|
Ben tarayıcı üzerinden ana ekrana kısayol attım, o şekilde kullanıyor çocuklar. Rom atıp çözen vardır belki araştırmak lazım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Ac&Co / Altınyıldız Classics Erkek Sıyah Standart Fit Normal Kesim Kapüşonlu Ottoman Desenli Cepli Sweatshirt Sıyah Siyah M Fiyatları ve Özellikleri
https://www.n11.com/urun/acco-altinyildiz-classics-erkek-siyah-standart-fit-normal-kesim-kapusonlu-ottoman-desenli-cepli-sweatshirt-siyah-siyah-61833548
4 sa. önce paylaşıldı
1 Mobil
|
Ben tarayıcı üzerinden ana ekrana kısayol attım, o şekilde kullanıyor çocuklar. Rom atıp çözen vardır belki araştırmak lazım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Lineageos (Android 10) yüklemede Ankara da arkadaşlar var ise yardımcı olurum. Ya da buradan tarif edebilirim. Kısaca Odin programı ile tableti bilgisayara download modunda bağlayarak bilgisayara indirdiğimiz ( Chagallwifi için TWRP'yi indirin ) twrp programını tablete kuruyoruz. Daha sonra bu linkten Releases · HazouPH/android_device_samsung_universal5420-common tabletimiz sim kartlı/kartsız uygun olanı bilgisayara indirip sd carda zipli şekilde atıyoruz ve sdcartı tablete takarak. Güç+ses açma+home tuşuna basılı tutup açılış yazısı geldiğinde güç+hom tuşundan elimizi çekip twrp menüsü gelmesini bekliyoruz. Orada install seçeneği ve sdcard dan zipli romu seçip kuruyoruz. Bu kadar. Youtube ve diğer programlar çalışıyor. Tarayıcıdan film ve dizi izlemek maalesef forumda arkadaşların belirttiği gibi mümkün olmuyor. Onun da çözümünü şu şekilde buldum. Play store den web video caster programını ya da tarayıcıdan tubamate (youtube downloader) programını indirip tablete kuruyoruz. Uygulamaların kendi tarayıcısından istediğimiz dizi ve film sitesini açarak programın kendi tarayıcısından ya da oynatıcı uygulamasından sorunsuz bir şekilde dizi ve film izleyebiliyoruz. Ben buraya işlemlerin videosunu ya da resimlerini atamıyorum. Tableti çok kurcalayınca sürekli reset atmaya başladı. Şu anda bazen açılıyor, bazen samsung yazısından sonra kapanıyor. Bunun sebebi de bataryayı iptal edip arabada ekran olarak kullanmak istememdi. Aküden voltaj düşürücü ile bataryasız çalıştırıp auxtan ses alıp araçta kullanmak için tableti zorlayınca sanırım anakart yandı. Bir anakart tedarik edebilirsem buradan ayrıntılı video ve resim atarım. Edit: Forumdan tabletinin ekranı, şarj soketi arızalı olup tabletini satmak isteyen olursa talibim. Ya da ekran ve kasa (tertemiz nokta hatasız siyah renk) talip olan varsa ben de cihazı bu şekilde verebilirim, maksat malzemeler heba olmasın birimizin işi görülsün. Ankara içi olursa hangimizde cihaz kalacaksa montaj ve yazılımını da ücretsiz yababilirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat18100 -- 22 Nisan 2025; 10:31:48 > |
|