Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S [Ana Konu ] (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.922
Cevap
58
Favori
144.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bilocan078

arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. 2.el azkullanılmış temiz olarak note 10.1 2014 edt , tab s t800, veya nexus 10 almak istiyorum , sizce hangisi, artıları eksileri neler. çocuğuma oyun oynaması için alıcam arada biz de face ve film izlemek için kullanıcaz. bütce 500-700 arası 2. el bulunuyor bolca ama karar veremedim

Çizim veya note işi varsa note 2014 , oyun video film tab s kesinlikle . nexus iyi fakat ekran kalitesi tab s kadar zevk vermiyor kullanırken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theplayingdead

quote:

Orijinalden alıntı: eray1135

Bende isveç lollipop romu yüklüydü samsung updates sitesinde gördüm ordan indirip kurdum yani ota ile güncellemedim

Nasıl hocam sizce lollipop? Çok değişiklik var mi? 4.4.2ye göre daha mi iyi?

Selamın Aleyküm, kardeşim bende Fransa Romu yüklüydü2-3 gün öncesine kadar anroid 5.0.2 herşey çok güzel, çok stabil, görünümü özelliklede klavyesi harika(beyaz), ama arkadaşında söylediği gibi ram sıkıntısı var. Ve root,rom işleriyle uğraşıyorsan kesinlikle güncelleme yapma tablete kitkat da kal. Neden diye soracak olursan, lolipop daha yeni olduğu için root işi biraz sıkıntılı. Fransa romunu yükledim rootladım cihazı, rootlu olduğu halde sistem uygulamarını kaldıramıyorsun, buda doğal olarak çok şarj yemesini sağlıyor. Fakat lolipoptan kitkat a dönünce tablet çok garip geldi, hele klavyesine çok gıcık oldum. Şimdi hala kitkat yüklü, root lu, gereksiz uygulamalar kaldırılmış süper... Root atacaksan yükleme lolipopu... Biraz uzun oldu ama okuduysan ne mutlu... :D

• Beyler bende sm-t800 var, şu an şarj sorunu var sizde ne kadar süre gidiyor şarj, özellikle kaama takılan yer ayarlardan pil durumuna baktığımda ekranın %70-80 civarında şarj yemesi sizdde nasıl bu oran. Akşam ss atmaya çalışacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AquarciL

quote:

Orijinalden alıntı: theplayingdead

quote:

Orijinalden alıntı: eray1135

Bende isveç lollipop romu yüklüydü samsung updates sitesinde gördüm ordan indirip kurdum yani ota ile güncellemedim

Nasıl hocam sizce lollipop? Çok değişiklik var mi? 4.4.2ye göre daha mi iyi?

Selamın Aleyküm, kardeşim bende Fransa Romu yüklüydü2-3 gün öncesine kadar anroid 5.0.2 herşey çok güzel, çok stabil, görünümü özelliklede klavyesi harika(beyaz), ama arkadaşında söylediği gibi ram sıkıntısı var. Ve root,rom işleriyle uğraşıyorsan kesinlikle güncelleme yapma tablete kitkat da kal. Neden diye soracak olursan, lolipop daha yeni olduğu için root işi biraz sıkıntılı. Fransa romunu yükledim rootladım cihazı, rootlu olduğu halde sistem uygulamarını kaldıramıyorsun, buda doğal olarak çok şarj yemesini sağlıyor. Fakat lolipoptan kitkat a dönünce tablet çok garip geldi, hele klavyesine çok gıcık oldum. Şimdi hala kitkat yüklü, root lu, gereksiz uygulamalar kaldırılmış süper... Root atacaksan yükleme lolipopu... Biraz uzun oldu ama okuduysan ne mutlu... :D

Okudum hocam hepsini, çok teşekkürler cevabınız için. Root işleriyle pek uğraşamıyorum zaten şu aralar, vaktim yok. Bi de garanti bozulmasın diye. Ram sorununa umarım güncelleme gelir. Resmi lollipop güncellemesi gelince yapayım en iyisi. Kit kat çok sıktı çünkü :D

• Arkadaşlar, daha önce bu konu gündeme geldimi bulamadım.
    Samsung T800 ile SD kart üzerinden Müzik parçası (MP3, flac...) dinlerken, tam ekran Belge (Pdf, Office..) okumak mümkün mü?
    Dün Vatan'da oluyor dendi, ama kartımı verip denemesini isteyince yapamadı..
    --Mümkünmüş, Samsung-Kutup elemanı hemen açıkladı, denedik oldu.---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hhuguler -- 8 Haziran 2015; 7:04:57 >
  • arkadaşlar ipad mini retina 2 ve tab s 8.4 arasında kaldım sizce hangisini almalıyım?8.4 ün bataryası kaç saat götürüyor acaba?
  • Arkadsşlar. Tab s download modunda iken nasıl kapatılıyor. Yardımınızı bekliyorum..

• Dün T700'e yaklaşık 1 GB boyutunda güncelleme geldi. Android sürümü 5.0.2 oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

arkadaşlar ipad mini retina 2 ve tab s 8.4 arasında kaldım sizce hangisini almalıyım?8.4 ün bataryası kaç saat götürüyor acaba?

Ben de 2 si arasında kaldım..
    İphone 6 telefon kullanıyorum, bu yüzden bir süredir androide uzaktım. Değişiklik olsun diye 8.4 aldım.
    Benim çok hoşuma gitti şimdilik. Android ios tan çok daha kullanışlı ve rahat geldi bana. İos ta alete müzik atmak bile dert oluyor çoğunlukla. Ekranı falan da çok güzel.
    Yanlız oyun falan oynarsanız şarj problem yaratabilir, biraz hızlı tükeniyor.
  • xxxtolgaxxx1977 X kullanıcısına yanıt
    ip6 kullanıyorum ve mini 2 aldım bende dün.merak ettiğim bataryası vardı.nasıl batarya iyimi?mini 2nin batarya efsane diyorlar.

• Galaxy tab pro (t320) ile tab s (t700) aynı cihaz mı arkadaşlar ?

550 TL' ye tab pro alınır mı ?
  • Dün akşam yaptığım güncelleme kontrolünde Tab S T700 cihazıma yaklaşık 1 GB lık lollipop güncellemesi geldi arkadaşlar. Gece geç saatte kontrol ettiğimden güncelleme sonrası çok kurcalayamadım cihazı. Fakat belirgin bir şekilde lag konusu ortadan kalkmıştı. Zaten hayran olduğum cihazım daha da güzel bir hal aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat_g -- 10 Haziran 2015; 9:01:56 >
  • xxF@t@l1TYxx X kullanıcısına yanıt
    Zamanında aynı ikileme ben de düşmüştüm. İkisi aynı cihaz değil, donanım anlamında T700 daha üstün bir cihaz. Ben t700 ü seçtim ve gerçekten çok memnunum. Lollipop güncellemesini de aldı cihaz. Gerçekten harika bir tablet, kesinlikle pişman etmez. Ayrıca uluslararası otorite biçok site tarafından "en iyi tablet" listelerinde her zaman ilk 5 te (kimisinde 2. kimisinde 3.) gösterilen bir tablet. Fiyat anlamında da ben olsam 550 TL ya tab pro almaktansa 650-700 TL ye birkaç haftalık, neredeyse hiç kullanılmamış ikinci el bir T700 alırdım.
  • xxF@t@l1TYxx X kullanıcısına yanıt
    Ikisi aynı değil, eger tab s'e nazaran uygun fiyatlı tab pro 8.4 bulursan kaçırma. Bu konu da belki biraz sana bilgi verir
    http://forum.donanimhaber.com/m_99265170/f_//tm.htm#99265170

• T807 ye neden hala guncelleme gelmiyor

• Buraya kacinci yazisim bilmiyorum ama surekli ayni sorular geliyor Tab S 10.5 ekran olarak harika, sarj suresi de diger modeller gibi sorunlu degil gayet iyi. Dik kullanimda da gayet iyi kitap derbi okumak icin 8inc ekranlardan daha uygun. Kisacasi pisman olmazsiniz, pisman olacaginiz tek nokta olabilir o da samsungsun pasif tembel guncelleme ekibi. Hala bekliyoruz yeni android surumunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ztreptococ -- 10 Haziran 2015; 12:29:53 >
  • Nihayet yeni güncelleme gelmiş. İlk farkettğim; program açılış hızları hissedilir derece artmış.
  • M çıkana kadar 10.5e L gelir gibi
  • Beyler Allah Aşkına yardım edin ya. 10.5 var bende, şarj su gibi gitmeye başladı. Kesinlikle bir kere bile şarjda kullanmadım tableti, her zaman % 15 in altında şarja takarım. Lütfen yardımcı olun... Geçen sene s3 telefonumda da aynı sorun vardı çözmüştüm ama nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum. Üstelik tablette 7.900 mAH batarya var nasıl bitiyo anlamıyorum.

Not: Tablet 28 Ocak'ta alındı, kitkat yüklü ve rootlu. Ve arkadaşlar lütfen siyah ekran kağıdı kullan, konumu kapat.. vs şeyler söylemeyin lütfen. Bunların hepsini yaptım, ekran kilit sesi, titreşim vs... hepsini kapattığım halde ciddi dercede çok şarj gidiyo. Yardım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AquarciL -- 10 Haziran 2015; 23:02:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler t807 icin lollipop cikmis xda da stock basligi var.

Odinle yuklenir.

gelen sprintmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 11 Haziran 2015; 13:59:09 >
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.