Kutudan önünde ya da arkasında ekran koruyucu olmadan çıkıyor. Fabrikasyon ekran koruyucu yok yani 😢. Tab s7 için cam ekran koruyucu alacaksanız sonuçtan beni de haberdar edin 😀. Bir iki mesaj üstte cam ekran koruyucular ile ilgili yaşadığım sorunu yazdım. |
ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU (35. sayfa)

-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: hacı1992Kutudan önünde ya da arkasında ekran koruyucu olmadan çıkıyor. Fabrikasyon ekran koruyucu yok yani 😢. Tab s7 için cam ekran koruyucu alacaksanız sonuçtan beni de haberdar edin 😀. Bir iki mesaj üstte cam ekran koruyucular ile ilgili yaşadığım sorunu yazdım.
Alıntıları GösterWrapsol ön-arka-yan tam koruma yaptırmayı planlıyorum. Alır almaz kutuyu açmadan götürüp kaplatacağım. Cam aslında en sağlıklısı dokunmatik hissi açısından ama tam uygunu bulmak çok zor. Her taraf Zore midir nedir ondan kaynıyor.
-
-
Bağdat caddesindeki bir telefoncudan almıştım. Markasız çin malı bir camdı. -
quote:
Orijinalden alıntı: switel
Bağdat caddesindeki bir telefoncudan almıştım. Markasız çin malı bir camdı.Güzel yapışmış işte😀. Cam ekran koruyucu değil mi? Telefoncu kendi mi yapıştırdı?
-
Cam ekran koruyucu, kendim yapıştırdım. -
-
Bana göre bu tamamen kişisel bir mesele
Ön sipariş ile ilk alanlardanım eski mesajlarım da var...
Parlaklığı en aza indirin bakın ekran sarı yeşil bilmem ne :))))
Yahu ne gereği var strese normal kullanımda bir kere dahi farketmedim bu güne kadar...
Ben elran Parlaklığını en aza indirip kusur bulmak için almadım bu tableti
Kullanmak için aldım ve şuan android ekosistemindeki en güçlü tablet ve rakipsiz
Ekran desen film izlerken büyülüyor
Ses desen 4 adet canavar gibi ses çıkaran hayvan gibi Hoparlör
Performans desen 2020 yılının en hızlı işlemcisi sd865+
Dex modunu anlatmaya bile gerek yok -
Bu arada eski mesajlarımda var ama tekrar edeyim yardımcı olmak açısından
Hem ipad pro 11 2020 hem de s7 plus kullanıyorum ve ikisinide sıfır aldım kendi sitelerinden
Burada ikisi arasında kalan birçok arkadaş var benim gibi deneyimlisini bulamazsınız çünkü ikisinide aktif kullanıyorum
Karar vermek için önce tableti niçin kullanacaksınız ona karar verin...
Efendim ben gamerim fazla oyun oynarım derseniz ipad pro gerçekten rakipsiz
Tamam s7 plusta bir canavar ama ipad pro bir canavar resmen oyun konusunda androidi ezip geçiyor affetmiyor
Yada ben film izlemek için ve günlük işler için alacağım derseniz tab s7 gerçekten rakipsiz oled ekran televizyonda film izlemek neyse tab s7 de o
İpad pro filmlerde özellikle film izleme sitelerinde film izlerken üsttr ve altta çok fazla boşluk var ve çok çirkin göze batan bir durum
Üçüncü bir konu ise tab s7 plusta bütün programları istisnasız yatayda kullanabilirsiniz. Yatay olmayanlarda dex açın tak sorun çözüldü
Ama ipad öyle değil günlük kullanımda ipade özel tasarlanmamış bir çok program var emin olun bir çok programı siliyorum çok çirkin bir görüntü oluşuyor gğndüz bir kaç resim atarım
Özet olarak
İpad pro = Performans
Tab s7 plus = kullanılabirlilik
-
Bu sorun bana da olsa ben de anında iade ederdim. Öyle söylediğiniz gibi küçük bir sorun değil. Işıklar kapalı kullanırken parlaklığı neredeyse en düşüğe getiriyorum ki fazlası gözü oldukça rahatsız ediyor.
-
Ben de bunun siyahından aldım ama şöyle bir sıkıntım var. Sanki çok hafif bir geçikmesi varmış gibi hareket ederken. Acaba bi ayarını mı yanlış yaptım bilemedim. -
Ben oyunu geforce now üzerinden oynuyorum. Sorunsuz şekilde bilgisayar oyunlarını çalıştırıyor. Oyun performans kısmını bu şekilde çözdüm. Sanki rtx ekran kartı varmış gibi pc oyunu oynuyorum. -
Samsung Turkiye resmi ozensiz teknik olarak guvensiz ( https degil http li ) sitesine gore Android 11 test asamasindaymis ve planlanan Subat- Mart arasiymis! Beklemek isteyemeynlere duyrulur. Cozumu vardir ve Final surumu Guney Kore ye yayinlanandir.
Eski SamFirm artik Samsung sunuculariyla uyumlu degildir indirme yapamazsiniz artik. Artik SamFirm Reborn ile devam edecegiz
. Arayuzu ayni en ufak bir degisiklik yoktur.
Indirme resmi sitesi ve uygulamanin kaynak kodu da ayni sitede mevcuttur :
https://github.com/ivanmeler/SamFirm_Reborn/releases
Cihaz modelinizi de Wifi Plus modeli icin SM-T970 yeterlidir.
SamFirm Reborn ile CSC kisminda KOO ( SIFIR DEGILDIR :) )
Aramizda 11 inch lik Tab S7 WIFI model sahipleri icin de SM-T870 yazilmasi kafidir .
Basligi Plus olmayanliyi da ekleyerek degistirecegim diger bilgileriyle
. Ayri bir baslik acilir sandim ama acilmamis . Ortak bircok paydalari oldugu icin burada zaten toplanmisiz devam ederiz de paylasimlara yardimlasmalara filan .
Odin en son surumu ile cihazi download moduna alarak kuracagiz.
Suan itibariyle Samsung Odin 3.14.4 surumlusu sorunsuz kullanabilirsiniz.
https://dl2018.sammobile.com/Odin3-v3.14.4.zip
Cihazi download moduna almak icin gorsel klavuz asagidaki videoda mevcuttur .
Firsat buldukca detaylari paylasacagim.
Multi CSC li oldugundan mevcut hicbirseyim silinmedi Turkce olarak ta korundu ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 23 Ocak 2021; 23:17:46 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: emocan21
Bana göre bu tamamen kişisel bir mesele
Ön sipariş ile ilk alanlardanım eski mesajlarım da var...
Parlaklığı en aza indirin bakın ekran sarı yeşil bilmem ne :))))
Yahu ne gereği var strese normal kullanımda bir kere dahi farketmedim bu güne kadar...
Ben elran Parlaklığını en aza indirip kusur bulmak için almadım bu tableti
Kullanmak için aldım ve şuan android ekosistemindeki en güçlü tablet ve rakipsiz
Ekran desen film izlerken büyülüyor
Ses desen 4 adet canavar gibi ses çıkaran hayvan gibi Hoparlör
Performans desen 2020 yılının en hızlı işlemcisi sd865+
Dex modunu anlatmaya bile gerek yokKardeşim tableti balon gibi şişirdin. Dikkat et elinde patlamasın. Tablet güzel bende beğendim. Ekran ve ses güzel iş yapar ama hayran kalmadım ama güzel tablet. Ekran benim içinde sıkıntı değil. Sadece sarımtırak olduğunu söyledim. Benim sıkıntım Android tabanlı oyunlarda çözünürlük ve kalite çok kötü. Saten filmi ve oyunu TV artı ses sisteminden seyrediyorum. Küçücük ekrandan normal pc ve konsol oyunlarını oynayıp ne yapayım. 5 yaşında oğlum var. Kalemle resim boyama harf rakamları çiziyor. Kalemin uçu pek dayanıklı gelmedi. 1 kaç hafta dayanmaz. Bu yüzden sattım. Uygun fiyata almıştım. Zarar etmeden sattım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ADB Fastboot sistem geneli kurulumu icin :
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 21 Ocak 2021; 20:58:40 > -
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B01ISL5TLC
Tablet standı arayanlar bakabilir. Amazon prime ile kargo bedava (Amazon prime ilk ay bedava. Sonra her ay 7,9₺. İstediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. )
Ugreen Çok Açılı Masaüstü Tablet Standı, Beyaz 27,9₺
-
-
Oyun odakli ekran karti guncellemeleri Samsung tarafindan bu sefer Google PlayStore uzerinden guncelleme secenegi de sunmustur .
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.gamedriver.S11Adreno650
Snapdragon 865 Plus ile de uyumludur.
Android 10 bu ozellik var midir bilmem ama Android 11 de calisiyor.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X