Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S10+ / S10 Ultra (Ana Konu) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
59
Favori
36.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tab S10 Ultra için de gelmiş ONE UI 8 güncellemesi.

Now Brief şu haliyle pek kullanışlı bir özellik değil, fikir güzel ama geliştirilmesi lazım.

Başarılı bir güncelleme gibi şimdilik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Plus ve Ultra modeli kucakta kullanmak imkansız. Amazondan bir ürün aldım benim Ultra tablet bile duruyor. Kucakta kullanılabilir hale geliyor.

amazon
    JSAUX Tablet tutucu yastık, okuma yastığı standı, yatak kanepe için tutucu, iPad Pro 11 10.5 9.7 10.2 Air Mini, Kindle, e-kitap okuyucu ve daha fazla 4-11 inç cihazlar ile uyumlu, gri
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BFH8DZ72?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_TQ3ANDQB5YEASFFQNZ89&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_TQ3ANDQB5YEASFFQNZ89&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_TQ3ANDQB5YEASFFQNZ89
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Dex modu ile monitöre bağlayınca tablet ekranını kapatınca görüntü veriyordu ama güncelleme sonrası monitör ekranını kapatınca monitörde de gidiyor ayarda bulamadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Samsung tab s8 ultra, tab s9 ultra ve tab s10 ultra bu üç cihazı ilk çıktıkları anlardan itibaren birer yıl kullanıp yenisi çıktığında diğerine geçen biri olarak dimensity chipsete geçtiğinden itibaren anlık takılmalar ve uygulamalar arası geçişlerdeki tırtıklı geçişler canımı sıktı ve en son tab s10 ultra da 1 yıl boyunca pek düzeldi diyemem. En sonunda tableti satma kararı verdim.

Samsung tabletlerde dimensity chipsete geçti ancak fiyatları düşürmedi.. Orta ve alt segment tabletlerine de exynos chipseti koyarak aslında genel anlamda samsung tablet kullanıcılarına 2.sınıf muamele yapıyor. Birçok kişi antutu ve geekbench skorlarına bakıp dimensity daha iyi diyebilir ancak hem chipset verimliliği hem de smoothness bana göre premium bir deneyim sunmuyor.

O kadar program actim office vs. Hic kasmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bundan önce S9 Plus kullanıyordum. Onda da saçma sapan yazılımsal takılma buglar oluyordu S10 Ultra'da da oluyor.

• Prfssr kullanıcısına yanıt

s9 ultra bunun kadar takılmıyordu bence.. bana s10 ultra daha çok takılıyormuş gibi geliyor bir sürü güncelleme gelmesine rağmen.. tab s9 ultra ve tab s10 ultra'nın ikisini de stabilite testi yaptım.. tab s10 ultra daha fazla thermal throttling oluyor.

bu sitede tab s9 ultra vs tab s8 ultra konusunu da açıp testlerini koymuştum zamanında..

anlık takılmadan kasıt uygulamalar arası geçişler, masaüstüne dönüşler yeni uygulama açılış/kapanışları yani smoothness'ı kastediyorum.. s25 ultra da kullanıyorum ikinci telefon olarak onda bu takılmalar çok daha az oluyor.. ikisinde de one ui 8.0 var..

samsung tabletleri fiyatı azaltmıyorlar ancak chipsetten çalıyorlar.. dimensity chip'inin maliyeti snadragon'a kıyasla ucuz.. yırtık dondan çıkar gibi ürün pompalayan xioami bile orta segment modeli 15T pro'da; samsung s11 ultranın chipseti olan dimensity 9400+'i kullanmış..

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.