< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Merhaba, hayır göndermedim. Redditte de aynı sorunu yaşayan bir kaç kişiyi daha görünce bir ihtimal seride kronik sorun olma olasılığını düşünüp göndermekten vazgeçtim. Siz gönderdiniz mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stronoff -- 17 Ağustos 2025; 18:23:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende göndermedim, ama göndermeyi düşünüyorum. Zira başka sorunları da var ekranda. YouTube'de video izlerken ekranın yukarı kısmında yani videonun bittiği yerde hafif bir çizgi oluyor. Cizgi sabit değil ama, video nerde biterse çizgi orda oluyor. Bana tüm reddit linklerini atabilir misiniz acaba, servise gönderirken kanıt olarak kullanacağım. EDIT: Siz tabletinizi Android 15'e güncellediniz mi acaba? Bir ihtimal yazılım sorunu da olabilir. Çünkü ben tableti güncelledikten sonra fark ettim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarMeraklısı -- 17 Ağustos 2025; 19:18:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YouTube'da böyle bir sorunla karşılaşmadım yada ben dikkat etmedim bi ara kontrol edicem. Reddit linklerini aşağıya bırakıyorum. ![]() From the GalaxyTab community on Reddit https://www.reddit.com/r/GalaxyTab/comments/1ir5man/green_line_flash_on_screen_galaxy_tab_s10_plus![]() From the GalaxyTab community on Reddit https://www.reddit.com/r/GalaxyTab/comments/1l24jwb/help_with_my_galaxy_tab_s10 |
Bir de ChatGpt'ye sorayım dedim, bana verdiği cevapları aşağıya ekliyorum. https://chatgpt.com/share/68a389db-d928-8011-b1f8-9af140a38974 Kısacası bana verdiği cevap, ekran uyanırken anlık olarak çıkan yeşil/mor vb. çizginin genelde Amoled ekranın çalışma prensibi olduğunu, ekranın ilk başta uyandığında voltajın ekrana düzensiz dağılımı sonucu geçici olarak bu çizginin çıktığını ve voltaj ekrana tam olarak eşit şekilde yayıldığında çizginin kaybolduğu, panel azızasının düşük bir ihtimal olduğunu, çizgi kalıcı olmadığı taktirde ekran hasarı olarak değerlendirilemeyeceğini söylüyor. Verdiğim linke bakarsanız benim ChatGpt sohbetimi görebilirsiniz, şimdilik böyle kullanmayı planlıyorum. Eğer zamanla bu sorun ilerlerse bu konuya yazarsanız sevinirim, benimde zamanla kötüleşirse yazacağım buraya. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarMeraklısı -- 18 Ağustos 2025; 23:32:26 > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Hocam servise giderken tableti yanımızda bulundurmak lazım mı yoksa faturayla alabilirmiyiz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
tamamdır teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Takas kampanyasına bağlı olarak Tab s9+ dan geçmeyi düşünüyorum ama samsungun takasta vereceği fiyata ve tabletlerin fiyatına bağlı. Piyasa ile samsung.com arasında aşırı fiyat farkı var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Herkese merhaba, Tab S10 FE almayı düşünüyorum. Kullanım amacı PDF okumak ve video izlemek. Oyunla vs işim yok. Sırf kalemi yanında veriyorlar diye ve yeni bir cihaz diye bunu almak istiyorum. Daha yüksek fiyatlara da çıkamam malesef. Sizce alınır mı yoksa işlemcisi vs üzer mi? 3 yıl götürsün beni yeterli. |