken oldukça zorlandım. kimi zaman sıfır aldığım ürünü sıfırından daha pahalıya satmışlığım vardı, ama bu saat nedense uzun süre ilanda kaldı uygun fiyat yazmama rağmen daha da fiyat düşmek zorunda kaldım ve kendimce zarar ederek sattım diyebilirim. Bunu neden yazıyorum saat almayı düşünen arkadaşlar varsa sıfır almadan önce ilan sitelerinden temiz garantili ikinci el ilanlara baksınlar, pazarlık bile etmeden daha uygun fiyata alabilirler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayatgezi -- 12 Aralık 2020; 11:43:53 >
  • hayatgezi kullanıcısına yanıt

    Böyle faydalı yorumları görmek güzel. Ben de iphone kullanıyor olsaydım muhtemelen bu durumdan rahatsız olurdum. En basitinden samsungda kamera uygulaması varken diğer telefonlarda yok. Her cihaz kendi ekosistemindeki cihazı sattırmaya çalışır. Bu gerçek. Satış olayı ise açıkçası bilinen bir şey apple cihazlar satış konusunda daha avantajlı. Huaweiler de saat konusunda. Saatler sirkülasyonu az olan cihazlar olduğundan bu iş daha da zorlaşıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben samsung galaxy watch 46mm ve watch active 2 44mm arasında kaldım. Yardımcı olacak yok mu?
  • nasonex97 N kullanıcısına yanıt

    Active 2'yi tercih edebilirsiniz. Galaxy Watch eski bir model artık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar herkese
    Saat 1 haftadır kullanıyorum aslında çokta memnunun fakat
    Kopma sorunu yaşıyorum, bunun bi çözümü yok mudur?
  • Saati satıyorum bende arkadaşlar. 1700 tl ye aldığım ve sadece 3 aydır kullandığım saati 950 Tl ye zar zor satıyorum. Alacaklar bunu da göz önünde bulundursun.
  • Arkadaşlar merhaba yaklaşık 3 ay önce aldığım watch active 2 de bir sorunum var kimsenin başına geldi mi merak ettim 3 gündür titreşim çalışmıyor konuyla ilgili bilgisi olan ya da başına gelen var mı çözüm için
  • Saati alalı 13ay oldu şarjı önceden 2 günü geçerken son 3 aydır 1gün 2 saat kadar gidiyor normal mi bataryayı değiştireyim mi teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Active 2 44 mm saatimin ekranı çizildi değişimi yapan yer varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saat kolumuzda ve telefon da yanımızdayken telefonun ekran kilidinin açık kalmasınınsağlayan bir uygulama var mı? Hani şu mi band'larda olan özellik gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir sorum olacaktı, Honor Magic 2 ile bu saat arasında kaldım. Şu an için en bariz fark Wi-Fi olması bu telefonda. Wi-Fi olmasının ne gibi bir avantajları var? Mesela aynı binada aynı ağ üzerinde olsam, ben. katta telefon ilk katta olsa Wi-Fi bağlantısından dolayı telefon görüşmesi yapabilir miyim?

  • deri kayışın kordonu koptu uygunada deri kayış kalmamış :/
    uygun kayış gözüne çarpan olursa buraya atarsa iyi olur :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.