Şimdi Ara

★★★ Samsung Galaxy Tab S3 ( WIFI / LTE ) S-PEN li Ana Konu Android9 ve One UI hepsine cikti :) ★★★ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
8
Favori
20.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Amerika fiyatı 499 dolardan satış gördü bugün amazonda. Samsung fiyata bir şeyler yapmalı artık. İlla klavyeyi niye satmaya çalışıyor anlamış değilim. Kampanyayı 2. kez uzatışı belli ki satışlar istediği seviyede değil. O zaman fiyatı düzenlemeli artık.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • chengineer kullanıcısına yanıt
    Ipad Pro 10.5 in kasasi ve arayuzu cok iyi . Tek eksigi harici hafiza karti destegi olmamasi .


    Turkiye de ciddi oranda fiyat indirimine gitmelidir .


    Yazilim guvenlik guncellemeleri hala yok!
  • https://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-9-7-Inch-Tablet-SM-T820NZSAXAR/dp/B01MTGLBP5/ref=sr_1_2?s=pc&ie=UTF8&qid=1496737902&sr=1-2&keywords=tab%2Bs3&th=1

    Turkiye de geliyor ! Ucuz vergileri dahil haliyle!


    Samsung Turkiye indirime gitmeli dolar dusmus 3.5 ta belki de daha da dusecek ...
  • 10.5 iPad Pro gerçekten çok güzel olmuş. Ios yeni sürümünde dosyalara erişim olanağı da gelecekmiş.



    Tabletin kenarları da ince. Bu tab s3 teki gibi otoban şeridi yok. Ben tab s3 aldığıma pişman oldum resmen. Samsung tabletlerine hiç özen göstermiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni iPad pro gercekten güzel. iOS 11 gelince daha da güzel hale gelecek. Ama ben halen Apple Pencil'ı sevemedim. Apple kalemi günceller mi, ne zaman günceller bilmiyorum. Sadece kalem 500 lira zaten. Tab S3'te kalem çok iyi. Ama cihaz bizde yurtdışından bile pahalı. Olacak iş değil.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ipad Pro 10.5 modeli cok ustun ...


    Daha yuksek cozunurluk ve efektif ekran pikseli olarak Tab S3 ten daha keskin ve kaliteli ekrana sahiptir.

    Ipad Pro da yansima azaltilmis kaplama ve parmak izi lekelerini tutmayan kaplamasi zaten yillardir vardi ama Samsung bir turlu bunu ne telefonlara ne de tabletlerine getiremedi ...



    IPAD donanim olarak kendi isletim sistemi olarak cok cok ustun .

    Tab S3 te ekran cozunurlugu dusurulmus haldedir o yuzden hem pentile olmasi hem de daha dusuk cozunurluk sebebi ile metinlerde bulaniklik gorulmektedir.


    Isin tuhafi OKUMA MODU yok .


    Ipad Pro 10.5 in ekrani da epey gelistirilmis ve 120 HZ tazeleme destegi dehset . Oyle bir yazilim var mi metin belgerde videolarda veya cizim de gezinmede 24 HZ ile 120 HZ saniyede ekran tazeleme frekansina sahip ...


    Samsung ta bu deger 60 FPS ...


    IPAd in yeni kalemi daha hasas olmus ve ekran kapali iken not almaya baslamasi ile guzel.


    Coklu pencere coklu secmeler tanitim videosunda gordum bunu Samsung yillardir tabletlerine neden getirmedi diye dusunuyorum ...



    Samsung simdi ders alip arayuze Ipad Pro 10.5 tanitimindaki IOS surumundeki yeniliklerin aynisini veya benzerini Tab S3 e getirecegini hic sanmiyorum cunku TEMA destegini AMOLED ekranli bir tablette cikartmislar ! Android versiyonu eski Android 7.0 ... Kendi arayuzu de cok eski.




    Akli olan bundan sonra Ipad Pro 10.5 alir.

    Android market uygulamalari tablet uyumlu cok az uygulama var .


    Ipad Pro 10.5 ile tanitilan yapay zeka isleme hizi ve katma deger uygulamalari ile Galaxy S8 in en az 10 kati hizli ! ...


    Apple bu ise gec giriyor ama girdi mi pir saglam giriyor .


    Ipad Pro 10.5 islemci ve GPU olarak Tab S3 dahil Galaxy S8 dahil cok daha ustundur ozelikle gundelik kullanimda tek cekirdek islemci performansi Apple IOS lar yillardir rakiplerin onundedir.


    Eski model Apple lardan bile dahili depolama hizi cok hizlidir SSD ler ile yarisiyor Apple IOS lu cihazlarinda Samsung ise hizi cok vasat .

    Benzetme yapacak olursak SSD takili ama baska hicbirseyi degismemis bir PC nasil ki herseyi ile hizlaniyorsa Apple lardaki yillardir kullanilan dahili depolama teknolojisi SSD leri de gecmis durumdadir .


    Kisacasi hafiza karti gomulu destegi olmamasi haric herseyi ile Ipad Pro 10.5 ondedir ...




  • Su tablete root vs atsak su görüşmeyi aktif edemezmiyiz. Yani 4g destekli modelde bi sekilde görüşmeyi aktif etmek mümkün müdür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Samsung IOS 11 kadar basarili bir arayuzu getiremedi kaldi .
  • Az önce mesaj geldi, cihazı almıştım, klavyeler yola çıkmış yarın ulaşacak sanırım.
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    Evet bana da mesaj geldi az once.



    http://www.drkelektronik.com/

    Esenyurt cikisli varis yarin diyor.

    Yurtici kargo olmasi korkunc. Yurtici hizmeti cok berbat.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smart1978

    Evet bana da mesaj geldi az once.



    http://www.drkelektronik.com/

    Esenyurt cikisli varis yarin diyor.

    Yurtici kargo olmasi korkunc. Yurtici hizmeti cok berbat.

    Bende aras değil diye şükrediyorum bu gün bir arkadaşın kolisi geldi, şirketin önüne adam resmen attı, kavga edecektik. Bu kargolarla işimiz var.. her şube, her kargo ayrı bir kafada.
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    Devlet kargosu PTT yapsa yanlista olsa vardir sebebi derdim de ozel kargo . Duzgun dikkatli hizmet istiyoruz ozel hizmeti de gectim .


    Adreste bulamadik ! Internetten alisveris yapmistim Turkiye den online siteden Suraat Kargo ve Yurtici Kargo da vardi . Suraat Kargo adres kismina karsi daireye birakilacak diye adres kismina yazdim sagolsunlar biraktilar ama Yurtici Kargo daki bulamadik diye sticker i posta kutusunun icine atmislar ! Bari islerini duzgun yapsalar o sticker in arkasindaki yapiskan bantini cikartip yapistirsa idi ! 3. gun tesadufen gordum bazen eve gitmiyorum bina gorevlisi haber verirdi oyle birseye de firsat olmadi . Kil payi iade gunu kargo nun subesine gittim .


    Bir baska arkadasta online siparis vermisti urun cizikler icinde idi darbe de almisti Yurtici Kargo yine ... Hepsiburada.com dan da bircok kere alisverislerim olmustur onlar bile Yurtici Kargo ile antlasmamizi fes ettik demislerdi aylar once ...


    Yurtici Kargo amaci nedir cozemedim ! Belki de kendisini yabancilara sattirmak derdi de olabilir ! ... Yoneticileri isinde vasifsiz savsaklayan personelerle dolu kesin . kotu sans bile denilemez . O kadar cok rast geliyor ki ben ve cevremdekilerden .




    Neyse ...


    Sahsen Samsung Tab S3 ten sogumaya basladim . Ekrani HDR yazilimsal mi ne ama 10 bitlik degil . O yuzden olsa gerek DolbyVision standardi yok ( 10 bitlik HDR kalitesi. )


    Kafamda Ipad Pro 10.5 veya Ipad Pro 12.9 2017 modeli var. Adamlar 10bitlik yansima azalticili parmak izi onleyici lamine ekrana sahip. Kontrasti da pratikte epey ustun. Pikselleri pentile diziliminde degil RGB diziliminde . 10 bitlik olmasi ile 1 milyardan fazla renk desteklemektedir . Tab S3 HDR pazarlamasi ile ifade etse de 16.7 milyon renk destedi vardir .


    Sonucta android ekosisteminde tablet arayuzlu uygulama yok denecek kadar az. Samsung kendi Smart Connect bile son guncellemesine ragmen dev bir telefon ekrani olarak calismasi yuh diyorum ! Bari Samsung kendi tablerine ozel tablet arayuzlu kendi uygulamalarini getirse ! Ama yok !


    Aylik guvenlik guncellemesi de yok! Android 7.0 da bari bir an once Android 7.1.1 veya 7.1.2 ye gecer dedim ama yok ! Samsung Tema destegi yok!

    Baska bir cihaz hesabi acildiginda cihaz cok yavasliyor. Cok fazla da bir uygulama sonradan kurulu ve aktif filan da degil .


    Bir umut desekte tablet tarafinda esasli bir guncelleme optimizasyonlu yeni guncellemeler Samsung pek yanasmaz! Cihaz Note7 nin tablet versiyonu gibi ama ekrani daha dusuk cozunurlukte lag yavaslama sorunu cikiyor !



    Bu cihazi alacaklara verecekleri paraya gitsinler Ipad 10.5 alsinlar ...

    Ipad 10.5 1 ay once tanitilsa idi kesinlikle Tab S3 almazdim ... Ilerde Ipad e gececegim . Samsung ekranda esasli bir yenilik yapamadi... Ipad 2017 modellerinde 120 Hz duruma gore 24 hz e kadar icerige gore dusebiliyor hatta daha da dusuk tazeleme hizina dusebilmekte boylece pil sarfiyati ciddi tasarruflu oluyor. Bunlar Samsung Tab S3 te yok ne de Windows lu olan modellerde bile yok ...




  • Benim klavye de yarın büyük ihtimalle elime ulaşır. Tableti bir kere düşürüp kenarını çizdik. Allahtan kırılmadı. Alt tarafı bir kılıf hediye edeceksin, yanında gönderse olmaz bir ay sonra hediyesini yolladılar.



    Ben daha önce uygulamaların tablete göre uyarlanmadığını ama bunun çok önemli bir sorun olmadığını izlemiş ve okumuştum incelemelerde ama işin öyle olmadığını yaşayarak öğrenmiş oldum.



    Keşke 1 ay önce tanıtılsaydı ipad 10.5 benim biraz da acelem vardı aldım. Ama ben de bin pişman oldum yani.



    Forumlarda da okadar okumuştum tablet alınacaksa apple diyordu herkes. Neyse bu da bana ders olsun artık.



    Akg hoparlörlerden de hiç memnun değilim. Tam sessiz ortamlar hariç gün içinde ses seviyesi çok düşük.



    Otoban şeridi gibi yan ve üstte bırakılan boşluklar da kullanım ergonomisini vasat bir hale sokuyor.



    İlk defa Apple'ın ekran kasa oranında Samsungu geride bıraktığına şahit oldum. Tabs3 %72, Ipad Pro 10.5 %78.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanMemo1234 -- 13 Haziran 2017; 0:19:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Logitech'in Ipad Pro için yaptığı klavye bile çok hoşuma gitti. Daha ipad satışa çıkmadan aksesuarları piayasaya çıktı bile..




    https://m.youtube.com/watch?v=GfIIgsl34sA


    Ben bir süre kullanırım mecburen. Ama ilk fırsatta ben de ipad e geçmek istiyorum.

    Ek olarak şuraya iki tableti kıyaslama bağlantısını da koyalım. Verdiğim paraya yazık oldu resmen. 300/50 Mbps hızında Cat6 modem kullanmış samsung. Apple 450/50 Cat9 modem ile geliyor.

    http://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8716&idPhone2=8554



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanMemo1234 -- 13 Haziran 2017; 0:39:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ★★★ Samsung Galaxy Tab S3 ( WIFI / LTE )  S-PEN li Ana Konu Android9 ve One UI hepsine cikti :) ★★★

    20 dk once geldi .


    Klavye yi tablete taktigimda ekrani otomatik rotasyon aktif olmasina ragmen klavye pozisyonunda durmamasi tam bir fiyasko !


    Guncelleme ile bu sorunu cozebilirler ama mesele cozum uretilmeyecek olmasi !



    Ekran acik iken kilifi kapatirken ekrani otomatik kapanmiyor ! Kendiniz ekrani kapatmaniz gerekiyor !!!


    Bu da tam bir fiyasko !


    Samsung bunlari dusenemeden ustun koru cihaz uretmis !


    Bu olay bug filan degil. Adamlar resmen cihazi piyasaya surerken aksesuarlari kendisi filan hic esasli bir kafa yormamislar !

    Rezalet.


    Yillarin Surface cihazi bile kendi klavye kilifi kapagini kapattigimda cihaz uyku konuma geciyor . Samsung bunu yillardir biliyor olmasi gerekirdi ...




  • Cihaz bu kadar kötü mü ya baya bir şikayet yazılmış

    Ben o zaman hiç bulaşmadan ipad pro 10.5 alıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chengineer -- 13 Haziran 2017; 23:23:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran cozunurlugu de performans ve batarya suresi daha da uzasin diye dusurulmus ama bunu son guncel surumlu Samsung telefonlardaki gibi cozunurluk degistirme yok. Sadece Game Mode ile TEK TEK uygulamalarin hangi cozunurlukte calisacagini anca secebilyorsunuz.


    Cihaz in piksel yogunlugu zaten telefonlara gore epey dusuk neden orjinal cozunurluge gecis yok!


    Keskinlik yok!



    10 bit panel olduguna da inanmiyorum. Pentile AMOLED sonucta ...

    HDR i kullanabilecek pek birsey yok su Samsung tableter icin ! LG G6 ekrani gercek HDR10 10 bitlik suanki tek telefon Android aleminde ve LG G6 icin Purevision ekran olayi zaten sertifikali Samsung un S8+ S8 Tab S3 te bu seyler yok! Note7 in ekrani ile ayni HDR olayi yazilimsal ile yapmaya yakin seyler calisanlar vardir Sony LCD TV lerde de vardir TV alirken sok oldum HDR yaziyor ama gercek HDR degil yazilimsal bir guncelleme ile HDR getirmisler ! Ama Sony in en pahali dev ekranlilarda gercek HDR ekran var ...



    Tab S2 ile Tab S3 ekran cozunurlugu aynidir ekran kalitesi olarak ayni gorsel materyali Tab S3 teki sozde HDR li ekran olmasinin getirdigi hicbir fark yoktur .





    Kisacasi biz pisman olduk alanlar siz olmayin . Android tablet aleminde tablet arayuzunde uygulamasi hic yok. Bankacilik olsun bircok uygulama da tablet arayuzu ya yok ya da cihaziniz uyulu degil mesaji gelmektedir .



    Google kendi Pixel C tabletine bile esasli bir yenilik hala yapmadi ne de Pixel C tabletin yeni modeli hala yok! .


    Google tablet arayuzu Android 3.0 dan sonra Andrid 4 ile tek tip arayuze gecmesi ile Tablet arayuzunu oldurmesi ile aslinda tablet uygulamalarin da onemsenmemesi dolayli olarak vesile olmustur . Tablet arayuzu cihazlara getirenler anca Samsung Asus LG Sony gibi OEM ureticilerdir ama sadece kendi arayuzlerine getirdiler ve Google playstore da Android 4 ten beri yillar gecti tablet arayuzlu uygulamalar her bir uygulama icin tablet varyanti malesef yoktur .


    Onceden de bahsetmistim : Samsung wifi ozellikli beyaz esyalari Android cihazinizdan ozellikle Samsung marka cihazlarinizda kullanilabilsin diye bir uygulamasi vardir :


    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.smarthome ( kendiniz yukleyin gorun )



    Bu uygulama bile Samsung Tab S3 te tablet moduyla degil dev bir telefon modu ile calisiyor.


    Samsung tabletlere kendi uygulamalari icin hic onem vermedigi de anlasilmaktadir .


    Samsung kendi ekosisteminde boyle umursamazlik tuketici ile alay etmektek baska bir mazareti olamaz .




  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Eğer ipadin kalemi gerçekten bu videodaki gibiyse de not alacak birisi için s3 çok daha iyi duruyor. Hatta eğer ipadin kalemi bu kadar lag yapıyorsa, pro almanın hiç mantığı kalmıyor 450 lira istiyorlar bu kaleme, inanılmaz:



    Edit: Slow motion videoymuş. Yine de emin olamadım gerçekten yavaş mı seri mi diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chengineer -- 14 Haziran 2017; 22:10:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • chengineer kullanıcısına yanıt
    Buradan bakabilirsiniz karşılaştırmaya. Benim gözümün algılayabildiği kadarıyla normal yazıda beraber gibi görünüyorlar fakat 10.5-inç iPad Pro'nun, eski, 9.7-inç iPad Pro modeline göre görüntüyü benim eklediğim videodan 2 katı kadar daha hızlı oluşturduğunu da sizin eklediğiniz videodan ve benim diğer izlediğim videolardan anlıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFade0ut -- 16 Haziran 2017; 3:13:3 >
  • TheFade0ut kullanıcısına yanıt
    Hepsinden soğudum cihazların, sanırım apple daha iyi bir kalem çıkarana kadar ya da samsung daha iyi bir cihaz yapana kadar elimdekiyle devam edecem. Çünkü bir sürü para harcayıp da hayal kırıklığına uğramak kötü olur. Ben tatmin olamadım iki cihazdan da. Tab s3ün donanımına, ipad'in de kalemine içim ısınmadı. Tak tak ses çıkıyor yazı yazarken.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.