Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (273. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.454
Cevap
214
Favori
334.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Rica ederim ne demek, hayırlı olsun :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volnes

Evet hocam kalemle isim yok. ben a serilerinde sadece 4gb ramli versiyonlarin var oldugunu biliyordum ama simdi baktim 8gb ramli yeni 2023 yili cikisli 6nm islemcili versiyonlari varmis tam istedigim boyut ve ihtiyacimi gorecek tablet amazondan 4492 liraya gectim siparis 8gb ram versiyonunu, fe serileri de olabilirdi ama a serisinde 8.7 inch ekran tercih sebebi oldu kucuk ekran istegi nedeniyle .

ipad mini 7 ayarinda bir cihaz istiyordum boyut olarak ama o paralarida ona vermeye elim gitmedi , 5 de 1 fiyatina a serisi almak mantikli hareket oldu.

tesekkurler cevap icin

Tab a9 geldi hayatimda bukadar iğrenc bir ekran görmedim direk iade edeceğim iPad mini sanirim bu boyda rakipsiz 21k ya kapalı kutu 128gb starlight celllular iPad mini buldum onu alacağım 21k vermek koyuyor ama başka alternatif de yok Samsung neden iyi özelliklerde 8-9inch tablet uretmıyor anlamış degılım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volnes -- 22 Ağustos 2025; 10:10:24 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• volnes V kullanıcısına yanıt
    Samsung un tam donanımlı 8-9 inç bir tablet için yatırım yapmasına gerek kalmadı ki.Z fold serileri hem telefon hem küçük tablet arayanlar için gayet yeterli.

• semihkutay S kullanıcısına yanıt

iyi de biri 20 26k diğeri 100k civarı böyle mantıksızlık mı olur insanlar bütçelerine uygun tableti tercih ederler herkes katlamalı ortasında şerit izi olan telefona 100k vermek istemez.

• Saiki kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum.

Kaldı ki videolar da en boy oranından dolayı ekran tablet gibi değil telefon gibi gözüküyor. Tablet ihtiyacı olan birine katlanır önermek şuan için çok mantıksız. Batarya konusuna girmiyorum bile :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin Bilgin -- 22 Ağustos 2025; 12:25:8 >
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Hocam bende S9 ultrada var, z fold 6 da var.İlk oğluma z fold 5 aldığımda katlanma izi tamamen hallolmadan kesin almam diyordum ama kullandıkça bir öneminin kalmadığını görüyorsunuz.S9 ultra sadece iş yapmak için kullanmaya başladım.Ben arkadaşa tavsiye olarak söylemedim,Samsung un satış politikası olrak 8 inç bir tableti fold serisi varken üretmiyeceğini varsayarak söyledim.Apple da katlanır telefonunu çıkardıktan sonra büyük ihtimalle ipad mini üretimini durduracaktır.Günümüzde İnsanların çoğu hem telefon hem tablet taşımak istemiyor.İyi bir tablet ve telefonun maliyeti zaten fold maliyetine denk geliyor.

Hocam Merhabalar

Tablet üretmeme fikrinize maalesef katılmıyorum Hocam. Üst mesajımda da belirttiğim gibi zaten fold cihazlar en boy oranı olarak bir tablet kullanımını sağlamıyor. Yani video açınca büyüklük yine bir telefon ekranı kadar oluyor. Ayrıca fold cihazlar henüz tabletlere göre olgunlaşmamış ve pahalı cihazlar.

Bugün iyi bir samsung tableti 25 bine bulabilirsiniz. Fold cihazlar 100 binden başlıyor.

Ayrıca batarya olarak da şuan için tabletlerin verdiği performansı veremiyor maalesef. Ben tab s9 da 10 saate yakın ekran süresi alıyorum.

Hatta fold 7 de kalem bile yok :)

Yani demek istediğinizi bir yere kadar anlıyorum ancak fold cihazların tabletlerin yerini tamamen alması için en azından Bi 10 yıl geçmesi gerekiyor bana göre.

Fold 7 de zaten kasayı yeni düzeltti adamlar öncekinde cihaz resmen yamuktu.

100 bine satılan cihazların kitlesi ayrı 20 25 bin ortalama fiyatlı cihazların kitlesi ayrı.

Ha bunu derken fold kötü anlamında demiyorum fold 7 ye baktım resmen teknoloji harikası bir cihaz olmuş :)

Ama fold serisi şu an için tabletlerin yerini almaya çok uzak.

Fikirler ve ihtiyaçlar kişiden kişiye farklılık gösterir.Keşke ülkemizdeki vergi adeletsizliği olmasa da insanlar istediği cihazı alıp kullanabilse.Saygılar...

Aynı fikirdeyim değerli hocam. Benden de saygılar.

Evet ama destek alamadım kimseden. Doğru düzgün yetkili bulamadım da ordan. X'ten yazdım onlar da aradılar sorun Youtube kaynaklı bizlik birşey yok dediler. Yine servise gönderdim; öncesinde 2 defa Ankara BDH servisine göndermiştim. 3. defa gönderdiğimde İstanbul BDH'a gönderdim yine aynı şekilde bir işlem yapmadan geri gönderdiler. Yazılım güncellemesi yapıp gönderiyorlar. Bunu bende yaptım hard resette attım kaç defa sorun düzelmedi.

• binaen B kullanıcısına yanıt

Güncellemeleri de kaldırdım olmadı, farklı uygulama ve tarayıcı üzerinden de izlemeyi denedim yok sorun çözülmüyor ya.

• chemxxx C kullanıcısına yanıt

Uygulamada da sorun aynı. Ne yapsam düzelmiyor. Hard reset attım 2 defa olmadı, Android sürüm güncellemesini bekledim ilk aldığımda dedim belki android 15 gelince düzelir onda da düzelmedi.

• firat36 F kullanıcısına yanıt
    Tüketici hakem heyetine başvuru yapın. Başka bir şey kalmıyor seçenek olarak maalesef

• 
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.