Güncelleme ile gelen bug'lar dışında pil süremde 1,5 günlük azalma oldu. Saatlerde eski sürüme Odin ile dönmenin bir yolunu bulup bir an önce dönmem lazım eskiye. Baktığımda TUR rom göremiyorum. Bilgisi olan var mı bu saati eski TUR sürüme döndürmek için? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eabeloved -- 14 Aralık 2024; 13:24:40 > |
Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU] (172. sayfa)
-
-
Bazen menüde bişey yapıyorum pat diye ekran kapanıyor. Tuşlardan birine basıp aktif etmek gerekiyor. Güncelleme sonrası oldu. -
Herkese Merhaba,
Watch 5 pro sahibiyim. Yaşadığım olumsuzları yazayım.
1-Güncelleme ile bazen ekran uyandırma kendi kendine kapatıyor. Sebebini çözemedim.
2-Bildirim kısmı yavaş geliyor.
3-Pusaula her zaman doğru göstermiyor. Kalibre yapsam bile
Bunlar haricinde genel anlamda iyi olmuş.
özellikle 7 bilgiye kadar ultrabilgi panosu saat şeklinin gelmesi çok işime yaradı.
Keşke daha çok bilgi ekleyebileceğimiz saat şekilleri gelse.
-
Bende de bazen sabahları kolumu kaldırınca açılmıyor ekran ama günde 1 kez yapıyor sonra düzeliyor. Benim en büyük problemim aramalar 3.çalmadan sonra saatte gözükmeye başlıyor bu çok kötü oldu wipe cache de yaptım ama düzelmedi -
watch gt5 pro aldım, ios kullanıyorum 2 sorum olacak ?
- İos kulanıyorum ve aranırken isim çıkmıyor. Favori kişi olarak 10 kişi ekle vs yazıyor 10 kişi hariç listemden birisi arasa göremeyecek miyim arayanları ?
- Whatsapp da grup içinden biri yazınca sadece msj gönderen kişi adı yazıyor ama gruba mı yazmış bana mı yazmış anlaşılmıyor bunun bir ayarı varmı ?
-
-
Ekim ayında yeni bir güncelleme çıkmış. Bana yeni geldi. 2GB'lık bir dosya.
Güncelleme yapayım mı? Kullananlar ne diyor.
Bir de kendi saatimi kendim watch maker ile tasarlayıp kullanıyorum. Bu Watch Maker uygulaması Galaxy Watch 6 ve sonrasında çalışmaz olmuş. Watch Maker kullanan olup da bu güncelleme sonrası kullanamaz olan var mı? Yani bu güncelleme ile Watch Maker uyumsuz hale gelir mi?
DÜZENLEME:
Güncellemeyi yükledim. Watch Maker'la problem verir gibi oldu ama herhalde eski dosyaları sildiği için olmalı. Sonradan düzeldi telefondan tekrar aynı saat yüzünü yollayınca. Umarım etkilemez.
Sanırım Wear OS olup da sadece Galaxy Watch 7 / Ultra ile çalışmıyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeşilmişik -- 18 Aralık 2024; 17:47:23 >
-
aslında başka bir yerden izin vermek gerekli ama onun en kolay yolu;
Bildirim geldiğinde bildirimin üzerine basılı tut. Hangi uygulama ise onun bildirimle ilgili bildirim ayar yeri görünür. Burada çok dikkat et sol taraftaki çan şekline basıp tüm bildirimlerini engelleme sonra asıl yerinden bulman çok zor olur.
Sağ taraftaki 3 noktaya dokun. O uygulamaya ait bildirim seçeneklerinin olduğu yeni bir ekran gelecek. Bu ekranda en tepedeki bildirimlere izin ver kısmı aktiftir. Oraya dokunup kapalı yap peşinden aktif yap geri çık. Böylece uyarı kaybolacaktır. Taaa ki bir iki hafta içinde tekrar aklına gelip bildirimlere izin vermezsen tehdidini yapana kadar. Genelde Xiaomi telefonlarda oluyor bu durum.
Ben yukarda anlattığım gibi yapıyorum.
-
Android'te böyle bir sorun karşısında bluetooth bağlantısında Galaxy Watch 5'i bulup veri paylaşımı kısmında kişilere izin ver aktif edilince sorun çözülüyor. Belki sizde(IOS'ta) de öyle bir ayar vardır. Oraya bakın derim.
Whatsapp mesajlarını, sadece mesaj alıp cevap verebildiğim wear os ara yüzüyle kullandığımdan birşey diyemiyeceğim.
-
bilgisayara bağlamak için wifi üzerinden, adb fastboot yapılabiliyor. İlla ki Odin de adb kullanıyordur. Yani istediğini yapacak bağlantı şekli usb yerine wi-fi o kısmını daha önce denemiştim olmuştu. Fakat gerekli image dosyasını nasıl bulursun, saat kabul eder mi? o kısımları bilmiyorum.
-
Dediğiniz gibi yaptım ama olmadı malesef
-
Nasıl olmaz. Uzun basınca aşağıdaki gibi bir ekran gelmeli. Burada 3 noktaya basınca uygulamanın adı olduğu bir ekran gelecek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: YeşilmişikNasıl olmaz. Uzun basınca aşağıdaki gibi bir ekran gelmeli. Burada 3 noktaya basınca uygulamanın adı olduğu bir ekran gelecek.
Burada da o uygulamaya ait bildirimlerin düzenlemesi var. Orada Bildirimleri göster kısmına dokunup önce pasif sonra bir daha aktif edince o mesaj kayboluyor..
Olmadı burada başlıkta benim deneme yaptığım samsung health gibi bir uygulama ismi çıkmalı. O ismi uygulamalarımda aratıp bulup oradan düzxenleme yapmalısınız..
-
-
Arkadaşlar merhaba galaxy watch almak istiyorum şu modeller arasında kaldım.
Galaxy watch 7 hepsiburada 7300tl-12 ay taksit ile 9 küsür yapıyor
Galaxy watch 6 classic hepsiburada 6400 tl-12 ay taksit ile 8 küsür yapıyor
Galaxy watch 5 pro hepsiburada 7300tl-12 ay taksit ile 9 küsür yapıyor
Hepsiburada üzerinden taksit ile alacağım ve yukarıda fiyatları belirttim. Watch 5 proyu diğer her iki saatten daha çok övdüler. Watch 7 üzer dediler. Watch 6 classic yaramaz dediler. Kimisi diyor 7 al kimisi diyor 6 classic al. İlk başta aklımda 6 classic vardı ama pili kötü diyorlar. Bu yüzden araştırmaya başladım. Watch 5 pro 2022 olduğu için 9 küsür ona vermek gerekli mi bilemedim. Diğer modeller nasıldır mağazalardan koluma takıp baktığım kadarı ile biliyorum. Sizlerinde fikrini almak istedim yardımcı olur musunuz ? -
Watch 5 pro kullanıcısı olarak en büyük artısı diğerlerine göre pili 1 1,5 gün daha fazla gider ve daha sağlam. Watch 6 yı önermem. Watch 7 hem yeni hem de daha akıcı. Pil çok önemli değilse watch 7 öneririm.
-
6 serisini neyden dolayı önermezsiniz hocam
-
Watch 6 ikisinin arasında da kaldığı için önermedim. Uygun fiyatlı bulursanız alabilirsiniz tabii.
-
Watch 7 almaya karar verdim hocam
-
Galaxy watch 5 pro, son güncelleme batarya ömrünü inanılmaz azalttı.
Umarım kısa vadede bu sorunu düzeltirler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X