Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.449
Cevap
145
Favori
217.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam Apple 28 bin TL ye akıllı saat çıkardı, o yüzden rakamlara çok takılmamak gerekiyor artık :)

• Selamlar..Watch 5pro yu yaklaşık 1haftadır kullanıyorum pil 2,5gün rahat gidiyor herşey aktif. Daha önce iphone cihazım olduğundan Watch 5 serisini kullanıyordum tabiri Bi onun kadar değil ama başarılı bir cihaz donma kasma olayı yok ölçümler başarılı sayılır ufak sapmalar olabilir. Cihazdan memnunum şimdilik üzerinde gelen kayış biraz sert ve kullanışlı değil özellikle şarj etme konusunda ayriyeten hediye gelen standta İmkansız bende hediye gelen kayışı kullanıyorum ve dokusu gayet yumuşak ve şık. Çerçevesi sayesinde korunaklı bir yapı oluşturmuştur, birkaç çarpmama rağmen zarar görmedi. Tavsiye ederim doğrusu.iyi forumlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zopheal kullanıcısına yanıt

Hayır hocam bu bir kriter değil. O saat başka bir konsept, esim var içinde. Yurtdışı fiyatı pahalı vs. Benim burda demek istediğim Watch 4 e bakıyorum, Watch 5 e bakıyorum. Fark göremiyorum. Watch 4 2.600 TL. Watch 5 5 bin, Pro 8 bin. Olayını anlamaya çalışıyorum bilhassa Pro nun. Neden böyle bir makas var arada.. Bakıyorum işlemci aynı gözüküyor.. Alıp almamaya karar vereceğim. O yüzden kullanıcı yorumu sordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hudo0707 H kullanıcısına yanıt

Şarj konusunda şöyle bir video var.

https://i.imgur.com/1phImI0.mp4

• Pronun malzeme kalitesinde ciddi fark var, 4 kata kadar güçlü batarya var, artı bazı spor aktiviteleri var. Bunlar 4 kata kadar fiyat farkı vermeye değer mi sizin vereceğiniz bir karar tabiki. Günün sonunda 4 te alsanız 5 pro da alsanız yapacağınız şeyler zaten aynı. Ha ben sizin yerinizde olsam batarya da önemli değilse 4 alır geçerim. Hiç zihnimi yormam bile.

Yine apple dan örnek olacak ama İphone 14 e bakın, 13 ün makyajlı hali ama bir de fiyat farkına bakın gibi.

Videoda sorun var sanırım

• Şu link üzerinden bakın bir de.

reddit
    How to charge your new Galaxy Watch 5 Pro with the new strap. Even held at an angle to show its magnetized.
    https://www.reddit.com/r/GalaxyWatch/comments/ww7jl3/how_to_charge_your_new_galaxy_watch_5_pro_with/?utm_medium=android_app&utm_source=share
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

Ürünün lansman fiyatı yüksek değil aslında hocam Huawei ve Apple gibi rakiplerinin de fiyatlarını düşününce. Sadece yeni nesil çıkınca eski neslin fiyatı acayip düşüyor Samsung'ta, Watch 4 Classic 400 yerine 200 Euroya satılıyor, Watch 5 Pro ise 470'den çıktı. indirimlerle 300 Euroya bandına gerileyebilir zamanla.

Apple'da böyle bir makas açılması durumu söz konusu değil çünkü ürünler indirim görmüyor, yeni gelen direkt eskiye yakın fiyatlardan konumlanıyor. Yani şu zaman özel olarak bekleyen ve almak isteyenler için yeni nesil olanı alma zamanı, Watch 4 serisi içinse alım fırsatı denebilir.

Teşekkürler bilgi için ama bunla bu şekilde kim uğraşacak kullanışlı bir durum değil bence.

• Boya atması da oluyormuş sanırım

• AOD kullanıyorum arada da always on display ekranda yanık vs yapar mı acaba?

• Arkadaşlar merhaba Watch 5 (Pro olmayan) modelini almayı düşünüyorum da, Wear OS olayı ilgimi çekiyor fakat merak ettiklerim var üşenmeyip cevaplyabilirseniz gerçekten çok mutlu olurum.

Google Asistan var mı hey google dediğimizde geliyor mu ? Geliyorsa Türkçe olarak algılayabiliyor mu bizi ?

WhatsApp mesajı gönderilebiliyor mu ya da gelen WhatsApp mesajına cevap verilebiliyor mu ?

Son olarak tansiyonu önceden olduğu gibi her ayda bir tekrar kalibre mi etmemiz gerekiyor gerçek ölçüm cihazı ile ?

• Bugün bir ara tansiyonumun düştüğünü hissettim. Saatten ölçtüğümde kalibrasyon sırasında girdiğim değerlere yakın bir şey çıkardı. Hemen ardından tansiyon aletiyle ölçtüm, anlamlı derecede daha düşüktü. Yani tansiyon ölçebildiğini pek sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 11 Eylül 2022; 23:50:22 >
  • Sucuklu patates kullanıcısına yanıt

1) Google Asistan dediğiniz gibi çalışıyor ancak Google Asistan aşırı dandik. Dinlenilen şarkıyı bile anlamıyor. Üstüne Google Asistan'ı sürekli mikrofonu dinleyecek şekilde ayarlarsanız günde sadece %50 bataryayı G.A yer.

2) WhatsApp mesajlarına istediğiniz gibi yanıt verebilirsiniz.

3) Tansiyon ölçümü taklit üzerine kurulu, bana güven vermedi. Kalibre edilmezse nereden taklit edecek =)

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt

Şunu bilen birisi var mı acaba

• LGatakan kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Watch 4 classic de hey Google açık 2 gun kullanıyorum, etki ediyor bataryaya ama cok olumcul bir fark yok benim gözlemime göre. Belki farkli etkenlerle bir araya gelince degisiyordur bilemiyorum.

Tansiyon konusunda medikal cihazlar degil kesinlikle ama uydurma da degil. Ne kadar yakin degerler olcebildigi ile ilgili yabanci bir makale vardı. Bağımsız kaynak. Ölçüm sırasında saatin pozsiyonu vs de cok önemli ama kesinlikle uydurma olmadığını soyleyebilirim. Tansiyon hastası bir yakınım en azindan fikir sahibi olmak icin kullanıyor ve faydasını görüyor.

Medikal olmayan tüm tansiyon ölçüm cihazlarında kalibrasyon gerekli diye biliyorum.

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt

Ben hiç okumadım ya da denk gelmedim açıkçası.

• O değil de Samsung Türkiye sanırım bizim ön siparişlerin üzerine çöktü :)

• _Dexter_ kullanıcısına yanıt

kargoya verdiler mi senin saati

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.